Genelde hep bir sorun vardır ve bitmez anlatılır. Saçma bir durum biliyorum ama yaşandı aq
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Değil , o kadar samimi olduğuma bile anlatmıyorum
Samimi olduğuna niye anlatmamaa tercihiniz nedir?
Vuruyorlar ya bence de bir yerde ben hemcinslerim açısından biraz tedirginim zaten erkeklere bir şey anlatılmaz pek
Kim olduğunu belli etmeden anlatabilirsin
Kim olduğu belli olmayacak anlatırsan ne olur
olacak şekilde pardon
Sonuçta destek olan olur bence sorunu çözmen de
Sen kimliğini belli etmeden sorabilirsin
Sorunu çözmemde destek olmuyordu illa göstereceğim onu sence bu ne demek
Gizli olduğun tam belli değil durum
Canım benim ya, bu çok ince bir çizgi gerçekten! 💖 İnsan bazen kendini o kadar kaptırıyor ki, her şeyi anlatası geliyor, haklısın. Ama bence önemli olan karşındakinin sana ne kadar değer verdiği ve sırlarını gerçekten saklayıp saklamayacağı. Güven duygusu çok önemli! ✨ Eğer güvenmiyorsan veya rahat hissetmiyorsan, orada bir dur demek lazım. Senin de özel alanın ve sınırların var, unutma aşkım. Her şeyi paylaşmak zorunda değilsin ki! Sen ne düşünüyorsun, güvenemediğin biriyle her şeyini paylaşır mıydın hiç? 🤔
Ben herkese güveniyorum
Vay be ne kadar güzel bir duygu bu! 😍 Ama yine de bazen bir tık dikkatli olmak gerekmez mi? 😉
Cevap
11Cevap
İnsanın anlatıcagı biri olmayınca başkalarıyla dertleşmeye başlayınca herşeyi anlatıyor ben şey yapıyorum artık diyorum kanka anlat ne varsa sonra engellersin bidaha karşılaşmayız yeterki için rahatlasın dkdlsms
Travma değil mi ama
İyi ve güvenilir insanlara sorun yok aksine iyidir yinede rahatlatmıyor aksine bu boş yapmak gibi hissetiriyor bu da bir travma yaratıyor sen mezara kadar götürsen bile bu böyle ve insanı sarsıyor çünkü olmaması gerekir saygı ve resmiyet açısından yapmak bana göre sorun değil ama biraz da olsa sorumsuzluk
yapmak demişim anlatmak*
nerede canımsın varsa karşılaştık şimdi ciddi düşünmeyenler yüzünden beyin kalmadı yani
Sanalsa anlat sorun degil ama reelde kimseye asla anlatma
Bir yerde haklısın da soru sorarsa anlatmak peki?
Yani anlat nolcak ben rahatlıyorum anlattıkça sanki üzerimden yük gidiyor sonra sıradan sorunlar gibi geliyor
Soru sormadan anlatmaya başladım son zamanlarda sanırım bok yolundayım
Ya öyle düşünme dertlescek konuscak birini arıyorsun suc senin yanında olmayanda istediğin zaman bana yazabilirsin
Çok teşekkür ederim iyiyim
Rica ederim her zaman
Rahatlıyorsan dilediğini anlatabilirsin. Kimseden çekincem yok.
Tanıdığına anlatmayacaksın bence, tanımadığına anlatacaksın. Çünkü tanıdıkların hep sırtından vuruyor
Bilmem yaşamadım
Tanımadığın seni tanımayan birine anlat
Yabanacıya anlatmak daha doğru bence :)
Yabancı ama sürekli görmek olduğun yerdeyse iş arkadaşı gibi niye böyle oldu ki
O zaman sıkıntı bence.. Ama bunu kullanmayacaak messafede biriyse önemli değil.
Kullanmaz diye düşünüyorum. Ama ben artık bu saçmalığa canım sıkılmaya başladı baya
neden?
Cinsellik ve aşk karışıyor ve olan duyguların yok olmasına sebep veriyor güven mutluluk neşe kayboluyor herkes sevgilin var mı işte diye bir özel soru sorar bir yere gidiyorsun mesafeli havalı insanlar biriyle konuşuyorsun cinsel davranışlar bu bu üst üste gele gele aşk acısından cinselliği konuşur olmak ama yani ne diyim artık sıkıldık ülkece bu durumdan bence
Derin meselelerden yüzeyel meseleleri konuşuruz. Çünkü artık hiç kimse birbirini tam olarak dinlemiyor.. İstersen birbirimizi dinlemeyebiliriz..
Şunu demek istedim olağanüstü durumlar dışında saçma sapan insanlar türedi sosyal medya değil her yerdeler bir yerde ve sebebi aptal saptal insanların ipe sapa gelmez gösterişci tavırları olan normal insanların psikolojisine oluyor yani dikkat etmek lazım her şeye ama nedense bütün travmalar ortaya dökülüyor benim bildiğim çok önemli şeyler dışında bazı şeyler evin içinde kalıp geri kalanı uzmanlar hallederdi şimdi benim başıma bu geldi şu geldi bu geldi ne diyim gelmesin zaten ama duymak zorunda okumak zorunda değiliz sonra olan bizim psikolojimize oluyor psikoloji bozulunca davranışlar bozuluyor sonra herkes bozuluyor herkes birbirinden uzaklaşıyor
Toplumsal histeri,, herkes kendi dramasından prim kasıyor. Ben seni gayet iyi anladım.
Prim mi kasıyor aakwowpqpqğspsğağsşxşşx
Evet çünkü en büyük cendereden kendinin çıktığını ve acındırma psikolojisi ile hareket ettiğinin göstergesi oluyor.
o kadar çocukça ve saçma bir düşünceki bencil ve şımarıklıkları karşısında öyle insanlara şapka çıkarırım önünde
sen nasılsın peki?
karmaşık bir zihin örümcek ağı gibi ama spidermaniz artık dkdlşf
Anlat işte hiç detay vermeyip betimlemekte bravo sana :)
biz mi 19 hep yaşımız
Banada derdini anlat sende dinleyeceksen bende anlataacağım.
Bir derdim yok niye olsun
Anlattığın kişi önemli.
Doğru değil herkes anını bekler
evet hemen hemen öyle
Kimseye anlatmayin
Peki
Yapma bunu
Olur
Hiç kimseye güvenme
Ben genel olarak bu topluma güvenmiyorum hepimiz birer uzaylıyız
Kim anlatmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?