İlk başta iyi olupta sonra neden sırtından vururlar ki insanı?
Hayat hakkımı bile helal etmeyeceğim insanlarla dolup taşıyor..

İlk başta iyi olupta sonra neden sırtından vururlar ki insanı?
Hayat hakkımı bile helal etmeyeceğim insanlarla dolup taşıyor..
Hayır tabi ki de kimseye ikinci bir şans vermem herkes hatasının bedelini ödemeli bence. ayni bir kişi bana kötülük yaptıysa ne olursa olsun ben affetmem. yani bir kişi benden gerçek yüzünü saklıyorsa zaten o kişiyi tekrar istesem de güvenmezdim bir kez beni hayal kırıklığına uğratmış olurdu çünkü.
böyle birinde şans vermemek benim açımdan daha mantıklı olacaktır tabi ki de.
Güvendiğim birinin gerçek yüzünü görmem yıllarımı almıyor çok şükür. Kanı bozuk, karaktersiz, iki yüzlülüğü anlıyorum yüzüne yüzüne vuruyorum :D özür diliyorlar genelde ama faydasız bi taraflarına sokup gönderiyorum. Bazı insanlardan bu kadar midem bulanacağım aklıma gelmezdi tabii. Bütün kötülediği şeylerin başrolünde olan birilerinin gerçek yüzünü bir kaç hafta önce gördüm misal. Ama yarın bir gün, gelip af dilenecek, helallik istenecek, sen yanlış anladınlar olacak. Şaşırtsın şu insanlar beni artık
Kastettiklerini bende anlar gibi oldum var öyle birisi evet 😄 herkesin uzak durması gereken
Bir tane değiller ki :D neyse. Uzak durmak en iyisi. Aslında sorun uzak durabilende değil onlar duramayacak uzak falan. İstiyorsun ki defsin gitsin, sen muhatap olmadıkça dibinde bitecek, istenmeyen ot misali
Bitaneyle kalsa zaten sorun olmayacak 😄 her ay çoğalıyorlar Mart kedileri gibi
Aslında zaten öyleler ama aksini iddia ediyorlar. Yani aslında iki yüzlü, yalancı zaten de kendini farklı lanse etmeye çalışıyor, özellikle *msalak erkekler var; başkalarına bu tabiri kullanıp sjsj kendisinin daha beter bi şey olması 😅 neyse daha fazla ağzımı bozmayayım.
Evet özellikle erkeklerden çıkıyor bunlar
Biri hakkında gerçek bir kanıya varmam için uzun yıllar geçmesine gerek yok.
Hayat o kadar cömert değil.
Her an kıymetli değerli.
Bakmaktan çok görmek ile ilgileniyor.
İnsan vücudu çok enteresan.
Siz istemeseniz bile sizin niyetinizi siz fark etmeden karşınızdakine belli ediyor.
Yukarıda söyledim ya görmek işte tam da o anda mesai yapmaya başlıyor.
Bunu yıllar sonra anlamayacak kadar tecrübe sahibi oldum. Bu hayatta artık bir insanın mimiklerinden ya da genel tavrından bile nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlayabiliyorum. Zqten hayatıma öyle aman aman fazla insan alan biri değilim. Daha az insan ile daha sade yaşamayı tercih ediyorum. Böylelikle olası hayal kırıklarını engellemiş oluyorum.
Cevap
4Cevap
Hayır vermem. Çok katıyım ben bu konularda, anında silerim kim olursa olsun.
Vermezdim tabi ki mesela benim eskiden mahalle de takıldığım arkadaşlarım vardı cinsellik için sevgili yapıyorlardı sonrasında onlardan uzaklaştım
İnsanların gerçek yüzleri maskelerinin ardındakiler
Ben birine kolay kolay güvenmem. Zaten bir bakışta ne olduğunu anlarım.
Hiç kimse 2. şansı hak etmiyor.
Hayır tabikide kim verir kiii
Vermezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?