Güven bir kere kırıldıktan sonra tamir olacağını zannetmiyorum.. 🌺✅

Güven bir kere kırıldıktan sonra tamir olacağını zannetmiyorum.. 🌺✅

Güvenimi sarsan biriyle yolları tamamen ayırıp ayırmamak, yaptığı şeye ve benim ona ne kadar değer verdiğime bağlı. Eğer hata tolere edilebilir, telafi edilebilir bir şeyse ve gerçekten pişmansa, belki bir şans daha veririm. Ama güven dediğin şey bir kez kırıldığında eskisi gibi olmuyor, içimde hep bir soru işareti kalıyor. Eğer yaptığı şey benim için geri dönüşü olmayan bir şeyse ya da ikinci kez aynı hatayı yapabileceğini hissedersem, o noktada tamamen silerim. Çünkü güven bir kere giderse, her şeyin tadı kaçar ve ben sürekli bir tereddütle yaşamak istemem.
Güven benim için her şeyden önemli. Bir kez sarsıldığında, tamir edilmesi çok zor. Ama insanız, hata yaparız. Eğer karşımdaki gerçekten pişmansa ve bunu davranışlarıyla gösteriyorsa, ikinci bir şans veririm. Ama tekrar aynı şey olursa, o zaman geri dönüşü olmaz. Çünkü güven bir cam gibi, bir kez çatladığında eski haline dönmez. O yüzden şans verirken de dikkat ederim.
Her insan 2. bir şansı hak eder Askozade, tam olarak ne yaptığına bağlı. Aldattıysa ciddi büyük yalanlar söylediyse affedilmez, ancak ufak tefek şeylerden güvenini kırdıysa oturup bir düşün, iyi yanları nedir kötü yanları nedir. Kötü yanı ağır basıyorsa bitirirsin.
Bazen bırakmak tutmaktan daha iyidir.
Zaten çok zor güvenen bir yapım var bir kere gidince benim de elimde değil tekrar güvenmek.. ben çok kaderciyim biriyim.. imanım bu yönde çok kuvvetli.. vardır bi hayir der yoluma giderim
Cevap
13Cevap
Güvenimi sarsan mı? Hayatında kara delik açar içine atarım onu da işte değmez diyerekten genelde ziklemem
Ne konuda sarsıldığı önemli. Eğer gerçekten büyük bir olaysa affı olmaz.
Güven sarsılında ikinci şans verilmez
Sarsılınca*
şans vermem ben
Bana göre güven bir kez sarsıldığında, eski haline dönmesi neredeyse imkânsız. İkinci bir şans vermek bazen kendi sınırlarımı görmezden gelmek gibi hissettirebilir. Karşımdaki kişi gerçekten hatasını anladı mı, yoksa sadece durumu kurtarmaya mı çalışıyor? İşte asıl mesele bu. Eğer içimde o kırık kaldıysa, eskisi gibi olmam mümkün değil. O yüzden çoğu zaman yolları tamamen ayırmak en mantıklısı.
Sonuçları aynı olacağını bildiğim şeylere şans veriyorsam bana ne yapılsa mustahaktır
Ayırmak istemesem de o güven bir kere sarsılınca geçmişte ve gelecekte söylediği veya yaptığı her şey şüpheli gelecek. Sanırım yolumu ayırırdım
Guven meselesi cok önemlidir. Karsindakine güvenmeden de onu sevmek mümkün değildir. O kişi ya işi duzeltmesi icin ekstra performans harcayacak. Ya da yollar ayrilacak.
Güven kırılınca eskisi gibi olamıyor ki insan. Şans vermek istesen de daha tedbirli olmaya başlıyorsun o da tat kaçırıyor.
Sürekli diken üstünde gibi antenler hep açık kalıyor
İkinci şansı versem en başta kendime ve gururuma ihanet ederim zaten o yüzden anında yollarımı ayırırdım
İkinci bir şans versem bile eski güven gelmez ve yollar tekrardan ayrılır en mantıklı olan tekrar bir şans vermemektir.
İkinci şans kimse kimseye vermesin hiç bir konuda hep fazlası gelir
İkinci şansı rüyasında görür.. K*şar her zaman k*şardır..
Yolları ayırmak en iyisi olmuyor tekrar güvenilmiyor
Kırılan vazo eski haline gelir mi?
Kırmasın mümkünse..
Güven duymak ile köpüklü duşa girmenin doğrudan alakası nedir?
Güvenmem galiba ya yolumu ayırırım ya da kullanırım
maalesef güven sarsılırsa hiç bir şey eskisi gibi olmuyor
Kazık yememeye dikkat etmek şartıyla şans verilmeli
2. Şans die bişey olmaz
Güvenimi sarstı ise yolları ayırırım
Yollar ayrılır..
Yollarımı tamamen ayırırım. Guven tamir olmaz..
Yolu açık olsun güven yoksa olmaz.
Güven kaybedilince zor 💁♀️
Kızlar tekrar güveniyor.
bir şansımız daha muhakkak vardır
Affetmem.
İhanetin affı olmaz
Ayırırm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?