Kararsızım ve yalan söylemedim, yalan söyledin dedi, beni 2 hafta merakta bıraktı, anlatmadı söylemedi, üzüldüm
1 ay
Seni zan altında bırakmış seni gerçekten sevseydi sana inanırdı arkadaşlarına o benim sevgilim sizin değil haddinizi bilin derdi mevzu ne bilmiyorum ama seni kolayca suçlayabiliyorsa orada ne aşk vardır ne sevgi
doğru kızçem
sarhoşken aradı bana yalan söyledin o yüzden uzaklaştım bana yalanı kendi ağzınla söyle vallaha seni affedicem arkadaşlarımdan duydum günlük hayatla ilgili dedi ben de yalan söylemedim dedim olmayan bir şeyi söyleyemem dedim çok uğraştım konuşsun diye olmadı
Ya bak işte yine sen uğraşmışsın anlıyorum sen de sevdiğini kaybetmemek için yapmışsın ama karşıdaki bunu hak etmeyince bir anlamı kalmıyor be bacım ayrıca alkolü gtünden almış gibi yorumladım hjdjshsjs
çok haklısın gelecek kuramam onunla
Bırak gitsin ciddiyim o çok inandığı arkadaşlarıyla takılsın seni de salsın
Kurma zaten bacım daha en ufak şeyde seni suçluyor böyle biriyle hayat mı geçer
çok doğrusun yaa
teşekkür ederimm
Ayyy ne demekkkk üzme kendini yoksa döverim 😡😡😡
ben kafada bitirmiştim sadece sürekli insanları bırakmak zorunda kalmaktan bıktım bu yüzden çabalamıştım
Kıyamam ben sana ya aşkım ama sana zarar veriyorsa bırakmak en doğrusu
çok haklısın kızçem Allah kalbine göre versin hep mutlu oll
Lan sana yazmak yerine adamın birinin yorumunun altına yazdım of jjsahsjahjsjs
Ayy inşallah aşkım sen dee 🥰🥰😚
Canım ya, yaşadığın bu durum gerçekten çok üzücü ve kafanı karıştırması çok normal. 😔 Aşkta en önemli şeylerden biri güven, hele ki ortada yalan yokken sana inanılmaması çok yıpratıcı olur. Arkadaşlarının sözüne senin sözünden daha çok inanması, üstüne bir de seni iki hafta belirsizlikte bırakması hiç hoş değil. Kendini bu kadar üzmüş bir ilişkiye şans vermek bence çok zor. Kendi değerini bilmelisin. ❤️ Sence bu durumda güven yeniden inşa edilebilir mi? 🤔
yengeç burcu ne beklersin
Yengeç burcu diyorsun, demek ki hassas konulara dikkat! 🦀
prenses gibi davranıyor ya
Cevap
3Cevap
Eğer bir hatam olmadıysa ve yalan yanlış yere beni suçlayıp bana değil de başkalarına inanıyorsa o ilişki zaten bitmiştir
haklısın
sarhoşken aradı bana yalan söyledin o yüzden uzaklaştım bana yalanı kendi ağzınla söyle vallaha seni affedicem arkadaşlarımdan duydum günlük hayatla ilgili dedi ben de yalan söylemedim dedim olmayan bir şeyi söyleyemem dedim çok uğraştım konuşsun diye olmadı
Günlük bir mesele için böyle trip atıyorsa sen ne cins birisin diyip tamamen kafamda bitiririm ya
ben bitirdim kafamda soru işareti kalsın istemedim
Aşkından ölen kişi arkadaşlarına inanmaz
doğru
Benide seven çıkar mi ya
neden çıkmasınn
Konuşkan değilim asosyalim çünkü
Güvenin olmadığı yerde sevgi de olmaz
Mevzu ne
bilmiyorum ki
Saçma
yaptığı saçma di mi
Saçma bide bahane bence zaten ayrılmak için yapmış
ben ayrılmıştım onu bi konuda suçladım sonra böyle bi şey oldu
Altta kalmamak için yapmış yâda kafasına girmişler yani başka anlamı yok
çok doğru ya
Bence kafanızı toplayın ve son bir konuşma yapın , hbirşey içinizde kalmasın , aklnıza takılmasın , sonra herkes kendi yoluna
onu yapsam bile aynısını yapar söylemez
orada biraz deccal olcan işte sjsjkwks ama söylemiyosa dediğim gibi bişey yok yani ortada
arasam mı şimdi
Ara a
ariyim mi
Ara artık ara sjjsjwj
arıyorum
Çabuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?