Sevgilim arkadaşlarının lafına kanıp beni para bitince silip attı, yaş farkı ilişkiyi bu hale mi getirdi?

Sevgilime iki buçuk sene boyunca emek verdim ben yaşça daha büyük bir kadınım. Arkadaş çevresinden bazıları o kadının yaşı kaç senin yaşın kaç demiş ve o diyenler bana bazen gizliden telefon açıp aslında ben seni seviyordum niye onu tercih ettin diyen kişiler.. Ben o kadar çok emek verdim ona ama o arkadaşlarının lafına inanıp beni terk etti. Şimdi bazen cevap veriyor bana ama ne oldu ne var işim var gibisinden.. Açıkçası ben 2 milyon lira paramı onunla yedim. Çok güzel çok bakımlı çok güzel aşırı bakımlı bir kadınım. Yani arkadaşları bile beni kıskanır yani o derecede sadece yaşım büyük. Ona dünyaları serdim önüne.. ve şu anda beni tanımak istemiyor. Ama eğer para verirsem beni tanıyor. Ama eskiden bir kuruş vermeden ona kesinlikle ve kesinlikle birlikte evimizi temizliyorduk yani yanımda takılarımı falan tamir ediyorduk çöpleri atıyordu hani bildiğin erkeğimdi ona en değişik en farklı pastaları yapıyordum sürekli birlikte videolarımızı yapıyordum ama şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yani çok emek verdim çok canım sıkkın çok üzgünüm sizden yorum bekliyorum lütfen ama kırmayın kalbimi zaten çok kırgınım

Sevgilim arkadaşlarının lafına kanıp beni para bitince silip attı, yaş farkı ilişkiyi bu hale mi getirdi?