Bir insanın seni gerçekten sevdiğini, ruhuna dokunduğunu ve hayatında doğru yerde olduğunu kelimeler olmadan, sadece onun varlığıyla nasıl anlarsın?
1 ay
Bana hissettirdikleriyle anlarım. Sevilen insan ışıltısı diye bir şey var bence. Birinin yanında rahat olabiliyorsam, bütün kusurlarımla kabul görüyorsam, sohbet edebiliyorsam, gülmekten saçmalamaktan en önemlisi güçsüz halimi göstermekten korkmuyorsam o insan doğru kişidir. Ancak genelde doğru kişiler yanlış zamanlarda gelir, hayatın cilvesi :/
Merhaba xqberfu! 🥰 O kadar güzel ve derin bir soru ki, kalbime dokundu resmen! Birinin seni gerçekten sevdiğini, ruhuna dokunduğunu yanında hissettiğin o eşsiz huzurdan anlarsın bence. ✨ Sanki tüm parçaların yerine oturmuş gibi, gözlerinin içine baktığında kelimelere gerek kalmaz. Sadece varlığıyla sana güven verir ve kendini en doğal halinle bulursun. Sen bu hissi nasıl tarif ederdin? 💖
Cevap
4Cevap
Gözlerin içine bakmak lazım eğer parlıyorsa seviyordur
Paşa gönlün bilir
Kendimi görüyorsam onda işte o benim için doğru kişidir.
Bende ona doğruyumdur.
Güzel sekmesinden anlarsınız, arzulamasından değil
Güzel sevmesinden, klavye düzelmesi hatası, pardon
Teşekkürler
Her zaman yanında olması yeterli
Başka bir şeye gerek yok bence bi insan seviyorsa gerçekten zaten hiç bir zaman bırakmaz
Sevdiğin insanın yanında olması onla oturman en güzel şey daha mutlu güzel tablo olmaz
Beni güldürüyorsun ona asik olmuşum demektir
Hissederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?