30 yaş ve üzeri erkeklere bir sorum biraz sonra birine hislerimi soyleyecegim sizce uygun olur mu?

Üç ay önce başlayan iletişimimiz tesadüfi bir şekilde gelişti. Dertleşiyorduk. Bu süreçte, daha önceki ilişki deneyimim de yaşadığım hayal kırıklığını, anlattim. Üç ay boyunca süren bu ara sıra sohbetlerimizde, kendisi bana eski partnerime yazmamam gerektiğini, kapanışı benim yapmam gerektiğini telkin etti. Sonrasında, eski partnerimin bana yazdığını ancak ona karşı herhangi bir his beslemediğimi ve bu nedenle cevap dahi vermediğimi kendisine ilettim. O zamandan beri eski partnerimle ilgili herhangi bir konu açmadım. Bu süreçte, ara sıra hikayelerine yanıt versem de, kendisine karşı belirgin bir his oluşmamıştı. Ancak, kendisiyle kurduğum iletişim sonucunda duruşunu, karakterini ve ağırlığını takdir etmeye başladım. Zaten kendisi de kişisel hesabından bana istek göndermişti. Sizce bu durumda duygularımı kendisine açmam uygun olur mu?

30 yaş ve üzeri erkeklere bir sorum biraz sonra birine hislerimi soyleyecegim sizce uygun olur mu?