O evleneli 8 yıl oldu, ben 4 yıldır evliyim ama ara ara rüyalarıma giriyor, onu özlüyorum, ilk aşkım, ilk elimi tutan, beni ilk öpen kişiydi.
26 gü
O evleneli 8 yıl oldu, ben 4 yıldır evliyim ama ara ara rüyalarıma giriyor, onu özlüyorum, ilk aşkım, ilk elimi tutan, beni ilk öpen kişiydi.
Abla hayat bir kişiye takılıp kalmakla geçmez ki. İnsanların yüzde kaçı ilk aşkıyla evleniyor? Tamam, ilkti, güzeldi, ama bitti. Hayat devam ediyor. Bilim bile 3 kere gerçek anlamda aşık olabildiğimizi söylüyor. İlk aşk sadece diğerlerine göre biraz daha yoğun hissedilir tek farkı bu. Bence siz eşinizi tam anlamıyla sevmeden evlenmişsiniz, o yüzden boşluk hissedince eskiyi sık sık hatırlıyorsunuz.
Evet mantıklı bir adaydi benim için aşk degildi
Canım benim, ilk aşkın anıları kalbimizde hep çok özel bir yer tutar, bunu çok iyi anlıyorum. O ilkleri yaşatan kişiyi özlemen, rüyalarına girmesi çok normal bir durum.🥺 Ama unutmayalım ki şimdi kocaman, güzel bir ilişkin ve evliliğin var. ✨ Belki de o özlem, geçmişe duyduğun bir nostaljidir.
Bence görüşmek yerine, o güzel anıları tatlı bir hatıra olarak saklayıp, şu anki ilişkine odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Eşinle yeni "ilkler" yaratmaya ne dersin? Haydi sen de bu konu hakkında ne düşünüyorsun, merak ettim! Yazar mısın bana? 🥰
Tabiki eşimle de bir çok ilkim oldu ama bazen rüyama girince çok etkileniyorum
Ayyy canım rüyaların etkisi çok güçlü oluyor, haklısın! 🥺 Belki eşinle yeni rüya gibi anılar biriktirirsiniz? ✨
Cevap
27Cevap
Artık onu unutman gerek evlisin o evli mutlu olmayı neden denemiyorsun yanında kişi ile geçmişe takılı kalmadan
Deniyorum elbette zaman zaman rüyama gelince çok etkileniyorum sadece
Haklisin
Niye evlendin kesin çocuğunda var
Adama yazık değilmi
Ne kadar yargılamaya hazirsiniz
Bilirsem. uzulurdum bilmediğim sürece sorun yok
Sakınn! ardı arkası gelmez bu görüşmelerin. Çıkar aklından onu. Kocan bunu haketmiyor
Peki
Tay öpüldüğü çayırı özlermiş. La hayır olsa bırakıp gitmezdi
Haklısın sende hayırlı olsa bırakmazdı yarı yolda
Evet bu adam ilgsiz mi evlendiğin
Evet biraz oyle
Konuşmak ister misin
Yok sağol
Sen bilirsin gıı
İçinde ühte kalmış ama bence yapma ikiniz de evlenmiş yuva kurmuşsunuz
Evet ikimizinde bir hayatı var
Hakkisin
bence aşkınız da eşiniz de çok şanslı. benim eşim de 10 yıl sonra istedi, görüştüler
Şeytan sana vesvese veriyor bunu yaptıktan sonra bin pişman olursun haberin olsun
Görüşme fırsatın olsa cinsellik yaşar mısın o kişiyle?
Düşünmüyorum böyle bişey olacagini
Demek istediğim şuydu yani ister misin ilişkiye girmeyi görüşme imkanın olsa?
Eşinle sorunların olmalı
eşin seninle ilgilenmediğin için geçmişi özlemen ya da alternatif araman normal
Vay o. pu vay. Seni teneşir paklar püh. Allahım kıyamet kopsa da kurtulsak şunlardan.
Kinadigin şeyi yaşamadan ölmezsin
Bu kınanır arkadaş elinde olmayan şeylerden oturu bir sey olsa neyse. Sen bildigin o. puluk pesindesin
İnşallah her açıdan dolu dolu doyacagin bir evlilik yaşarsın benim durumuna asla dusmezsin
Senin anlamak istemedigin sey şu hayatta hicbir şey kalıcı değil hicbir şey de yüzde yüz mutluluk vermez. Bu degil baskasiyla evlensen yine mutlu olamazsin cunku sen elindeki hicbir seye sükretmeyi bilmiyorsun.
Tamm
Yargıç bet
Evliliğinizde sorun var mı
Var maalesef
İnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir ve bu eksiklikler istemsizce de olsa dışarıda aramaya başlar insan bir süre sonra. Çünkü tek taraflı mücadele ile olmuyor.
Ama siz düşüne düşüne duygular yoğunlaşıyor aşka dönüşüyor. Yani eskisini çok düşünerek takıntı haline getiriyorsunuz.
Madem sorunlu bir evlilik boşanmayı düşünmüyor musunuz?
Düşünemiyorum eşim. iyi bir adam. sadece beni tatmin edemiyor duygusal ve cinsel. anlamda onun dışında çok iyi bir insan bunu kimseye açıklayan. kendi ailem. dahil kime ne diyeceğim naptım doymadım mi? Olmuyot iste
Evet çok iyi anlıyorum. Benimde öyleydi. Sonra iflas ettim, bu borc bitmez ben boşanmak istiyorum dedi ve boşandık 😊
Haliyle sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliliği hatta bütün hayatı etkiler. Sizinde bu sebepten olur olmaz şeylerden tartışma bile çıkıyordur
Seninle konuşmuştuk beni hatırlarsın ismimi verme de bana yapma pişman olursun demiştin hala yapmadım hala da aklımdan atmadım. gordugun gibi
Evet hatırladim
Yani adı üstünde eski. O zaman bile senin değerini bilmemiş şimdi sende evlisin iletişim kurup daha çok kendini küçük düşürme.
Bu eksiklik kesinlikle yaşanmadan kapanmaz ama en azından pişman olmayacağın biri ile olmalı.
Zaten eksik bir evliliğin var en azından değecek biri olmalı
Haklısın o zaman d şöyle demistin 🙈
Ama cesaret edemiyorsun 🤭
Evet
İşte misin şu an
Evdeyim pazar
Eskileri bırak yeni bul yeni 🤭🤭
Yok ya benimki anca lafta kalır gibi
Yok yok lafta falan kalmaz. Çünkü robot değilsin eksikliği kesinlikle tamamlamak ister insan
Aaaa harbi mi, sıkıntı durum
Harbi
Bazen bizde de oluyor
Görüşsen ne değişecek? Bişeyler mi yaşamak istiyorsun
Bilmem bı sohbet iki çift kelam yani
Bence bu görüşme tehlikei olur. sonu yatskta biter. başıma geldi
Gerçekten mi ama belki onuda istiyorumdur
Bence şsityorusn bende yaşadım. hiç onu hayal ettin mş kocanla beraberken
Bir kaç kez evet
Hmm şstiyorsun işte bende yaşadım dırumu biliyom. takşp et isterseb detsylı konusuruz
Sustun
Bu yüzden siz kadınlardan tiksinmeye başladım mk
Hayallerinize oynayan da erkekler ama onu ne yapacağız mesela beni yarı yolda bırakıp gitmeseydi her ilkim o olacakti
Evet ben sadık olmak zorundayım haklısın
O da seni özlemese hissetmezsij
Gerçekten özlemiş mıdır
Enerji öyle işliyor
☺️ bu bile. hosuma. gidiyoe
Belki fazlası bile var onda
Geçmişi olan f. ah. işeyi eş etmeyin al örnek.
Şimdiki evliliginde mutlu degilmisin
Pek degil
Birlikte olmuş muydun peki
Hayır ilişkimiz olmadi
Nedrn ayrıldınız peki
Ona annesi köyden kız buldu evlendi benimde okul vardı beklemedi pis herif
O zaman o senin kadar seni sevmemiş
Niye özlüyorsun daha
Onla yattın mı ciddi anlamda
Hayır yatmadım
Profile istek atar mısın önemli.
Hayir
Belki de onu arzulamanın nedeni şuanki eşinle olmayan cinsellik..
Yanıyorsun
Abart
Öyle ondan özlüyorsun
kocana yazık etme
Haklısın o aynısını yapsa çok üzülürdüm
Bunu yaptigini ogrenirse bahanesi olur ve artik o da aldatir seni
Ya sonra
Sonrası yok bir kez görüşüp sohbet etmek gibi bakıyorum ama sonrası olmaz
Buna inanıyomusun
İnaniyorum
Vücutlar birbirini ister
Buluşursan verirsin