Sevgilimin sevgilisi var?

Sevgilim ayrıldıgımız br dönemde eski sevgilisine döndü.Eski sevgilisiyle birlikteyken onu defalarca aldatmıstı ondan sıkılmıstı sevmiyordu.ama ayrıldıgımızda ona döndü.sonra biz barıstık.uzun süre sonra aslında onunla da görüştügünü ögrendim.hemde kanıtlı ıspatlı inkar edemeyecegi sekilde.sordugumda görüşüyorum cunku sebebini biliyosun mecburum dedi. sebebi de su; kız bakireymıs cıkmaya basladıklarında ve birlikte olmuslar. kız ayrılmadan ayrılamazmıs? onu hiç sevmiyorum ben sana asıgım seni seviyorum diyor. ve bunu gostermek için bir hafta boyunca resmen kendisini parcalıyor.lakin pazar günü ikisinin de izinli oldugu gün gidip onunla görüşüyor? eskiden bilmiyordum bunu. simdi biliyorum. bile bile devam ediyorum. bekliyorum.ONURSUZ GURURSUZ İGRENC BİR İNSANA DÖNÜŞTÜM.Gecen gün işyerinden arkadaslarıyla sehir dısına cıktılar giderken kızı da goturdu.otuz saatlık bir geziydi otuz saatte bana sadece iki tane mesaj atabildi,biri seni cok seviyorumdu digeri hep aklımdasındı.geziden doner donmez kapımın onune geldi seni cok özledim diye. ama sonra ogrendım kı orda kızla el ele dolasmıs? bugunde bir arkadasının facebookunda fotolarını gordum gecen hafta evlerine oturmaya gitmişler bebeklerini sevmişler arkadasının bebekle fotoları vardı. kendimi igrenc hissediyorum. gidemedigim her geldiginde kabul ettigim onursuz igrenc bişeye donustugum için. ve onu anlamıyorum. gercekten sevdigi ben miyim? bilmiyorum. kafam karma karısık. kendime olan öfkemi yenemiyorum. kendimden tiksiniyorum tum bunlara seyirci kaldıgım için ona inandıgım için. amacı ne ? sevdigi kim? ne yapıyor? lütfen fikirlerinizi paylasın.
Sevgilimin sevgilisi var?