Aşk İlişkileri Bu konuşmalardan ne anlam çıkarmalıyım 😂? Daddys_Girl Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu konuşmalar arkadaşça mı yoksa başka bir anlam çıkarmalı mıyım? Dün bu soruda herkes hoşlanıyor demişti ama bu konuşmalarda çocuk muamelesi yapmıyo mu sizce :D ben 21 o 30 yaşında Güncellemeler+1 yıl Güncel Bu konuşmalardan ne anlam çıkarmalıyım 😂? Cevapla Çocuk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ayşeafra Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Konuşmalar gayet normal seni düşünüyor bundan ne gibi bir şey çıkarmamızı bekliyorsun anlamadım. 0 2 Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Çocuk muamelesi? Yorumla Ayşeafra +1 yıl şirinlik katmak için yapmış olabilir 😐 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani çocuk gibi davrandığın için olabilir😂 Çocuk olduğnu çıkartabilirsin😉 0 2 Yorumla Daddys_Girl +1 yıl Kahvaltıya gitmemek=çocukluk aynen. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynn öle😎 Yorumla
nazanerys Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Buyuk erkeklerin kucuk kizları şirin gosterme cabasi 1 0 Yorumla
SenBelirleİsmimi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Taştaş muhabbeti yapıyo galiba :DDd 2 1 Yorumla Daddys_Girl +1 yıl O ne Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Güven vermeyen erkek modeli ve konuşması 1 0 Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl bı çocuk seni öper demedi deme:) 0 1 Yorumla Daddys_Girl +1 yıl O ne demek Yorumla
Mikolatalicilkshake Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Bu flörte giriş evresi hoslasiyorsunuz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konuşmalar gayet normal seni düşünüyor bundan ne gibi bir şey çıkarmamızı bekliyorsun anlamadım.
Çocuk muamelesi?
şirinlik katmak için yapmış olabilir 😐
Yani çocuk gibi davrandığın için olabilir😂 Çocuk olduğnu çıkartabilirsin😉
Kahvaltıya gitmemek=çocukluk aynen.
Aynn öle😎
Buyuk erkeklerin kucuk kizları şirin gosterme cabasi
Taştaş muhabbeti yapıyo galiba :DDd
O ne
Güven vermeyen erkek modeli ve konuşması
Bilmiyorum hoşlanıyo olabilir
bı çocuk seni öper demedi deme:)
O ne demek