Konuşup bir defa görüştüğüm çocuğa bayram mesajı attım , görüldü dahi yapmadı , sizce ne yapayım
3 ay
Konuşup bir defa görüştüğüm çocuğa bayram mesajı attım , görüldü dahi yapmadı , sizce ne yapayım
Biraz gururlu ol ya seninde bir kişiliğin var. Mesajına nezaketen bile cevap vermesi gerekiyordu onu bile yapmamış bir insandan başka konularda karşılık beklemek çok mantıklı değil boş ver.
Nezaketende olsa cevap verebilirdin , konuşmak istemiyorsan da açık açık söyleyebilirdin yazıcaktım da vazgeçtim
Onu yazsan da yazmasan da o farkında yazacaklarının. Ona da bakmazdı boş ver kendine saygın olsun. Kendine vakit ayır öyle insanlardan uzak dur
Wp dan silmiyor ama yazmıyor da
Numaranı tam olarak neden silmiyor biz bilemeyiz ama seninle konuşmak istemediğini anlıyoruz bu onunla olan her şeyi bitirmeye yeter onun şu an ne yaptığı artık çokta önemli değil
Hayırlısı
Sen akıllanmamışsın gibi, onunla olmak istiyorsun gibi yapma seninle oynar o😄
Bu durumda en sağlıklısı bırakmak 💔✨
İlgilenen biri bayram mesajını yanıtsız bırakmaz. Özellikle ilk zamanlarda insan daha özenli olur. Susarak zaten tutumunu göstermiş. Bir mesaj daha atarsan kendi değerini ikinci plana atmış olursun. Kendini geri çek ki gerçek ilgiyi ayırt edebilesin 💖🌿
Cevap
4Cevap
Konuşup bir defa görüştükten sonra neden olmadı?
Ben doğuda öğretmenlik yapıyorum o ise benim memleketimde , bilmiyorum sebep bu mu acaba
Ne diyeyim ki zaten biliyor doğuda görev yaptığımı , bayram mesajı attım cevap vermedi , ne yazıcam ki başka
Sence yazayım mı ne yazıcam en son be bayram mesajı attım cevap vermedi
Engelle gitsin :D
gururlu davran ve daha bir şey yazma
Görüldü dahi atmamış mesaja
Bence konuştuğu var
Bayram mesajı nedir ya şakamı 😁
Ne alakası var gayette yazılır değer verdiğin sevdiğin insana
Geleneksel olmayı da severim bazen ben
İsteseydi sana da iyi bayramlar derdi kısa bir cümle olsa bile derdi
Benim sevmemin bi önemi var canım ben gelenekselliğede önem veriyorum tamam mı bu kadar basit hadi iyi akşamlar
Ne alaka iyi bayramlar deyince ne oluyor şaka gibisiniz 😂
Asıl senin ve senin gibilerinki düz mantık , dar düşünce
Çok sevdiğim biri vardı önceden , bayram mesajı atmıştı bana , gayette cevap vermiştim hatta çok sevinmiştim bu erkek beni düşünüyor bu özel geleneksel günde diye , yani iyi bayramlar deseydi ölmezdi
Yani yazmayayım artık dimi
Bilmiyorum , yaş bir erkek olarak istese yazmaz mıydı ,4 gündür yazmıyor bana
Bırak gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?