Evlenme teklif etmek için hangi şartları sağlamış olmanız gerekiyor?

Ne yazık ki hemen hemen herkes maddi imkanları çok iyi olan bir eş adayı ile evlenip para üzerine yuva kurma peşinde.
Hadi varsayıyorum; maddi durumu çok iyi olan bir eş adayı buldunuz ve dünya evine ilk adımı onunla atınız, diyelim ki eşiniz yatırım yapmak veya kendi işini kurmak adına bir karar aldı, fakat daha sonra işleri istediği gibi yolunda gitmedi, en nihayetinde iflas etti ve servetini batırdı❗
Peki ya sonra❓
Eşinizin yanında olup ona manevi yönden destek olarak bütün bu olumsuzluklar karşısında tüm bu zorluklara rağmen onunla birlikte mücadele mi edersiniz, yoksa onu içine düştüğü o zor anında yüz üstü bırakarak ardınıza bile bakmadan terk mi edersiniz❓
Öncelikle maddi olarak kendime güveniyorsam, karşımdaki kişinin benimle her türlü koşula rağmen bırakmayacağından eminsem evlenme teklifi ederim.
Cümle düşmüş. "Karşımdaki kişinin, beni her türlü koşula rağmen bırakmayacağından eminsem" :D
Bu adamın yorumları çok mantıklı takip edin kızlar @MyColorDark 👍🏻
Eig için teşekkürler bukita 🌹🍬
Tek korktuğum şu çocuk yaparken yapacak olduğumuz daha öncekilere benzemezmiş ve henüz daha önden giriş çıkış olmadı yapamadık çok acıdı sığmadı. Diğer korktuğum da o çocuk doğacağı zaman nasıl olacak çıkacak tamam belki bugünler de sığmayan o zamanlar rahatlamış olur da inşallah yine de çocuk diyince tuhaf 🙏🙈🤭🫢😭
Etmem muhtemelen buna değer erkek var mıdır ki
Cevap
18Cevap
içimden geldiği an ederim
şartların ne önemi varki hazırsam evliliğe ediyorum
şatafata gerek yok
iki göz evde borçları birlikte ödemeye varmısın diyeceğim
evet derse evet hayırsa hayırdır :)
Bu hayatta görüp yaşayacağımız bir şey kalmadığına ikna olduğumuzda. :D
Bir adet müstakbel eş adayı hanımefendi lazım. 😅 Gerisi bende 😅
kadin beyani esastir ve nafaka kalkinca onume cikana evlenme teklifi edecem
Her acidan tatmin olmus ve mutlu olacagima inandiysam
Birgun bulunduğum meslekten soğuyup bırakırsam o zaman teklif ederim😂
Erkekler evlenmez artık herkes kendini düşünüyor
Maddi durumlar yüksekse evlenirdim
beyni aldırmış olmak gerek
Hiç Bir Zaman belkide
Kabul edecekseniz ederiz
Maddi durumları sağladıktan sonra ilişki oturmuşsa. Aileler tanıştıktan sonra mı edilir ama?
En mutlu olduğu gün milyonun içinde
46c raporunu aldığımda yapıştırırım.
Hemen ederiz n'olacak ya😀
Seni görsem karşımda hemen ederdim
Zamani geldiginde..
ekonmı anlaşma bağlılık
Ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?