Trabzon’daki çocuğa tekrar DM’den yazmalı mıyım, bu engel atıp açmalar ne anlama geliyor?

Mayıs ayında Trabzon'a bir maça gitmiştim, hakem bir çocuğu beğenmiştim ama yanına gidip konuşamadım sonra memlekete dönünce Instagram kullanmıyorum, bir fake Instagram açıp çocuğun hesabı açıktı, yazdım iyi akşamlar dedim işte seni bi maçta görüp beğendim falan dedim, o da kalp atıp çıktı ciddiye almadı sonra yazmayacaksın mı dedim fake hesabı ciddiye almam dedi falan ben de anlattım ona yazmak için yazdığımı sonra kız mısın nerden bileceğim falan dedi foto, ad, soyad derken inandı konuştuk işte ben de ondan fotoğraf istedim attı 1 saat kadar yazmıştık işte gelecekte ne yapmak istediği hakkında yazdı baya sorularıma cevap verdi falan sonra ben çıkıyorum dedi ben de tamamdır dedim ve boş bulunup konuşma devam eder mi dedim o da bu nasıl soru bakarız dedi ve çıktı sonra ertesi gün yazdım ghostladı beni 1 ay sonra pp güzel olmuş yazdım görüldü attı sonra 1 ay sonra da hesabını gizliye aldı gizliye aldıktan bi 4 ay sonra yani neredeyse 1 yıl geçti konuşmanın üzerinden engelledi hesabı sonra ben daha açmaz dedim 3 gün sonra engeli açtı ve pp değişti ben istek atmadım bir şey de yazmadım geri engelledi ve tam bu sırada Trabzon'a gittik ve maçta karşılaştık şey gibiydi birinin orada olduğunun farkında olursun ama görmezden gelirsin ya o havadaydı göz göze geldik falan bi ara oturuyordu önünden geçmem gerekti ve ayaklarını çekmedi ben ayaklarının üzerinden geçtim sonra ben bi ara önünden geçerken elimdeki eşyayı telefonuna vurdum dönüp arkamdan baktı falan ama hiç konuşmadım maçtan sonra 2 hafta geçti ve engeli 2 gün önce kaldırdı hani amaç ne yazsam mı ne istiyor neden böyle yapıyor hani umursamamak böyle yapmazdı bence ama şu an amacı ne yazmamı mı bekliyor beni mi deniyor ne yapmam gerek

Yaz
Yazma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Trabzon’daki çocuğa tekrar DM’den yazmalı mıyım, bu engel atıp açmalar ne anlama geliyor?