Sevgilim bana evlilik teklifi yapmıyor sebebi nedir?
Yıllar yılı kovaladı teklif yok yaşlanıyoruz beA🤭

Güzel giden bir ilişkim yok,
Güzel düşünen bir kız da yok,
Güzel kız da yok,
Hiçbir şey güzel değil.
Ayrıca evlilik zor iş senin için gelinlik giy sonra seks yap ama adam ev dizecek, ev alacak, düğün kına yapacak, araba alacak 1 milyon tl'yi buluyor bu paralar. Kimde var allah aşkına bu kadar para?
500bin lira at önüne takı, mehir, nişan, nikah, düğün, eşya, gelin makyaji, kankeytolarimin dugun kuaforu, fotografci, salon, kina gecesi, sandığa oturma parasi, evden cikarma rusveti, arabadan inmeyen gelin rusveti, tel koptu, kina gecesi gunu evdeki yemek pisirme ve asci, zart zurt parası, zort parası icin yarısı benden olsun de. Daha cokta yazmaya usendim. Allah belasini versin bu ne rezillik ya. Neyse devam
Madem hayat musterek sen bu kardesime dedigimi yap o zaman etmezse ben kendisine kızacam merak etme.
Cevap
10Cevap
Hemen evlilik peşine düşenler de var. Hepsi aynı değil :D
Yaşlı nineler gibisin o kafanda ki bez ve babaanne kolyesi sana değil evlilik teklifi senle aynı yoldan geçmem ihtiyar eyeti gibisin o Erkekte yoklukta sana baktığına göre gerçi kara oğlan tipsiz canilere benziyor
Günümüz şartları ortada maddi açıdan kendisini evliliğe hazır hissetmiyordur
Ev yoktur belki para yoktur güzel bir gelecek vaad edemeyecektir hem sana hem çocuklarınıza vs vs
Ben resmimizi burada paylaşmaya korkardım ay. Neyse soruna gelelimm bence bu erkeklerde sorun var 😂
ulasilacak birsey kalmadigi icindir 🙂
Yanınfaki etmedi mi sana
Bu pahalılikta ne teklifi 😄
Ekonomi sebebi olabilir mi? :)
parası yoktur
Maddiyattandır belki
Yüzük
kullanıyo seni
Belki de senin teklif etmeni bekliyordur.
Para para para
Aklı olan evlenmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?