Sevdiğim bir arkadaşım (erkek) aramıza soğukluk girdi yaklaşık 1 aydır konuşmuyorduk en son ona sinirlendim ve numarasını engelledim ama instadan takiplesiyorduk. Bugün böyle bir mesaj attı. Konuşmanın devamında da artık hiçbir şeyin önemi yok kendini yorma vs dedi. Ne anlamalıyım ben buradan? Garip davranıyor.
Karşı cinsler arasında ileri derece yakın arkadaşlıklar olmaz varsa da sonu ya sevgili olmakla ya da cinsellikle biter bu çocuk bence senden hoşlanıyor
Bana bir video attı sana özel çekildi dedi. Videoda kimseyi görmedim ben senden daha güzel çalıyordu o da eşlik ediyordu. Sana atacaktım ama atamadım dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence engel olması lazım
Flört sevgili gibi biri mi bu?
Sinirlenip engel atmaktan ne anlıyorsunuz bi bilsem...
Arkadaşım
Bu kişi sana karşı boş değil gibi geldi bana. Engel atmışsın ya onun tribini atıyor.
Bi erkek olarak bu şekilde şekilde yorumladım
Peki sağ ol
Rica ederim
Garip olan çocuğun değil senin davranışların bence
Nedenmiş
Sinirlendiğin için çocuğu engellemişsin başka biriyle konuşmuşsun o ara sonra çocuğu suçluyorsun
Bu konuştuğum kişi arkadaşım. Biriyle flörtleşiyordum biliyordu zaten. Ayrıca onu suçlamadım.
Garip davranıyor diye suçlamışsın işte
Sevgili değilseniz çocuğa bir sinirleniyorsun seninle her zaman ya da her gün konuşmak zorunda mı
tamam ama tepkisi normal mi bana mı öyle geliyor. Biriyle flörtleşiyorum diye bnden uzaklaşıyor sanki
Ben benimle her gün konuşsun demedim ki. Yakın arkadşken aramıza soğukluk girdi
Flörtün varken engellemişsin normal olarak o da tepki göstermiş
Belki senden hoşlanıyor
Flörtünle resim felan mı paylaştın nerede gördü
sebebi flörtüm değildi. Herneyse boş bir konu
Flörtümü görmüştü. İsim olarak biliyor. Bazen bnde diyodum işte utkuyla dışarıdayız falan diye
Onu anladıkta çocuk öyle düşünmüş işte
Karşı cinsler arasında ileri derece yakın arkadaşlıklar olmaz varsa da sonu ya sevgili olmakla ya da cinsellikle biter bu çocuk bence senden hoşlanıyor
Neyse ya yapacak bişey yok beni anlamıyor kendi bilir
Öyle düşünüyorsan sorun yok
İşte onu konduramıyorum benden hoşlanma ihtimali bana gerçekçi gelmiyor.
Niye ki
Çünkü o yakışıklı biri. Baya yazan eden güzel kız var. Birkac kişiyle de konuşuyor anlatıyordu. Bnde ona anlatırdım
O ne demek ya sen kendini ona yakıştıramıyorum gibi konuştun güzel olduğunu düşünmüyor musun
Bana bir video attı sana özel çekildi dedi. Videoda kimseyi görmedim ben senden daha güzel çalıyordu o da eşlik ediyordu. Sana atacaktım ama atamadım dedi
Bnde eminim ki 3-5 kıza daha atmışsındır falan dedim
Çirkin olduğumu düşünmüyorum ama bnden çok daha güzel kızlar ona yazıyor o yüzden.
Hoşlanmak sadece güzellikle olmaz ki sadece güzelliğe bakan cinsellik düşünür daha çok
Tşklr
Bilmem haklı olabilirsin. Bu konuyu fazla kafaya taktım sanırım neyse tsk
Bencede fazla taktın inan önemli bir şey değil
Sanalda hiç bir kıza guven yok aga seni iki günlük adama çok güzel satarlar
Ne alakası var
Bir aydır konusmadigin adamı niye engelliyosun? İllamı omu yazcak sana sende arayı duzeltmek için biseyler yapabilirsin
Manita yapmışın gerek kalmamis çocuga üzuldüm vala
Çocuk sevgilim değil arkadasım flörtüm falan da değil.
Masallah ne arkiymis birini engelle dieriyle kahveye git 😅
Kahveye gittiğimi nerden çıkardın
Dışarı çıkıyomuşun biriyle altta yorunda gördüm
Hiçbirini sevmiyorum ve artık görüşmüyorum
Yanlız olmakta iyi kafa dinle
Öyle yapicam
Bu çocuk seni sevmiş ama yani niye görüşmüyon
Sevmiş mi ne alakası var bana arkadaşça yaklaşıyor
Seviyom diyo bnce arkadastan fazlası var kanki