Flörtüm, "Beni tanımaya çalışmıyorsun" dedi ama buluşma teklifini kabul edince de buluşma günü beni ekti. Sebebini sorunca sadece görüldü attı. Nedir bunun psikolojisi?
1 ay
Akıl oyunları yapıyor engelle geç 🙄 hiç acımam rest de rest çekerim zaman kaybı bu zavallıları devlet toplasa da sınır dışı etse erkek diye dolanıyorlar işde ortlar da
Canım benim, bu durum seni ne kadar üzdü ve kafanı karıştırdı, tahmin edebiliyorum. 😔 İnsan böyle bir durumda gerçekten ne yapacağını şaşırıyor. Bence bu arkadaşın "beni tanımıyorsun" derken aslında kendi korkularını dile getirmiş olabilir, belki de yakınlaşmaktan çekiniyor. Ya da sadece ilgi çekmeyi seviyor olabilir, kim bilir! 🤷♀️ Bu davranış daha çok onun kendi iç dünyasıyla alakalı bir durum, emin ol sorun sende değil. Bu konuda senin aklına başka neler geliyor peki? 🤔
Güven problemleri mi var ya da acaba o an bi gazla yazdı ama acaba ne istediğini mi bilmiyor. Ya da kendisine bağlamak için ilgiden sonra ghosting mi yapıyor bilemedim.
Kafanı karıştırması çok normal canım! Belki güven problemi vardır, belki de gazla yazmıştır. 🤷♀️
Cevap
12Cevap
Peşimde koş yapıyor sanırım
Salla gitsin
Bir gün bekle açıklama gelmezse engelle kurtul
Korktu tereddüt etti demek ki bişi saklıyor acaba ne kırık özgüven mi hislerden emin olama mı yoksa başka biri mi var
Başka biri olabileceğini düşündüm ilk etapta ama nedense bu ihtimal tuhaf geldi. Çok basit geldi. Klasik erkek yalanlarından birini de söyleyebilirdi ama hiçbir şey söylemedi. Neyden korkup tereddüt ettiğini bilmiyorum. Belki de ne istediğini bilmiyordur o an bi gazla söylemiştir. Bununla birkaç konuda tartışmıştık, sonra bence bi kahve içelim iletişim her şeyi çözer dedi. Bunu diyen adam ertesi gün böyle davrandı. Garip değil mi?
Ama merak da ediyorum:/ aklımı kurcalıyor meşgul ediyor. Ben de gerçekten onunla görüşmeyi istemiştim.
Görüldü attığı için mesaj atmak istemiyorum. Kafasında farklı anlamlar verir bu sefer. Bu merakla yaşamaya devam edeceğim sanırım.
Elde etme motivasyonu ile hareket etmiş başardığını düşününcede salmış
Hikayelerimin hepsine bakıyor ama sonrasında konuşmadık. Elde etti de ne oldu sonuç ne onu anlayamadım.
Hayatın olağan akışı gerçekten erteleyemeceği bir iş çıkmış olabilir. Karşısındakine değer veren onunla duygusal bir birliktelik düşünen her erkek mahçup bir şekilde senden gelen olumlu havayı korumak ister durumu izah eder ve başka bir gün için randevu ayarlamaya çalışır. Storylerinin hepsini takip etmesi onun gözünde değerli olduğun anlamına gelmez benim tahminim arkadaşın listesinde 1 numara değilsin muhtemelen 1 numarası ile bişiler olmaya başladığı için kafasını kuma gömmüş.
Ama bir gün sonrası için sözleşmiştik. 1 gecede ne olacak ki? O bana tuhaf geldi. Bir işi çıksa kesinlikle izah ederdi ve görüşeceğini garanti altına almaya çalışırdı bu konuda kesinlikle katılıyorum.
1 gecede çok şey olur :D
Öf😄
Büyük çuvallamış. Keşke ciddiye alsaydı seni.
Birkaç kez teklif etmişti bana. Flört edeli daha çok kısa süre oldu diye biraz bekletmek istedim. Birkaç konuda anlaşamamıştık, onun üzerine bi kahve içelim bence, iletişim her şeyi çözer dedi. Ertesi gün de böyle davrandı. Garip…
Senin tutumun doğru olanı. En az 1 hafta geçecek buluşma için. Belki birinizin niyeti bozuk ya da tanışamadığınız konular var. Yaptığı yanlış bir de erkek tarafı.
Benimkinin bozuk olmadığı kesin ama eğer gerçekten bir şeyler çözmek istiyorsa dediği gibi o buluşmayı iptal etmemesi gerekirdi. Ne düşündü kafasında Allah bilid.
Sen değil o seni kaybetmiş. Hala sevgili misin?
Sevgili değildik flörttük
Yazık olmuş. Benim buluşmam olacak da öyle yapacağım. :D Heyecandan çıldırırdım. :')
Ayrılmak istemiş derim ben bu yaptığına
İyi değil galiba 😎
ruh hastası da olabilir
Artık insanların içinden ne çıkacağı belli değil 😎
Dengesiz
Yaşlar kaç ve güzel misin
Elde etti mi seni peki cinsel olarak falan
beğenmemiştir
Beğenmediğine niye kahve teklfii edesin ki
EgO tatmini.
Tamam da beğenmemiştir diyorsunuz. Sonradan mı yüzümü gördü sanki haha
tamam bak sen şimdi elma ile armudu karıştırıyorsun zaten beğenmemiştir ama sana yaptığı teklifi kabul etmen onun kendi ruhsal dünyasında başarı olarak yerini almıştır. onun istediği zaten kahve teklifini kabul edip başarıya ulaşmış olduğunu düşündürmen.
beğenmemiştim derken senin çirkin olduğunu anlamında söylemiyorum yanlış anlama.. ikinci bir seçenek, çoluk çocuktur, cesareti yoktur , korkmuştur.
Beğenmediğin birine sırf ego tatmini için ilgi gösterir konuşur musun? Yani empati yapamadığım bir duygu da o yüzden soruyorum. Ben asla yapmam. Hepimizin egosu var ama zaman da kıymetli.
Dışardan özgüvenli görünüyor ama ilişkilerde iç dünyasını bilemiyorum tabii. Benden korktu bence. Çok sınır çizdim ona.
evet flörtöz kişilik tam olarak buna derler. istediğini bir şekilde elde edene kadar. flörtözler işi ilerye götürmezler istediklerini alınca bırakırlar. yatağa kadar sürüklemezler.
o zaman korkmuştur , bu da onun acemiliğini gösteriyor. daha çocuk. gençlik yıllarım aklıma geldi tir tir titrerdim aw
Çocuk dediğimiz de 27 yaşında bu arada🤣 o farklı bir tempo bekliyordu benden, ben ise daha ağır gitmek istiyordum. Bu konuda sınır çektim ilgisine pek aldanmadım. Sessiz kalarak baskın gelmeye çalışmış olabilir ama ben asla teklifte bulunmazdım bir şeyler istediğim gibi gitmeyecekse.. sabah uyandığında ne değişti bilmiyorum.
şu da var tabii onun aklı senin şeyindedir ama sen sınırı çizdiysen avucunu yalayacağını bildiği için vazgeçmiştir.
vallahi anladığım şu, sen net bir kızsın, tatlı su şeytanlığı hoşuna gitmiyor.
İşte ben de onu diyorum bunu sabah mı anladı hahaha her erkeğin motivasyonu odur eminim ama belli etmezler. Ben senden ne istedim 2 günde dedi, neden aklına hemen öyle şeyler geliyor dedi. Ama tenime falan iltifat etmişti
tamam dediğim gibi tatlı su şeytanı senin aklını hafife almış ektiği bir bakıma iyi olmuş.
Evet ben netim. O da bana diyor ki ben de hep seninle açık konuştum. Bugün neysem yarın da o olacağım ama kafanda biri yaratmışsın benimle ilgili ona inanıyorsun beni tanımaya çalışmıyorsun dedi. Buluşmayı kabul edince niye tüyüyorsun o zaman ılık g*t😄
yani 27 yaşında olması onun çocuk olmadığı anlamına gelmez. şeytanlığı bile acemice. yemeyeceği işlere kalkışıyor demek ki kuş kadar beyniyle
Ona hiçbir kadın sınır çizmemiş herhalde. En azından 1 ay beklememiz lazım diyince şok oldu. İlk defa böyle bişi duyuyorum duygular taksite bölünmez dedi djdjdj
sen boş versene, yaş tahtaya basmazsın. belki de ikinci bir şans verdin bilmiyorum ki ne yaşadın ne ettin. tenine iltifat eden adamdan ne beklenir ben şahsen yapmam o hataya düşmem.
böyle basit felsefe ağızları kadınları etkilediğini düşünebilir ama yanılmış lavuk. ne duygusu ne taksidi daha dur bakalım selamünaleyküm dakika bir gol bir 😀
Yazmadığı için ikinci bi şans vermedim. Görüldü olarak bırakan oydu. Yazması gereken de o. Ya edebilir birbirimize fotoğraflarımızı da gönderiyorduk eğleniyorduk bence. Ama şeye çok takılıyordu mesela, demiştim ki erkekler neden genelde çok fotoğraf ister psikolojisini anlamaya çalışıyorum. Erkekler erkekler diye lafa girince sinir oluyordu. Genellemelerden hoşlanmıyormuş. Ben onu o maksatla yazmıyordum ki, onu anlamaya çalışıyordum. Bu tarz laflarıma çok takılıyordu.
Bir tek ben mi yükseliyorum demişti bi ara. Dedim yo ben de senin sesinden çok etkilendim. O da o zaman öyle hissettirme dedi😄
böyle tipler aynı zamanda gevşek ağızlı olur bir şekilde teslim olsan ertesi gün gider bütün herkese anlatır.
yavrum sen bu lavuktan uzak dur adam mı kalmadı. böyle boş tiplerle boş düşüncelerle kendini meşgul ediyorsun.
Bi de şey dedi 2 gün flört etmemize çok takılıyorsun sayılara çok takılıyorsun, 1 hafta sonra başkası olacağını mı söylüyorsun dedi ne alakaysa artık.
hayatın kendisi matematik aw😀 Bir erkek daha yeni yeni konuşmaya başladı kıza böyle kinayeli laflar kullanır mı. tüm söylemlerimi geri alıyorum, yarı uyanık özgüvensiz pç müsveddesiymiş
Benim yavaşlama isteğimi başkalarının da olduğu ihtimaliyle nasıl bağdaştırdı acaba jdjdjdkdkd ya da kendinde olan şeyi bana yansıtıyor kişi kendinden bilir işi hesabı. Ama aksine o çok hızlı. Hissediyorsak yaşayalım derdinde. Ama bir erkek hemen duygu geliştiremez. Neye dediğini hatırlamıyorum ama herhalde onu yanlış anladığımı düşündüğü için böyle davranmak boğucu ve kırıcı demişti. Ah canım benim
ya salla gitsin dedim ya böyle felsefik psikoloji kırması laflarla seni etkileyebilecek birisi olduğunu düşünmekte hata etmiş daha doğrusu senin aklını hafife almış.
Kime çarptığının farkında değil zaten. Bu arada ben psikoloji son sınıf öğrencisiyim. Bu bana dedi sen nasıl psikolog olacaksın bu genellemeler falan absürt dedi jdjdkdkdkdkdkdnd 2 günde beni tanıdığını düşünüyor herhalde.
* tabirle sen vereceksen verirsin zaten birinin seni buna ikna etmeye çalışması kadar saçma bir şey yok. kadın kısmı kanmaz erkek kandırdığını sanır ama aslında kadın istediği için erkek ne elde ediyorsa eder
aamiane*
e tamam , senin işin doğal bir staj olmuş ddlama
için*
Ne kadar doğru bişey söylediniz. Ama şimdi bazı kadınlar cidden manipülasyona uğruyor ilgi görünce bağlanıyor. Görşseydik yüz yüze belki bağlanırdım biraz ama 2 günde neyine bağlanayım? Gelmişim 29 yaşına. Benim için davranış önemli. İletişim her şeyi çözer diyen biri iletişimi bıçak gibi kesiyorsa ne yapayım? Belki istediğini elde ederdi ama sabrederek tanımaya çalışarak.. bana beni tanımaya çalışmıyorsun diyor ama kendisi de genellemelere inandığımı düşünüyor. Benimkisi önyargı değil hissediyorum az çok analiz ediyorum diyor ama sen bana önyargılısın diyor
her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır onun öyle düşünmesini gerektirecek şeyler yüzünden sen kendini kötü hissetme mesela 🤷 tanımaya çalışmadığını iddia etmesi bence boş bir sav. bilemez senin usulünü, tarzını yöntemini 😉 istediğini elde etme konusuna gelince başarıya ulaşabilirdi de ulaşamayabilir dedi tamamiyle onun sana verdiği aura ve güvenle alakalı bir şey. bu işi de asla planlayamazsın. doğaçlama gelişir her şey. o planlamış olduğu için başarısız.
Ama bana doğallıktan bahseden de kendisiydi djdjdjdkd o tenime iltifat etti ben de eşlik ettim ama bir süre sonra bazı şeyleri sorguladığımı da söyledim ve evlenmeden olmaz’a getirdim. İlk gülüştük ettik ama bu konuları tartışırken bana bir daha ilk günden konuştuğun erkeğe evlenmeden olmaz deme dedi. Yani niyetim o değildi demeye getirdi herhalde. Niye aklına sürekli s*x geliyo senden ne istemişim 2 günde dedi? E şimdi sen bana o aurayı çizersen ben de konuyu evliliğe getiririm. Evlilik bir process doğal olarak gelişir dedi. Ama ben de o tarz mevzuları process olarak görüyorum. Onunkisi duyguları yaşamak benimkisi diye acelecilik? Tezat değil mi?
🤣 vay jacckalll. hem suçlu hem güçlü hesabı 😀 tabii evlilik konusunu açınca ona itici geldi bir anda. o kim Bilir kafasına ne hesaplar yapıyordu. neyse boş ver ne kaçırdığının farkında değil demekki😀
evllik doğal olarak gelişir heeee🤣
tenin çok güzel. utanmasa yalayabilir miyim diyecek 🤣🤣🤣
Evlilik 2 günde olmaz ama içimizden geliyorsa at bi foto at bi foto🤣 yani tamam yüzümüzü atıyorduk da ben banyoya gideceğim deyince orada istedi işte. Ben de evli insanların arasında öyle şeyler olur dedim haha sanki ben de hemen gel nikah dairesine gidiyoruz dedim. Buna bi yerde sesli olarak falan kocacım diyince baya yükseldi hahaha dedi karım olsana dedim olayım mı dedi ol. Hangi şubeye gidiyoruz muhabbeti döndü böyle iki zıt şey söyledi ben de karar ver kocacım dedim djdjdkdmdmdkd yani bunlara gülüyorduk ediyorduk ama işte güven vermediğini sapıkça geldiğini ima edince darılıyordu. Kafanda bi imaj çizmişsin benimle ilgili diyordu. Ben bu düşüncelerini değiştirmeni ve yanında olmak isterdim dedi. Ben de isterdim denmez, isteyen olur dedim.
Benzer bişey dedi zaten. Dudaklarını boynunda gezdirmek istedim o bembeyaz teninde dedi djdkdkdkdk en ağırı buydu zaten
Dudaklarımı*
hayatım bak her an her şey olabilir bu tamamiyle gidişata bağlı. zihinsel uyumu yakaladın mı bir şeyler için çaba göstermeye zaten gerek yok. sen vermeye kafaya koyduğun zaman buna kimse engel olamaz ama o almak için ısrar ederse ters teper. burada oyunu belirleyici kadındır.
O belirlemeye kontrol etmeye çalıştı. Ya da kontrol edemeyeceğini anlayınca ekti ya da başka bir şey var kafasında bilemiyorum. Ama o ilk buluşma olmalıydı. Ondan sonra kim ne düşünmek istiyorsa düşünürdü. Kendini doğru ifade etmek isteyen kişi arkasında durur çabalar. Ben keyif almıştım konuşmadan. Darılıp küsmesi gitmesi saçmalık.
boynundan bacakaranı ylamaya az kalmış demekki.
Ben de ondan etkileniyordum istiyordum ama takılmalık ilişki seven bir kadın değilim. Sevsem dünden razı olurdum zaten ama yapımda yok. Başta bunlara müsade edersem gözünde zor değişirim o konumdan.
darılmak, küsmek.. erkeğe yakışmaz🤷
kendini bikere tattırırsan aranızdaki ilişki temeli bu olur. mujabbet sohbet olmaz. her gürüşmede sxx ister
neyse işte. durum bu. analizatör olarak ben, sana iyi bir pazar günü diliyorum
Evet ben de onu düşünüyorum. Saar kaç olmuş uyumadım hala hahahaha erkekse tabii…. Bakalım bundan sonra ne olacak. Çok teşekkür ediyorum
🫶
hangi ildesin? yakın ya da match'sek sana yazılırdım.
Bişiler yaşadın mı
boş ver engelle
Engeli baş ugrasma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?