- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayGüven çok önemli ve hassas bir çizgidir ilişkleride bir anda bitirmek yerine
bazen mesafe koyarsın ya da ara verirsin gözlemlersin bu anlarda insanlar özellikle boşken kendini daha net belli ederler her şey düzelsin diye verilen araların içine kırıntılar serpiştirilmeye çalışıyorsa o ilişkide güveni tazeleyecek bir şey yoktur tebessüm eder geçersin... Yani önce izle sonra karar ver hep işe yarar
15 Yorumla
Soran10 ayMesafe çizmeni trip olarak yorumlayıp, düzelmiyorsa ne yapacaksın?
Sen mesafeler çizdiğin halde ikinci şansı vermene değecek bu tarz bid durum yaşadin mi?- 10 ay
İnsanlar kolaya kaçmayı sever, yani senin tepkilerini, sinirini ya da kırıldığın noktaları basite indirgemek adına trip der ! Tavır der ya da başka bir şey der ve hafife alarak sorumluluk almamaya çalışır bu nedir biliyor musun sana değer vermiyorum! Senin düşüncelerin umrumda değil demektir bu anlarda tepkini net şekilde ortaya koy ve git trip olarak almaya devam etsin canım
- 10 ay
Canım= g*erzek
Soran10 ay😃😃😂😂 Teşekkür ederim I For You sjsjsj
- 10 ay
Rica ederim yOr forger
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Güvenim bir kez kırıldığında içimde hep küçük bir çatlak kalır, ne kadar onarılmaya çalışılsa da eskisi gibi olmaz. Yeniden yola çıkmak için sadece sözler yetmez, davranışların da uzun vadede değiştiğini görmem gerekir. Çünkü güven, bir defada kazanılıp bir defada kaybolan basit bir şey değil; emek, sabır ve istikrar ister. Kalbim affetmeye hazır olsa da aklım bana temkinli olmayı fısıldar. Bazen geçmişin gölgesi, geleceğin ışığını gölgeleyebilir ve ben o ışığı yeniden parlatabileceklerine emin olmadan adım atamam.
22 Yorumla
Soran10 ayDöktürmüşsün yine be
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayata bile bir kere geliyoruz. her şey bir kez olur.
İkinci şans diye bir şey benim lugatımda yoktur. ✋
120 Yorumla
Soran10 ayNoktaaaa
- 10 ay
Dur ya hemen nokta koyma. RDR2 ne alemde?
Soran10 ayUpppsss 🫣😬 Bugün, devam edicem 😅 Ayılıp, evime geçim de sjsjsjsjsjs Bitmedi henüzzzz
- 10 ay
İyi ya tek ayılamayan ben değilmişim, rahatladım. 😅
Soran10 ayKafam öyle bi zonkluyor ki 😅 senin gecene ne eşlik etti
- 10 ay
Akşam üstü ızgara antrikot ve rakıyla açılış yaptım. Sonra rakıyı üçleyip cila bölümüne geçtim. Tuzlu fıstık ile iki birayı ezip kapanışı yaptım..😏
Sen naptın?
Soran10 aySoğuk Belçika birası ile başladık... 4 şişe şarap bitirdik... Yetmedi, tequila olmasa olmaz dedik, shot attık bir kaç dene 😅😅 o son shotlar iyi olmadı :ddd
Afuyetttt ossun bu arada- 10 ay
Teşekkürler..
Siz de baya iyi götürmüşsünüz bu saate rağmen ayılmaman çok normal 😏😏
Soran10 ayValla hissediyorum geziyor damarlarımda ahahsjsjs uyumadım doğru düzgün :ddd
Ama hoş yani, hissiyatı.. Başım ağrımasa daha iyi olacak 😅- 10 ay
Ben normalde çalışacağım günün öncesi içmem ama film izlerken gördüm canım çok çekti bir başladım sonu gelmedi ama pişman değilim.
Alkolün hissiyatı hoş olmaz mı hiç? O rahatlama o huzur o gevşeme...😅😅
Bir dolorex gider şimdi sana yarım saate kendine gelirsin.
Soran10 ayKolay gelsin sana. Pazar günleri çalışmak zor olmuyor mu ya?
Kesinlikle, aşırı rahatladım sjsjsjsj bir de dost sohbeti eklenince..
Apranax alıyorum, benim migren de var da biraz sjsjsjsj- 10 ay
Teşekkürler.. Her pazar çalışmıyorum değişiyor genelde.
Bende de migren var ama dolorex kesiyor apranaxtan biraz korkarım. 🙂
Soran10 ayAnladımmm... Bende hep içmiyorum ama dinmeyince, mecbur içiyorum.. Geçmiş olsun 🙆🏻♀️
- 10 ay
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun, dikkat et kendine.
Ve lütfen RDR2 oyna..🥲
Soran10 ayEderim, sen de et.. Demamitooo, oynicam 🌿
- 10 ay
Ederim 🍻🎮
Soran10 ay🙆🏻♀️✨🌿
- 10 ay
Teşekkür ederim hanımefendi, mükemmel bir detaysınız..🍻
Soran10 ayGüzel kelamınız için müteşekkir oldum ifenim, ben teşekkür ederim 🌿
- 10 ay
Rica ederim 🙂🙂
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bağlayıcı başka durumlar sorumluluklaar varsa belki olabilir. Ama ekstra uğraşması lazım sonrası için
17 Yorumla
Soran10 ayYani düzeltmesi için bir şans daha verirsin
Soran10 ayPeki, 2 gün uğraşıp 3 gün eski haline dönüyorsa ne yaparsın
Soran10 ayTeşekkürler bal ❤️
Soran10 ay😌❤️✨
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle güzel bir sofradan pozitif düşünceler çıkıyor, ona eminim. 🍷✨ Güven köprüsü yıkıldığında, yeniden inşa etmek gerçekten zor, biliyorum. Ama kişi hatasını anlamış ve onarmaya niyetliyse, bu fırsat değerlendirilebilir. Yine de bu süreçte kendi sınırlarını ve beklentilerini netleştirmen önemli. 🕊️ Unutma, affetmek iyiliktir, ama güvenmek içsel bir karardır. Güven senin elinde, bir kez daha denemek de öyle. 🌟
23 Yorumla
Soran10 ayNe diyon iremmm ne diyonnnn nasıl güvenelimm
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 ayAh Yor, seni çok iyi anlıyorum. 😅 Güven meselesi öyle bir şey ki, tekrar sağlayacağım derken insan kendini didik didik eder. Ama sen de farkındasın ki, kararsızsan bu işte daha yolun başındasın. Kendine rağmen güvenmeye çabalamak da yıpratıcıdır. Baktın emek veren net bir niyet göstermiyor mu? Oh, "görüldü" atıp geçersin. 💁♀️✨
Soran10 ayHayatına görüldü atarım onunnn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
u 10 ayGidebileceğim tek yol da olsa, çıkmam. Zaten birine güvenmek aşırı zor geliyor bana, kırma o güvenimi daa..
16 Yorumla
Soran10 ayBeceremiyorlar kadınnn beceremiyorlarrr
- 10 ay
O zaman yazık kafalarına djdj
Soran10 ayKafa olduğu şüpheli sjsjsjsjsjs
- 10 ay
Kafa varsa bile içi boş sjfjd
Soran10 ayŞekil A1 youtube.com/shorts/KV2x10sLu0U?si=g26qOQDuHfA3V0Go sjsjsjsjsjs
- 10 ay
Ahahsha 😅 aynen
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Güvenimi kırdıysa yolumuz ayrılır. Hiç kendimi kandırıp affediyim demem. 🤧
13 Yorumla
Soran10 ayAynen öylesi kızıl perilim
Soran10 ayYeeee 🤤🤤
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
u 10 ayZaten zor güveniyorum üstüne bunu yitirirsem hiç arkama bakmam.
13 Yorumla
Soran10 ayAynı şekilde
- 10 ay
Realyyy
Soran10 ayHell yeahh
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hangi konuda sarstığına göre değişir. Büyük bir şey ise yolda kalmak iyidir.
112 Yorumla
Soran10 ayGüven konuya göre nasıl değişiyor Ouzi
Soran10 ayİnsan güveni çabuk kırılmaz, ama bu küçük şeylerden çatlayacağı anlamına gelmiyor bence Ouzi
Soran10 ayTam tersi aslında, başkalarının ki umrunda olmaz ama değer verdiğin insan yapınca koyar... Bu yüzden güven yıkılır Ouzi... Başkalarına neden güvenesin ayrıca yaf
- 10 ay
Sen hayatta tek bir kişiye mi güvenirsin Yorfor. Birden çok fazla kişiye birden çok fazla güvenme şeklim vardır. Herkese aynı şartlarda güvenmediğim gibi herkesin aynı şartlarda yaptıklarına farklı tepkim olur. şu an mesela sana da güveniyorum yazdıklarını samimi bulup inanıp cevap veriyorum
Soran10 ayKendime tam anlamıyla güvenirim Ouzi, diğerlerine sevdiğim dahi olsa (dost, kardeş, sevgili) %100 güvenmem. Kişiye bağlı yüzdem değişir benim.
Aslında, aynı şeyden bahsediyoruz. Koşul, durum farketmeksizin, değer biçtiğin kişi her kim ise yaptıkları güvenini sarsıyor ya zaten...
Soran10 ayKendine niye tam güvenmiyorsun Ouzi
Soran10 ayAnladım Ouzi
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hayır güven sarsılınca eskisi gibi olmuyor
21 Yorumla
Soran10 ayEvet, olmuyor...
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Gereği yok, tek başıma devam ederim
11 Yorumla
Soran10 ayAynennnn öylee
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
10 ayFikir yolum bile açık olmaz xbd
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 10 ayHayır çıkmam tabi ki de
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Güvenimi sarsan biriyle yeniden yola çıkmam kesinlikle çünkü güven, bir ilişkideki en temel yapı taşlarından biridir ve bir kez kırıldığında, ne kadar onarılmaya çalışılsa da eski sağlamlığına kavuşması zor olur...
11 Yorumla
Soran10 ayKatılıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 854 cevap paylaştı.
10 ayHayır, kumar oynamaya gerek yok. İlişkilerde rahat olacaksın rahatlık yoksa takıntılar başlar ve girdap gibi alır içine seni, ilişki dediğin emekle değil huzurla güvenle olmalı..
11 Yorumla
Soran10 ayKesinlikle
10 ayGüven zor kazanılır sadakat kolay kaybedilir ve affetmek imkansızdır. Kimseye yeniden güven inşa ettirecek kadar zamanım ve eforum yok vesselam..
16 Yorumla
Soran10 ayDoğrudur
- 10 ay
Ooo yorum gelmiş😅😅
Soran10 ayGelmese miydikine 🤔
- 10 ay
Yoo 😅
Soran10 ayPeki :dd
- 10 ay
Pikii 🙃
Hayır, güven sarsılırsa bir kere bir daha o kişiye güven duymam, kafamda hep şüpheler oluşur. İletişimi keser ve aynı ortamda bulunmam o kişiyle.
21 Yorumla
Soran10 ayEn doğrusu 🌿
Kişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı. Evet yeniden yola çıkabilirim ancak yeniden yola çıktığımda onu paramparça etmek için geri döndüğümü bilmiyorum olacaktır
16 Yorumla
Soran10 ayUuuuu Aura yakıyor hojam
Soran10 ayAkrep burcu musun? Nedir bu hırs, bu kin be adam 😂
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Güvenimi sarsan birisiyle yeniden yola çıkma kararı aldıysam güven falan hikaye. Neyse, güvenimi sarsan kişilerden uzak duran birisiyim.
15 Yorumla
Soran10 ayGüvenini sarsan biriyle neden yola çıkarsın o zaman?
Soran10 ay
Soran10 ayAhahhahahshs sjsjsjsjsjs videodan çıkamadım :ddd zil sesi yapmalık
Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. Hayır güven öyle bişey ki bi defa sarsıldımı bidaha asla eskisi gibi yerine gelmiyo mutlaka bi hasar bırakıyo.
11 Yorumla
Soran10 ayAynı şekilde güvenemiyorsun hiçbir zaman
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u 10 ayGüvenimi kazanmak için ne yapacak? Pişman mı? Yoksa numara mı yapıyor? Her şey o kişiye bağlıdır evet ya da hayır demek için.
12 Yorumla
Soran10 ayKendi istediğini elde etmek için numarada yapıyor olabilir? Bunu anlamakta lazım...
Çok doğru söyledin...- 10 ay
🩷.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 aygeçen gün arkadaşım kazık attı bana eskisi gibi olamayız. Resmen güvenim bitmiş
17 Yorumla
Soran10 ayYediğimiz kazıklardan sırtımızda yer kalmadı
- 10 ay
hiç beklemezdim. millete kendini iyi gösterdi ama ilahi adalet yerini buldu sonra
Soran10 ayİlahi adalete çok güvenirim, sevindim ❤️
- 10 ay
valla tacizden işten atmışlar
ne kadar doğru bilemem çok kötü bir şey
Soran10 ayKötü olmuş umarım aklını başına toplar hakkında hayırlısı diyelim
Sende üzülme- 10 ay
artık üzülmüyorum dostluğumuza yazık oldu ama yapacak bir şey yokk
Soran10 ayİyi yapıyorsun
Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Afiyet olsun canım benim💕
Hayır yola çıkmam asla güvenememki.16 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederimmm ball ❤️ Nasıl güveneceksin ki?
Soran10 ayDimi, öyle
Soran10 ay😘❤️🌿✨
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayBen çıkarım galiba yanlış karar vermekte üzerime yoktur 😅
17 Yorumla
Soran10 aySenin kankiler seni falakaya yatırıyor o halde sjsjsjs
Şey vardı ya bir tane çocuk hastanelik ediyorlar, kıza yazma demişler 7. ye tekrar barışmış sjsjsjsj- 10 ay
İşte gönül laf dinlemez ki zehir olsa yine gidilir o çocuğu çok iyi anlıyorum 😃
Soran10 ayYaf sayın massive, beni çıldırtma sjsjsjs gurursuz olma, gitme 😂
- 10 ay
Ben gitmiyorum ki o geliyor ama artık yok bitti yordu beni 3-5 aydır kafam rahat 😃
Soran10 ayEee iyi bari 😃 Yol geçen hanı saymasın seni, izin vermeyesen
- 10 ay
Yok olur mu öyle şey
Soran10 ayOlmasın 😃
- Kişilik & Karakter konusunda 384 cevap paylaştı.
s 10 ay3N1K yorumlaması yaparım. Sebep sonuç önemli
11 Yorumla
Soran10 ayMantıklı, bende öyle yaparım
- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
10 ayAynı suyla sadece bir defa yıkanırım.
Başkasını bilemem.11 Yorumla
Soran10 ayÇok güzel dedin
10 ayÇıkıp pişman olmuşluğum var sonunu net bildiğim yollara çıkmıyorum artık
11 Yorumla
Soran10 ayEn doğrusunu yapıyorsun
10 ayBunu defalarca söylememize rağmen defalarca affediyoruz. Gönül uslanmaz hal bilmez. d
11 Yorumla
Soran10 ayZaten gönlümüze hep söz geciremedigimizden böyle oluyor...
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Her insan 2. Şansı hak eder. Zor olur elbet ama zaman her şeye ilaçtır
116 Yorumla
Soran10 ayBence etmez Novel
Soran10 ay2. Şansı veriyorsun da ne oluyor novel hep aynı şeyler
Soran10 ayBir insan 7 sinde neyse 70 inde de o be novel 2 ay uğraşır, sonra yine aynı terane
Soran10 aySen niye aklımı celiyon sjsjsjsjsjs
Soran10 ayYoo, garantisi yok. Ama kimseyi de kandırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum Novel.
Soran10 ayE tabiiisi sjsjsjsjsjs
Soran10 ayÖyle mi demiş oldum sjshsjsj
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne kadar şans verirsen ver sonuç değişmiyor. Her fırsatta yine aynı şeyi yapıyorlar. O yüzden güvenmeye çalışmak bile zaman kaybı.
10 YorumlaArkadaşım güvenimi sarsmıstı 5 sene konuşmadım sonra helallik istedi barıştık affettim ama bu sefer beni dolduruşa getirdi yine konuşmuyorum 5 sene daha konuşmam heralde
11 Yorumla
Soran10 ay10 yıl önce arkadaşımı sildim attım bende 1 yıl önce barıştık ama aynı samimiyette olamadık maalesef..
Gizli Üye(30-35)10 ayNe güzel be buraya sor hüküm ver. Bu site artık huzurumu çok kaçırmaya başladı
15 Yorumla
Soran10 ayİnsanların görüşünü almak normal değil mi, sayın gizli...
Cevap sahibi10 ayBu sitede kolay kolay samimi birini bulamazsın herkesin kafasında 50 tilki herkes birbirine canım cicim diyip dedikodusunu yapıyor
Soran10 ayPeki, senin düşüncen nedir?
Cevap sahibi10 ayKendi düşünceni önemse hayat senin seviyosan ya da sevildiğini düşünüyosan şansver ama kendini hemen bağlama izle. Gene aynısa canjn yanmaz olayi bilmiyomki. Arkadaşsa her sırrını paylaşmadan dikatle devam et manitaysa kaybetme korkusu aklini basina getirmiştir zaten insan bir kere kaybedince akillanir ben böyle düşünürüm
Soran10 ayTeşekkürler 🌿
10 ayHayır her sarsıntı büyük yaralar açar. O yüzden bir daha yola çıkamam.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 545 cevap paylaştı.
10 ayboş ver güveni şansı falan, masa güzelmiş orayı alayım ben komple 😅
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır yola çıkmam içinde bi çatlaklık olur bana o güveni tekrardan verirse yola çıkarım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
10 ayGüven sarsıldıysa şans verilir ama kırılma noktası tehlikeli.
10 Yorumla
10 ayHayır kesinlikle çıkmam.. O'nunla hikayem bitmiştir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı. Güven tek kullanımlıktır.. para ile satılmaz alınmaz..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 771 cevap paylaştı.
9 ayGüvenimi sarstigim konu cok onemli sıradan bir şey ise uzatmam ama önemli bir konuyaa ben bunu bir anlık gaflet ya da hata olarak gormem bu düpedüz ihanet
00 Yorumla
10 ayHarikasın ya affet ama kendin için. Düşünmemek için. İçkini de eğlenmek için iç
13 Yorumla
Soran10 aySen de öylesinnn güzellikkk ❤️💃
- 10 ay
Ayyy çok tatlısın teşekkürler aşkım❤️
Soran10 ay😘❤️
Gizli Üye(25-29)10 ayKendime mi?
Güvenimi sarsan kişiye mi?
10 Yorumla
10 ayKaç şiddetinde bu sarsma
11 Yorumla
Soran10 ay7.7
- Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
10 ayŞans falan vermeyin. Canları cehenneme
11 Yorumla
Soran10 ay💯
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
10 ayÇok zor bi ihtimal sürekli pusuda yaşamak yorar
11 Yorumla
Soran10 ayKesinlikle
10 ayHer insan 2. şansı hak eder netice de ( insanız ) herkes hatalar yapabilir bunu artık algılayalım
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Şans verdim olmadı
13 Yorumla
Soran10 ayHep aynı döngü
Soran10 ay💯.
- Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı.
10 ayÇıkmam. Çok oldu bu sebepten sildiğim
10 Yorumla Hayır hata yapana ikinci şans vermem.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayBir kişi dışında kimseye sonsuz şans yok
10 Yorumla
10 ayÇıkmışlığım var, sevgim daha ağır bastı maalesef
10 Yorumla
10 ayÇıkmam tabi ki. Güven biterse biter
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok birdaha yapan yine yapar
10 Yorumla
10 ayvermem maalesef
10 Yorumla
10 ayİntaharın daha güzel yoları var
11 Yorumla
10 ayÇıkarım. Ben kullanır yarı yolda yol veririm.
11 Yorumla
Soran10 ay😄😄
Güveni kaybettirenden yolculuk sıkıntılı oluyor
11 Yorumla
Soran10 ayÖyle, evet
Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Hayır güvenemiyorum tekrardan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGüvenimi sarsanla sçmaya gitmem
11 Yorumla
Soran10 ay😂😂
Hayır
20 Yorumla
10 ayuzak durmaya çalışırım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır
10 YorumlaHayır Allah korusun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
10 ayEdemem
10 Yorumla
10 ayÇok zor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 ayDeneyebilirim
10 Yorumla - Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne