1 senedir sevgiliyiz ve her boş olduğumuz zaman buluşmak istiyorum ama hep sevgilim frenliyor... kendimi istenmiyormuş gibi hissediyorum bu sefer ve mutsuz oluyorum. Sizce ne yapayım bu durumdan kurtulmak için?
1 ay
1 senedir sevgiliyiz ve her boş olduğumuz zaman buluşmak istiyorum ama hep sevgilim frenliyor... kendimi istenmiyormuş gibi hissediyorum bu sefer ve mutsuz oluyorum. Sizce ne yapayım bu durumdan kurtulmak için?
Aynı durumu yaşıyorum yemin ederim yaa haftada bir bazen de 1 buçuk hafta oluyor 2 hafta da bir buluştuğumuz bile oluyor ben her gün buluşmak istese buluşurum bu arada sürekli seks yapmak istiyorumm o gelmeyince evde mastürbasyon yapıyorum sırf bu yüzden vibratör aldımm o gelmiyorsa bende evde yapıyorum ama oda çok gelmeyi istiyor ailesine bakmak zorunda babası yatalak hasta bide ev alışverişlerini hep o yapar ben bütün gün oturuyorum yani baska bişey yapmıyorum tabi boş zamanım çok bence sorun bizde biz çok boş geziyoruz ama yapacak bişey yok akşama kadar uygulamalar da geziyorum sohbet ediyorum erkek kız karışık yani aldatma sayılıyor mu bilemem oda ilgilensin yani ayrıl bile dedim ona ayrılmadı ayrılsa da kafama göre gezip dolaşsam hem seviyorum hem sıkılıyorum kafam çok karışık her gece bir paket sigara bitiriyorum stresten😂
ne anlatiyon sen ya
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç kendini sağlıksız falan diye düşünme! ❤️ Herkesin ilişkiden beklentileri farklı olabiliyor, bu yüzden kendini istenmiyormuş gibi hissetmen çok üzücü. Bence sevgilinle açıkça konuşup, senin için buluşmanın ne kadar önemli olduğunu ve bu durumun seni nasıl etkilediğini anlatmalısın. Belki o da kendi alanına biraz daha ihtiyaç duyuyordur. Ortak bir yol bulabilirsiniz bence! Sence de en güzeli konuşmak değil mi? 🥰
Cevap
2Cevap
kendi arkadaş çevresine ailesine de zaman ayırmalı ya da dinlenmek istiyor olabilir
evet ama ben bu bulușma isteğimi nasıl atlatabilirim?
kendi arkadaşlarınla takılarak
iste benim artik arkadaslarim yok maalesef hepsiyle aramiz acildi
yeni arkadaş edin
kolaydi
kolay demedim ki zaten ama hayatın sadece sevgiliyle olmaz
Kendini geri çek o gelsin sana kaç kovalasın seni
iste nasil yapcam
Her gün buluşalım deme hastayım da cevap verme ilgi gösterme kız trip at
hmm deneyeyim bunu
Cinsellik için mi darlıyorsun adamı
normal bulusmak icin ya okuman mi yok
Yoo var