Çok soğuk ve sert davranıyorum, kimseye yazmıyorum beğensem bile ama görüyorum ki başka kızlar erkeklere yazıyor, iş evliliğe kadar gidiyor
1 ay
Bence biraz cesaret işi bu çünkü bazen ilk adımı atan kaybetmiyor tam tersine istediği şeyi yaşayabiliyor herkes seni yazsın diye beklerse güzel hikayeler başlamıyor biraz kafandaki duvarları yıkman lazım ✨
Cevap
32Cevap
ilk andan itibaren ciddi bakıyorsun demekkı. önce karsı tarafa bak hal hareketlerine. amacını anla mantıgını anla ona göre şans ver. senle ılgılendıgı kadar ilgilenerek başla benceç..
Neden bu şekilde davranıyorsun? Özel bir sebebi var mı? Halbuki senin sevgini, ilgini bekleyen binlerce erkek var.
Ya ben çok şans verdim insanlara gerçekten çok sevgi verdim ama hepsi beni bıraktı şimdi birileri ile tanışmak çok zor bende mi adım atsam diyorum artik
Onlar öyleyse gerçekten sevmemişler. Gerçekten sevseydi bırak bırakmayı, seni kaybetmemek için elinden geleni yaparlardı. Bir kadın olarak biriyle tanışman hiç de zor değil. Bizim gibi 4b4z4n damgası yiyip herkes gibi algılanmıyorsun. Bu adımı atmak için ne düşünüyorsun?
Amacım evlilik çünkü tanımak istiyorum ama karşıdakinin niyetini bilmiyorum çekiniyorum
Kimse kimsenin niyetini bilmiyor. Tanışmak bu zaten. Sen konuşuyorsun o konuşuyor sen soruyorsun o soruyor derken yavaş yavaş bir karakter şekilleniyor. Kafanda var mı ki biri?
Hayır yok aslında olsada asla yazamıyorum işte
Benim de birini bulmam gerekiyor. 30'a merdiven dayadık. Yalnızlık çekilecek şey değil.
Gerçekten yani ne yapacağımı cidden bilmiyorum yaş ilerledikce karşına daha tuhaf insnalar çıkıyor
Dediğim gibi benim de bu yönde bir arayışım var. Bahsettiğin adımı atmak için uygun biri olabilirim. :') Dilersen birbirimizi tanıyalım, olmazsa bırakırız. Ne dersin?
Bu sayfadan dene kimse yanlış anlamaz ve karşı gelmez burdan pratik yap sonra gerçek hayatta da yapabilirsin
Biz bize kendisi gelen hatunlar hakkında yanlış düşünmüyoruz aksine cesaretleri hoşumuza gidiyor bilin istedim 😂
Bir engel varsa kendine yine sensin. Sorduğun gibi kırmasını da bileceksin.
yavaş yavaş dene açılırsın erkekler basit kolay tav oluruz
Utanılacak bir şey olmadığını anladığında umarım geç olmaz 😄
Karşındaki de adem öldürecek hali yokya çok sert yapma sende buradan 1-2 arkadaş edin
jdjdjjdjd kader kısmet kuzum bunlar uçan kuşa bile yürürler
İşin sonunda hayat kadını olma durumun var. Yürüme bence.
Ne kadar ahlaksızca bir yorum ne alakası var?
Herkese yürüyen kız nedir? Cinsellik olmasa bile. Bence notu bellidir.
Anlama sorununuz var herhalde her önüme gelene yürüme isteğim yok beğendiğim bir beyfendi olursa diyorum
Anlaşama ayrıl anlaşama ayrıl belli bi sayıdan ve noktadan sonra daha fütursuz olmaya başlanıyor işte.
Bende bunu söylüyorum.
Ben seni tanımak istiyırum
Ciddi ilişki niyetiyle
Bana bir şans verir misin
İsin gücün kişilik karakter görünüş ve ailen nasil?
Görünüşüm orta
Karakterli kendi halinde bir adamım
Kamu personeliyim
Ailem muhafazakar
Sınırları ayarlayarak yapabilirsin ama senin yaptığını da takdir eden nir çok erkek var emin ol. Sadwce bu erkekleri tercih etmelisin.
Ben bu uygulamada hiç takılmıyorum rastgele sorunu görüp yazmak istedim. Samimiyetine inanıyorum ve benim gibi kararlı, olgun, ne istediğini bilen bir kızsın. Bilemiyorum nasıl tanışırız nasıl denk geliriz ama belki bir umut...
Ben de yazıyorum kız cok yakısıklıysa
Ee sonuç ne oluyor ki
Niye yazmak istiyorsun ki onlar sana yazar
E bazıları yazmiyor kalıyor öyle
Yazmayanlara yaz o zaman selam başkan de
Ya sevgilileri varsa
Bana biri yazda sevgilim varsa cevap vermem. Bir gün olursa çekersin geri? Kim bu şanslı erko
burada alıştır kendini. yolo yap
Burdakilere aslaaaaa
Hayır yok
Hiç yazmıyorum hep onlar bana yazıyor 😂
Yuruyebilirsin neden cekiniyosun ki
Yürü istediğin gibi konuş o kırılır sonra
Yani boş koy en güzeli senin
Daha fazla bekleme yaz düşünme
Ben yazıyorum bu uygulamada
Yaz devamı gelir zaten 🙈😂
Bu durumun tek nir çaresi var
Adın nedir
Sanane
Buradan denersin
burada antreman yap
Zaten hesabln gizli. Buradan pratik yap😂
Seni kim tutuyo
Yaş kaç
selam yaz yeyer
Buyur burdan başla sen
Yürü kim tutar seni
Böyle kal boş ver
Yaz o zaman?
Orsss bu sanarlar
Saçmalama be :) sanki erkekler medeniyet sembolü :)))
Gerçekten bak pis kadin sanalrlar derler müşteri arıyor edepli kız yazmaz derler
Yoo ben öyle demem merak etme :)
Nasilmi dene ve gör
Bana yazmiyor kizlar
Utanma güzellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?