Biz ailece güzellik ile istiyoruz 1 yıldır her şeyi yaptık denemediğimiz şey kalmadı ama geri kafalı oldukları için tanımak tanışmak araştırmak sorup soruşturmadan mesafe uzak deyip bu iş olmaz diyor 6 yıldır birbirimizi seviyoruz ama bizi kaçarak evliliğe zorluyorlar biz kaçmayı doğru bulmuyoruz çünkü 1 yıldır uğraştık didindik ama ailesi çok ön yargı li cok cahil çok geri kafalı bakalım nasıl olcak...
Karadeniz'imi elestirsem yoksa Trabzon umu yoksa bilemedim sevdiğim kızın babası beni tanımadan araştırmadan mesafe uzak diyolar?
Şahsiyet konularını ne ile bağlayın ne cinsiyete ne de bölgeye. Bir Karadeniz’de büyümüş insan olarak bu konuya bağlı olumsuz yorumlara üzülmekle beraber size gözden düşeceğinizin farkındalığını kazandırmak isterim. Kendinize saygınız varsa bu yanlıştan dönün. Herkesin tekamülü bir değildir
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz ön yargı yapmıyoruz kardeş heryerin iyisi kötüsü var
Kızın ailesini eleştir. Karadeniz'de çoğu insan evlatlarını gurbete çalışmaya gönderir. Gurbete alışkındır anlayacağın.
Kızın ailesi istemiyorsa kızın kendi başına gurbette yaşayacak güçte görmediklerindendir. Seninle ya da ailenle alakası yok. Kendi kızlarına güvenmiyor olabilirler..
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl olcak peki belediye başkanları ile bile görüştüm ve görüşüyorum
Erkekler için sorun yok ama bazı kız aileleri kızları evlənsə bile yakınlarında olsun istiyorlar. Bu kişiler de öyle demək ki. Lakin böyle yapanların kızları hep çok uzağa gelin gider. O da bir gerçek.
Gönlü yok haklı bir gerekçesi olmadığı için bizim yaşımız reşit o bizim mutluluğumuzu düşünmüyor ise biz mutluluğumuzu kendimiz düşünürüz 6 yıllık bir sevda bu 2 günlük değil... .
Ben gaziantep de yaşıyorum neymiş uzak mis bahane bumu uçakla 45 dk be tanımadan uzak sanki farklı kıtada yaşıyorum tanımadan araştırmadan uzak demek ahmaklık
Benim ki baba tarafından trabzon ana tarafından çorumluydu hayatımda gördüğüm en yobaz kızlardan biriydi konuştuk falan ama sarmadı yani kızın gözü bir an önce evlenmekteydi birde z kuşağı olacak pehhh
Turkculuge sığınan kolpacilar , Rize, Bayburt, Erzurum, Trabzon hayatimda gördüğüm en berbat yerler, Erzurum'un bile çoğu Türk degil genotip olarak , ama resmi görürsünüz:)
Bı Sinop , Artvin idare eder gözümde gerisi çöp, hele o trabzin rizeli siyasetcilerine lanet olsun,40 yıldır ülkeyi bitirdiler, sıraya ekrremi koydu ABD
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Karadeniz'imi elestirsem yoksa Trabzon umu yoksa bilemedim sevdiğim kızın babası beni tanımadan araştırmadan mesafe uzak diyolar?