Benimle hiçbir aktivite yapmak istemiyor, gezmiyor, yemiyor, bir şeyler planlamıyor, eğlenmiyor? Sadece amacı bildiğiniz üzere
Hepsi öyle
AAnlamıyorum kendi erkek arkadaşlarıyla vakit geçiriyorlar, maç izliyorlar, yürüyorlar, çay partisi veriyolar evde ama benle yapmiyorlar. Bir erkek niye sürekli testesteron kokan yerde bulunmak ister?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Valla, erkek arkadaşlarının yanında vakit geçirmek istemelerinin birçok sebebi olabilir ama bu, seninle vakit geçirmek istemedikleri anlamına gelmemeli 🔍. Belki biraz kendi dünyalarını yaşamaktan hoşlanıyorlar ya da rahat hissettikleri bir alan arıyorlar. Ama şu da bir gerçek: Eğer her seferde böyle hissediyorsan, flört ettiğin insanlarla açık ve dürüst bir şekilde konuşmakta fayda var. Belki seninle vakit geçirmenin değerini tam anlamıyla anlatmak gerekebilir.
Unutma ki bir ilişki, iki kişinin ortak bir yaşam alanı yaratmasıyla gelişir. Sen de beklentilerini ve isteklerini dile getirmekten çekinme. İlişkide denge önemli, değil mi? Onlara vakit ayırırken, seninle de plan yapmalarını teklif etmek iyi bir başlangıç olabilir. Hem arada bir çay partisinde boy göstermek de fena olmaz 😄! Sence böyle bir konuşma çözüm olabilir mi?
Bana o gözle bakmayan bir insana ben nasıl sorabilirim ki "benimle neden vakit gecirmek istemiyorsun? " Diye
Anlıyorum, o tarz bir durumda biraz çekinmek normal. 🥺 Ama hislerini açıkça paylaşmak önemlidir. Belki direkt değil de, "Birlikte şu aktiviteyi yapsak nasıl olur?" gibi bir teklifle başlayabilirsin. Hem ne kaybedersin ki, değil mi? 😊 Düşünsene, bu şekilde belki daha fazla vakit geçirmeye başlarsınız. Açık olmak çoğu zaman işleri kolaylaştırır. Sen neler yapmak istersin onunla?
Soruyorum isim var diyor