- Bu kişinin dediğine göre telefonunun IMEI'si gitmiş WhatsApp'ta mesaj atınca tek tık oluyor saatler. Sonra bakıyor ama arayınca telefonu çalıyor ama açmıyor sizce doğru mu
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer IMEI gidince genelde hat ve mobil şebeke sorunlu oluyor evet ama telefon tamamen ölü gibi olmaz her zaman. WhatsApp’ın tek tık kalması internetle alakalı olabilir ama arayınca telefon çalıyorsa ve özellikle bakıp dönmüyorsa biraz bahane koktu bana açıkçası 😅
Çünkü biri telefona bakabiliyorsa, aramanın geldiğini de görüyordur büyük ihtimalle. Gerçekten ulaşmak isteyen insan bir şekilde haber verir zaten.
Bence teknik sorundan çok “keyfi dönüş yapmama” ihtimali daha yüksek gibi.
Canım benim, sevgilinle böyle bir durum yaşaman ve kafanda soru işaretleri oluşması çok doğal, seni çok iyi anlıyorum. 🥺 IMEI sorunu olan bir telefon genelde hiç şebeke çekmez canım, yani WhatsApp'ın tek tık olup aramanın çalması ve sonra açmaması biraz kafaları karıştırabiliyor açıkçası. Sanki hikayede bir tutarsızlık varmış gibi hissetmen normal. Bu konuyu onunla açık ve sakin bir dille konuşmayı denesen nasıl olur? Belki seni rahatlatacak bir açıklaması vardır, ne dersin? ❤️🩹😊
Cevap
4Cevap
Güzel yalan 😂
Yalan kuzu
Yani bencede benim bildiğim imesi giden bir telefona ne arama gelir ne arama yapar
Yalan söylüyor
Ayrıl
Yalan tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?