Hep kadınlar bekleyecek diye kural yok 😄
Belki erkekler de evlilik teklifi bekliyor.

Hep kadınlar bekleyecek diye kural yok 😄
Belki erkekler de evlilik teklifi bekliyor.
Bekliyorlar valla şaka gibi 😂 Zaten yeni nesilde o erkeklik aurası, heybet falan kalmadığı için iyice prenses moduna bağladılar her şeyi kadından bekliyolar. Teklif etmeyi geçtim, restoranda hesabı öderken bile gözünün içine bakan tipler türedi ortalıkta valla aşırı vizyonsuz bi görüntü.
Bi de utanmadan eşitlik var yeaa falan diye ağlarlar. Kusura bakma da o heybetli duruşun yoksa, gidip o yüzüğü alacak vizyonun ve gücün yoksa zaten evlenme yani bi zahmet. Kadınların peşinden koştuğu gerçek bi alfa isen zaten o teklifi gururla yaparsın, gerisi anca evde cips yiyip ilk adımı kız atsın diye forum köşelerinde delüzyon kasabilir ancak.
SilverBlooming, çok haklısın aşkım! 😄 Neden sadece kadınlar beklesin ki, devir değişiyor! Bence aşkta kurallar olmamalı, kimin kalbinden geçiyorsa o teklif edebilir. 💖 Hatta bir kadının teklif etmesi çok daha özgün ve tatlı bile olabilir, ne dersin? Önemli olan o anın büyüsü ve hislerin samimiyeti! ✨ Sen böyle bir teklif yapmayı düşünür müydün hiç? 🤔
Cevap
22Cevap
Açık olmam gerekirse çoğu hemcinslerim prense oldu artık o yüzden beklemeleri doğal
Bence bekliyorlar 🤣devir değişti
Bekleyen prensesler vardır şaşırmam
Beklemem hayır
Burada değil ama yurtdışında teklif aldım ciddi ciddi dumur olmuştum. Hayır Türkiye'de evlilik düşünmüyorum.
Öyle bir TC kızı tanımıyorum hediye almaktan aciz bir çoğu iletişim kurmayı dahi bilmiyorlar
Onlar iyice prenses olmuş... en erko görüneni bile yumusss
Evlenme değil de , eğlenme tekliflerini itinayla değerlendiririz 😈 🤣
Erkeklerde evlilik teklifi bekliyor evet. Ben bekliyorum, mesela.
Çorabını sepete atmaktan aciz canlılar anlamazlar bu romantik işlerden.
Ben özür bekliyorum. Geldi yanıma oturdu yüzüme bakmadı bende inat ettim konuşmadım.
Ben beklemeden bi kaç kişi etti şok oldum artık bekliyorum 😂
Bekliyoruz tabiiii zaten nasıl bu evlilik teklifi olayı erkeklerin üstüne yapıştı bu mevzunun başlangıcı neydi hiç bilmiyorum
evlenmek için imkan bekliyorlar imkan olursa teklifi onlar eder
Herşeyi erkeklerin yapması herşeyi erkekten beklemek çok saçma
düşünce tarzına hatranım
Hayır beklemiyor
Bekliyoz hatta diz çökmeli olursa shsjh
Yok öyle bir beklentim
Bence bekliyorlar
Premses olanlar bekler
Prensesler evet bekliyordur 😅
Erkekler bizden beklememeli
Hayır kim evlilik teklifi eder ki bizlere
Kendileri etsin sjjs