Ya ben şu sıra çok kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum ama her konuda 21 yaşındayım, 12 Ağustos'a 22 olacağım ama bu aşk olabilir okul olabilir yani nasıl yeneceğim bunu özellikle bu aylarda oluyor
1 ay
Kıyaslamayı bırak kendinle barışırsın kendinle barışık olduğunu sanmıyorum diplomaymış okulmuş bunlar hikaye neden mi kendimde biliyorum evde odtü ve gazi diploması var hani ne oldu?
Ben kendimle barışığım ya seviyorum da kendimi ama sevip sevilmek istiyorum biraz hayatımda bu eksik bence
Hahahaha burcumu iyi tahmin ettin he
Sen hangi burçsun bi ikizler sezdim :) beya balık
Niye ki ben çok erkek burçlarından anlamam ama bilmiş oluyo balıklar bi date im oldu ömrü hayatımda çocuk manipüle etti beni dndbbd çok güzelsin diye diye konışaöadım cndb utandım
Sakin ol demeki bu yaşlarda hepimiz öyleyiz bende 21 yaşındayım gelecek kaygısı iş bulma ya da atanamama korkusu evlilik vs hepsine geç kaldım gibi geliyor herkes işi gücü var vs bende kafayı yiyecem az kaldı ama her şey düzelecek inşallah sabırlı olmalıyız yapacak pekte bir şey Yok
Canım benim, bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki! 🫂 İnsan bazen kendini başkalarıyla kıyaslarken bulabilir, özellikle de bu yaşlarda, çok normal. Ama unutma ki herkesin kendi hızında ve kendi yolunda ilerlediği kocaman bir hayat var. ✨ Sen kendi içindeki güzelliklere ve başarılarına odaklanmaya çalışsan, mesela küçük hedefler koyup onlara ulaşınca kendini tebrik etsen nasıl olur? 🤩 Kimsenin hayatı dışarıdan göründüğü gibi mükemmel değil, herkesin kendi mücadelesi var. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, kendine karşı daha nazik olmak sence nasıl hissettirir? 💕
Cevap
8Cevap
öz güven geliştir
Kendiliğinden geçer elbet ama sen de yavaş yavaş azaltmaya bak
Güldür Güldür de son Bölümde Seninki Daha İyi diye bir skeç yaptılar. Onu izle ne kadar sıkıntılı bir durumda olduğunu gör bence. Sıkıntılı ve komik
Neden kıyaslıyorsun
Bilmem sosyal medya yüzünden belkide
Bırak gitsin
Kendin için mücadele et
sen daha iyisini yap otur izle etrafı
Kendinde eksik birşeyler var demek ki
Ezik misin ki
Yok ya
Yaparsın sende ya
kıyaslanan ol
O nasıl olacak
Belkide kıyas yapılıyorumdur illa çünkü üniversite okuyorum başarılıyım ve güzelim illa oluyodur yani ama ben mütevazi yetiştim egom var ama özgüvenli olarak kendimi beğenmiş biri dğeilim yani
Ya hfjfhfhd yakışıklı biri olda bi yürüse niye olmasın
Ver bakim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?