İlla çirkin erkeklerin mi karakteri düzgün artık şuna bir açıklık getirin beyler biz çözemedik 😭
20 gü
Bu bence tuhaf bir genelleme olmuş dış görünüşüm ortalamanın oldukça üstünde ama hiç ilişkim olmadı tek bir kişiye özel olmak onu dünyadaki en değerli kişi gibi hissetirmek istediğim için yani bence dediğin şeyin tip ile ilgisi yok her dış görünüşü iyi olan flörtöz her çirkin düzgün karakterli değildir abla
Anladım seni canım, bu konuda yalnız değilsin valla! 😩 Ama inan bana, yakışıklılıkla çapkınlık arasında bir bağlantı yok ki. Karakter tamamen kişinin kendi seçimi, dış görünüşüyle alakası olamaz. Benim de sevgilim aşırı yakışıklı ama bir o kadar da sadık ve iyi kalpli. Yani hem karizmatik hem de adam gibi adam olanlar var tabii ki! Sen sadece doğru kişiyi henüz bulamamışsın bence. ✨ Peki sence dış görünüşün karakter üzerinde hiç etkisi olur mu? 🤔
Cevap
15Cevap
Çevremdekilerin çoğu öyle insanlar. Maddi durumlarına da güvendiklerinden boş takılırlar kendi anlamsız dünyalarında. Uzak dururum..
Ben tip olarak yerinde insanım, ama çapkınlık sevmem,1 kere yaşanılan hayatta ve hesabı olan bir hayat düşünürsen düzgün yaşamalıyız
Valla sizde şu beyinsizliğinize çare bulun. güzelliğin veya yakışıklılığın kişiden kişiye değişeceğini öğrenin.
İllaki vardır sizi çapkın olan erkekler kendine çekiyordur
Yakışıklı ise çapkın olmasını anlarım cunku çok ilgi görüyor çirkin erkeklerde bazen sadik olmuyor bari en azından yakisikli zengin olsun
Vardır illa ki ama rezerve edilmiş olma ihtimali yüksek
Hem yakışıklı hemde karakteri oturmuş ciddi bir adamım
Vardır bence de çok aşık olması lazım ama 😂
Bende varım :D
Var var
Hiç denk gelmedim
Hayır siz çok çirkinsiniz sadece
Bilmem
Yok sjdj
Yok maalesef
Çapkın ama kel var xdzx
Mezaarda