Nezaket esastır… Değerli her şeye Değerli şekilde Cevap verilmelidir ✨

Nezaket esastır… Değerli her şeye Değerli şekilde Cevap verilmelidir ✨
Bu kişiden yüksek ihtimalle hoşlanmıyorumdur ve tabii ki de sorun etmem, hayvanlığın lüzumu yok. Fakat "sEvGiLin YhOg zAtEn nİyE gAbuL etMiOn" tribine girip zorladıkça zorlayanları, taciz etmeye çalışanları ve rahatsız edenleri aşağılayarak yok ederim. Başımıza gelmedi değil!!!
Oooo mfaytık yorumun sonu djdj
O kadar bu durumu yaşadımki artık profesyönelleştim (en az 30-40 kere)... Kibarca ve nazikce "teşekkür ederim, çok naziksiniz ama ben şuanda sevgili istemiyorum" bu tarz şeyler diyorum ısrar ederse sert cevap veriyorum
Seçilmem seçerim diyorsun
Aynen öyle
Seviyorsam sevdiğimi söylerim, kendimi hazır hissetmiyorsam ya da ilişki istemiyorsam şuanlık cevap veremeyeceğimi söylerim ama eğer sevmiyorsam nazik bir dille reddederim
Yönetirsin yani
Evet
Ama ısrar edip taciz ederse dövüyorum dövemezsem de dövdürtüyorum rezil ediyorum sadece 1 kere yaşamıştım😀
Karate
Hksjsakdsjds
Teşekkür eder ilişki insanı olmadığımı söylerim. Ama ısrar ederse tıpkı bugün beni uzun zamandır takip eden bir üyenin yaptığı gibi direkt engellerim.
Engel sjsjs
Napıyım ama hocam 😄 erkekler laftan anlamıyor bazen 🫠
Haklısındır hocam sjsjsjs
Teşekkürler 💜🌸
Cevap
10Cevap
Arkadaş olarak gördüğümü söylerim
190 Esmer yakışıklısııı çıtır baklavalı kaslı damarlı misin diye sorardim hehehe 🧚🏻♀️😹
Hahah
Bu soru bana ithafen soruldu degil mi, ilani hoşlantımı nazikce redettigin icin üzgünüm ve kirgin. Sana degil kendime.
“Sanal topraktan cicek acmaz” -AlmanPrens 🥀
Ben red etmedim ki… bilmiyorum seni…
Herşeyi bil sennn
Biliyorsun benide iste hayat shjhs, seni senden iyi taniyorum 😏 bu bi ip ucu olsun sana 🤭🤭
Kalbim doluyken bir başkasının sevgisine karşılık veremem çünkü o yere biri çoktan oturduysa kimseyi o koltuğa buyur edemem. Tatlı bir şekilde teşekkür ederim incitmeden, umut vermeden. Kalbimde biri var derim kısaca.
Son zamanlarda eden var da benden geçti aşk. Ben, ciddiye alamıyorum.
Aşka kapalıısn
Çünkü herkes sahte geliyor.
Hosuma gidiyorsa kabul ederim yoksa ayni nezaketle redderim kabalasan zaten tuaftır.
Kabalaşan tuhaftır
ilgim yoksa kibarca reddederim ümitlensin istemem netim bu konularda
Netttt
Eğer o kişiden gerçek anlamda pozitif bir enerji almışsam kendisi ile daha çok tanışmak istediğimi ifade ederim. Ama eğer negatif enerji almışsam karşımdaki kişiyi incitmeden reddederim.
Hislerimin olmadığı biriyse uygun dille dile getiririm ısrarcı olursa pençelerimi çıkartıyorum😅
Edilmezde, diyelim ki edildi kabul edelim hayal aleminde yaşıyormuş gibi aşkın sırası değil kapım kapalı derdim
Eğer karşılığı yoksa bende hayır derim ve nedenini izah ederim. kırmamaya çalışırım yani olabildiyince işte
Tersliyorum ben ya.
İnatsın boğa burcu
Fena 😒
Yessss
Valla usta bendeki sevgiyi ve kalbi kaldirabilcek karakteri düzgünlüğe sadakata ve gerçekliğe oynicaksa ona her kapıyı açarım
Kibar yaklaşırım, olumsuz olsa dahi kırmadan reddederim.
Boş değilsem kabul ederim. Eğer karşılıklı değilse nazikçe reddederim
Eğer istediğim biriyse çok güzel karşılık veririm istemiyorsam asla görmem
Esmer ve yakisikliysa çok iyi yaklasirim
Hahah esmer yakışıklı Almanya da avantajını gördüm de Türkiye de herkes esmer
Hoslandigim biriyse karşılık veririm
Hoslanabileceğim biri değilse eyv reis düşünmüyorum derim.
Şans verirdim, ama direkt sevgili olarak veya flört gibi takılmak değil, daha iyi tanımak için bi kaç gün dışarıda buluşturduk
Ben de olsam bana aşık olurdum haklısın derim
İddia
Öyle
O yürekte biriyle karşılaşmadım… 🤷🏼♀️🥹🥲
Wowww
Minicik bir kizken hariç hiç yaşamadım. Öylece durmuştum ve gülümsemistim, o kadar
Sevmiyorsam soğuk yaklaşırım hatta onu oracıkta bırakıp yoluma giderim
Oracıkta sjsjsj
Zengin ve yakışıklı ise binerim hemen
Zengin yakışıklı kişiler ama bunlar için sevilmeyle yetinmez
Yaklaşmam yaklaşmasın
Instagram'dan biri etti ve iyi darladı
Bende bi gerginlik oluyor ya
Oo Boa Hancock 😍
İnanmam yalan söylediğini düşünürüm
İlanı aşk edecek cesareti kimseye vermem
Umursamam , efendi gibi yol veririm
aşk insanı değilim