Adama evlilik teklifi edin de kalpten gitsinler. Valla arkana bakmadan kaçar. Yapmayın bunu ya, onlar teklif etsin. Zor değil ya, bir zahmet bunu yapsınlar. Şu devirde zaten evlilikten kaçıyorlar, biz etsek valla öbür tarafa erken giderler. Her şeyi bizden beklemesinler bence.
Kızlar da edebilir belki ama bence kızların teklif etmesi erkeklere karşı gurur kırıcı olabilir ben erkek olsam gururum kırılırdı şahsen ayrıca erkekler sıkıyı sevmez o yüzden ona teklifle gelirsen senden kaçabilir tabi böyle düşünmeyenler de olabilir bu benim fikrim
Her şeyi ille de erkek yapacak diye bir şey yok. Kadın da evlilik teklifi edebilir. Ev işlerini erkek de yapabilir. Her iki taraf da çalışırsa iş bölümü yapılabilir. Bir şeyleri tek cinse yıkmak saçmalık diğer taraf yan gelip yatsın çalışan yorulan tek taraf olsun oh ne ala memleket. Ben buna karşıyım.
Herkes işini yapsın... evlilik teklifi yapmak erkeğin işi kabul edip etmemek bayanın...:) bu yorum beni bağlar... birde makaram sarı bağlar.. kız söyler gelin ağlar...:)))
Kadınlar işlerine geldiği gibi davranmakta çok marifetli 💆♂️. Eşitlikse kadınlarda teklif edebilir bu ne kadar sevdiğini gösterir. Her şeyi erkekten beklemekte ne bileyim
Ben evlilik teklif etsem reddedileceğimi, teklifi de almayacağımı bilirim. Herkesin sevdiğiyle dünya evine girip mutlu mesut yaşamasını dilerim. 😊 Herkesin umudu ayrı benimki de yalnızlık. 😊
Etmekten hoşlansınlar, evet eşitiz ama farklarımız olmalı. Sonuçta kadınlar daha detaycı ve daha hassaslar bu konuda. Erkeğin etmesi daha hoş duruyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekten evlilik teklifi alacaklardan evde otururken çıkarsın yüzüğü etsin öyle isterim şahsen, ama kadınla ilişkiye çıkarsam kesinlikle ben etmek isterim. Erkekte fark etmez bana ama sade şeyler isterim