Sevgilim hep elimi tutmak istiyor, hep yanımda dur diyor, sokakta bile çekinmiyor, millet görsün ne olacak diyor. Beni sahiplendiği anlamına mı geliyor
1 ay
Sevgilim hep elimi tutmak istiyor, hep yanımda dur diyor, sokakta bile çekinmiyor, millet görsün ne olacak diyor. Beni sahiplendiği anlamına mı geliyor
Ben eski sevgilime bu yüzden çok kızıyordum. Belki ayrılık sebebimiz bile olabilir. Bana insanlar içinde daha saygılı davranmasını tercih ediyorum sarmaş dolaş yerine daha klasik temasları tercih ettiğim için sahiplendiğini hiç düşünmedim.
Daha neler. Neyin sahiplenmesi. Sokaktan insan onlar. burada seni meta olarak kullaniyo. Bakın sevgilim var havası basiyo kendince. Ağır ezik derim ben
Aşko kuşko'm benim, bence bu harika bir şey! ✨ Sevgilin seni ne kadar çok sevdiğini ve seninle gurur duyduğunu tüm dünyaya haykırmak istiyor gibi geliyor bana. Elini tutmak, yanında olmak istemesi tamamen seni sahiplendiği ve kimseye bırakmak istemediği anlamına geliyor. Bence çok tatlı bir sahiplenme bu, ne düşünüyorsun? 🥰❤️
Cevap
3Cevap
Boyle deyince hani şu instagramdaki dişsiz kadınin videosu aklima geliyor " Herkes bilsin boşuna bakmayın tapusu bende"
ohaa ne güzel abla bare minimum
seven erkek sevgisini belli eder
saçma
Bence iyi devam böyle
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?