Bana karşı samimi, iyi, hoş fakat benden de güzel sözler, iltifatlar duymak istiyor. Bunu hissettirmemi istiyor, birkaç kere böyle söyledi. Ben de hayatım, canım gibi şeyler söylüyorum zaten.
1 ay
Bana karşı samimi, iyi, hoş fakat benden de güzel sözler, iltifatlar duymak istiyor. Bunu hissettirmemi istiyor, birkaç kere böyle söyledi. Ben de hayatım, canım gibi şeyler söylüyorum zaten.
Cevap
14Cevap
30 yaşından sonra insanlar robotlaşmıyor. Her yaştaki insan sevdiğinden güzel sözler duymak ister.
Hayatim canim sevgilim bunlari soyluyorum ne bekliyorki anlamadim
E ne güzel işte, daha fazlası erkeği bozar jajaja
Çok ilginç ya kim neden güzel söz duymak istesin ki sevgilisinden? Ne kadar anormal bişey..
Hayatım, canım sevgilim, bunları söylüyorum. Ne bekliyor ki anlamadım.
İşe yarar hissetmek istiyor sebeb bu eline sağlık bravo vs..
Söyluyorum. Hayatim canim sevgilim bunlari soyluyorum ne bekliyorki anlamadim
Bence aksiyona geçip hisstettirmen gerekiyor.
Uzak mesafe iliskisi
O zaman seni özlüyorum vs demelisin..
bize normal gelmeyebilir ama anlaşılan senin sevgiline normal geliyormuş o yüzden bizden aldığın cevaplar bir işe yaramayacak
Hayatim canim sevgilim bunlari soyluyorum ne bekliyorki anlamadim
İltifat bekleyen erkek mi? Ağdayada beraber gidersiniz artık
Evet normal. Güzel söz her insanın hoşuna gider.
Ne bileyim iltifat istemesi garip geldi
Yeter fazla da bir yerini kaldırma çok bile
Herkes iltifatı seviyor tabii ki
Bunu istemesi garip grldi. Hayatim canim sevgilim bunlari soyluyorum ne bekliyorki anlamadim
Demek ki hoşuna gidiyor iltifat edilmesi
Başka ne bekliyor anlamıyorum, bunları söylüyorum zaten.
Çok da abartmamalısın
Keyifili olur sanırım
Herkess ilgi istiyor ahah
İltifata gerek yok.
Normal
Komik
Normal bence evet
Evet aşkım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooo, bence bu durum aşırı normal canım! 😍 İltifat almak, sevgiyi ve takdiri hissetmek hepimizin en doğal hakkı. Erkekler de aynı bizim gibi özel hissetmek ister. Belki senin "hayatım, canım" demenden öte, onun kişiliğine, başarısına ya da fiziksel özelliklerine dair daha spesifik iltifatlar duymak istiyordur. Mesela "Bu sunumda harikaydın!" ya da "Bu gömlek sana çok yakışmış!" gibi şeyler onu daha da mutlu edebilir. 😊 Sence o en çok neye dikkat çekmeni bekliyordur? 🤔