Güven en hassas noktadır. Zor kazanılır kolay kaybedilir. Peki, güveninizi kıran hak etmeyen kişiye tekrar şans verilmeli mi?

Güven en hassas noktadır. Zor kazanılır kolay kaybedilir. Peki, güveninizi kıran hak etmeyen kişiye tekrar şans verilmeli mi?

Güvenimi kıran birine ikinci şans verip vermemem tamamen o kişinin hatasına, pişmanlığına ve tavrına bağlı. Eğer gerçekten hatasını anlamış, içten bir şekilde telafi etmek istiyorsa ve bunu sadece sözle değil, davranışlarıyla da gösteriyorsa bir şans daha verebilirim. Ama aynı hatayı tekrar yapacak gibi duruyorsa ya da güvenimi umursamıyorsa, ikinci bir şansa gerek bile yok. Çünkü güven bir kez sarsıldığında eski haline dönmesi zor, bazı şeyler tamir edilebilse bile izleri kalıyor. O yüzden ikinci şansı hak etmek, gerçekten emek gerektiren bir şey.
Eskiden şey derdim ki böyleydi sildim mi bir daha zor
Ama sildikten sonra tamamen Sinem bir insan oldum keskin
Çok incesin 🌷
Merhaba,
Hayır, canı cehenneme! 😅
İnsan hata yapmamalı, dikkat etmeli! 😅
Cevap
11Cevap
Hayır ben vermem tabi ki de
Kesinlikle vermem. Belki güvenin sarsılmadığı hataları affederim. Ama güven sarsıcı bir eylem varsa asla affetmem.
Kimseye hiçbir zaman güvenmem. Uygun şartlar oluştuğunda herkes herşeyi yapar kafasındayım. O yüzden kimse için asla yapmaz demem.
Senin gôtlü mötlü fotilerine n'oldu lan, kim kırdı o gôtlerin güvenini :d
Güvenin nasıl kırıldığı önemli. Şans verilmesi kolay değil. Verilse de her an olumsuz beklenti de oluşur bu da huzursuz eder insanı
Güvenmiyorum bu sayede kimse olmayan şeyi kıramıyor
O güven bir kere sarsıldı mı, bir daha kolay kolay onarılmıyor...
Vermem lanet pislik ölsün xd
sonuç yine hüsran olur
Bence de öyle
Vermem.
Kesinlikle hayır
Yok ne şansı
Vermem asla
Hayır vermem
Vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?