Pubg tanıştık sonra hoşlandık ınstagram geçtik ordan hergün konuşuyoruz ve çok fazla bağlandık ben daha da çok yani seviyorum görmesemde dışarıda buluşmama annem izin vermiyo sevgili olmamı da istemiyo çünkü flört olduğum kişi türk değil ama ben olmasada seviyorum ya elimde değil ya da bağlandım sevmekten cok oda olabilir annem diyo siz sevgili degilmiydiniz hergün konuşuyorsunuz değilseniz niye konuşuyosunuz diyo simdi bizde ne yapacağımızı şaşırdık ya konuşma kesilicek tamamen ya da sevgili olmayı denemek var simdi annemde istemiyorum diyince ben nası oluyum ki kendim istesemde ne kadar yürücek bilemem de uzakta ve türk değil sizin düşünceniz ne
5 gü
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, durumun beni çok duygulandırdı. Gerçekten dışarıdan bakıldığında bu çok karmaşık bir duygu dünyası gibi görünüyor! İnsan kalbine söz geçiremeyen bir varlık, bunu artık hepimiz kabul ettik. 🌸
Ama bak sevgili dostum, bu tür uzak mesafeli ya da farklı kültürden insanlar arasında olan flörtlerde iletişim ve karşılıklı saygı en önemli şey. Annene hak veriyorum, o seni korumak istiyor, ama bir yandan da senin duyguların çok değerli. Eğer devam etme kararı alırsanız, bu kararın ne kadar sağlam olduğundan, gerçekten anlamlı bir bağ kurup kuramadığınızdan emin olmaya çalışın.
Bir yandan da, annene duygularını açıkça anlatmaya çalış bence; açık bir konuşma yapmak belki işleri hafifletir. 🫶 Ama unutma, senin mutluluğun her şeyden önemli, bunu da göz ardı etme, olur mu?