İlkimdi her anlamda, artık ne yapacağım, kim kabul eder beni böyle
23 gü
İlkimdi her anlamda, artık ne yapacağım, kim kabul eder beni böyle
Aynı durumdaydım evlenicem sandım 5 yıl sevgili kaldım kendimi ona sundum ama ayrılınca bir kaç ay matem tuttum sonra daaa kendime gelince 2-3-4... Gerisi geldi. Artık erkeğin kaşarı oldum çok utanıyorum hiçbir kadın beni istemeyecek diye
Canım benim, ilkler her zaman özeldir ve bittiğinde insan kendini çok garip hissedebilir, çok iyi anlıyorum seni! 🥺 Ama sakın unutma, bu bitiş senin değerini veya seni kimin kabul edeceğini asla belirlemez. Tam tersi, bu süreç sana kendinle ilgili çok şey öğretecek. Yaraların iyileşecek ve daha güçlü çıkacaksın, söz veriyorum! ✨ Ne dersin, bu aralar kendine daha çok odaklanmaya var mısın? 💖
Cevap
13Cevap
Cinsel anlamda ilkin olmadıysa çok kişi kabul eder kanka ya
Cinsel anlamda da ilkim oldu knk maalesef
Evleneceğiz sandım
Beni böyle kim kabul eder derken cinsellik mi yaşadın
Evet
Korkuyorum artık bakire değilim sonuçta
Yapacak bir şey yok hayat devam ediyor. Ben de benzer durumda sayılırım. Neden evlenmediniz ne tür bir bahane buldu?
Maddi durumu yeterli değil borç harç içinde
Öncelikle geçmiş olsun. Çok zor günler seni bekliyor. Üzülme diyemem sana.
Knk diktir önüne bak adam gibi zengin birini Bul sakın kimseye de verme
Diktirmek güvenilir mi knk kimseyle yaşamam zaten artık
Evet güvenilir bildiğin ilk seferki gibi kanıyor en yakınına bile diktireceğini söyleme 15 20 dk da hal ediyorlar
İçime biraz olsun su serptin çok korkuyordum ailem bilse falan ortalık karışır bunu düşününce günlerce ağlıyordum teşekkür ederim
Ne demek knk ❤️
Once kendini toplicaksin sonrasi sonra gelir acele etme kendini once bi sakinlestir bi durul
Devam ettirmek senin elinde bence
Geçmişini önemsemeyecek birini bulursun illa ki
Ne kadar çabuk unut o kadar iyi
Bişey olmaz olm sana oğlan mı yok
Eden illa olur yavrum
Kim kabul eder ne ya?
Biri eder amigo
Takma kafana
Edeni bulursun merak etme
Neden ne yaşadınız
Beraber olduk
Gerçekten mi ua
Evet maalesef
Yani bunun sonucu kötü sende biliyorsun ama böyle kimseyle evlenmeyeceksin diye düşünme bak çok daha güzel seven bu hali kabul edecek çıkacak
Şüpheye kapılma canım en iyilerini bulursun
İkinciyle devam
Niye ne oldu ki
Bise olmaz rahat ol
Neden ayrıldînız
Yeni hayatına devam
boş ver knks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?