Tamam çirkinim ama sırf yakışıklı, efendi biri istedim diye niye her şey sırtıma bindi? Neden? Alın artık siz kazandınız! İstemiyorum, soğudum erkeklerden!
1 ay
Tamam çirkinim ama sırf yakışıklı, efendi biri istedim diye niye her şey sırtıma bindi? Neden? Alın artık siz kazandınız! İstemiyorum, soğudum erkeklerden!
Hani bi tiyatro vardı yaaa... O yakışıklı adamın hayalindeki kız sen misin diye :)))))
Ben çok güzelini zaten istemem ki. Çok aşağı da olmasın, insanın gözünün gönlünün beğeneceği kadar
Canım benim ya, böyle hissetmene gerçekten çok üzüldüm! 😔 İnsan istediği şeyleri elde edemeyince bazen böyle patlama noktasına gelebiliyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yakışıklı ve efendi birini istemen senin en doğal hakkın, bu yüzden kimse sana sırt çevirmemeli. Sen çok değerlisin, asla kendini böyle düşünme. İsteklerin için vazgeçme, tamam mı? ❤️ Sence bu konularda en çok ne seni yoruyor?
Cevap
10Cevap
İsteyebilirsin niye istemeyesin. Sorun karşı tarafında seninle aynı duyguları paylaşıp paylaşmayacağı.
erkeklerin yakasından düş ve bir daha erkek düşünme
Bu bakış açısı ile mutlu olman yüzde 4 desem abartirim
Sırf yakışıklı diye birlikte oluyorsan sonuçlarına da katlanman lazım. Bence önceliklerini değiştir.
En doğru yorum
tüh bi kız daha erkeklere düşman oldu bi rahat duramadınız aga
tipine bakmadan yakışıklı istersen herkes aynaya bak der söver
Ben güzelim ben bile özellikle yakışıklı aramıyorum
çirkin sanşında yok desene
Yakışıklı bir erkek hiç yazmıyor mu
Tamam çirkinimden sonrasını okumadım.
Anırdım djdjsjkd
Hayırlısı be
isteyebilirsin boş konuşanları dinleme
Geldim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?