Sevgilim benimle buluşmak istemiyor. Gün geçtikçe soğuyor gibiyim ne yapmalıyım?

Sanaldan çok tutkulu bir bir şekilde aşık olduğum biri var. Sanaldan tanıştık beraber oyun falan oynuyoruz kızla beraber ama şu sıralar soğuma aşamasına kadar geldi artık.. O eski tutku heycan istek yok gibi bende. Sevgilim benimle buluşmak istemiyor. Tacize uğradığından dolayı (birkaç defa) benimle buluşmaktan çekiniyor, zamana bırakmak istiyor. Kuzeninden bile tacize uğradığını zar zor aylar sonra söyleyebildi bana. Neyse sorun tacize uğraması değil geçmişi yargılayan biri değilim isterse tecavüze dahi uğramış olsun düşüncem değişmez. Asıl konum benimle buluşmak istemesi. 18 yaşındayım daha cinsel bir birlikteliğe girmedim. O kadar önemseyen biri değilim birlikte olmayı olmasada olur. O istemediği sürecede gerçekten düşünmüyorum ama sevgilim ona zorla sahip olmaya çalışacağımı bile düşünüyor.. Şu sıralar canım çok sıkılıyor bu konuda 6-7 ay kadar birlikteliğimiz oldu oda 16-17 yaşında ama yinede uzaklaştırıyor bu benden. Ne yapmalıyım bu konuda? Buluşmakta istiyorum sadece sanal ilişki olmuyor ona dokunmak koklamak istiyorum. Gitme imkanım var gidip haftalarca kalırım.. Annemi tanıyor bende annesini tanıyorum birbirimizin annesiyle konuştuk yani ama... Bilmiyorum güvensizliği koyuyor bana defalarca konuşmama uzun uzun yazmama rağmen değişmedi bu fikri.
Sevgilim benimle buluşmak istemiyor. Gün geçtikçe soğuyor gibiyim ne yapmalıyım?