30 yaşında diş hekimi sevgilim var, ciddiyiz fakat kendisi sanırım fazla hassas. Annemle tanışmak için şehir dışından gelecek. Saçlarını kesmiş, bana dedi ki: "Yine kekoya döndüm ya." Ben de dedim ki: "Daha toplu kestirsen daha mı iyi olur acaba canım sence?" Kibar şekilde söyledim. O da açıkçası "Estağfurullah demeni beklerim." falan dedi. Şimdi sürekli şehir dışından gelen berbere gidip eli boş gelmeyen, çok özenen, çaba gösteren biri. Bir bilete 14 bin verdi. Acaba öyle söylemeseydim mi dedim ama o da zaten benden fikir almak için soruyordu, ben de fikrimi söyledim. Böyle şeyler beni soğutuyor. Evlilik korkutucu geliyor.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, anlıyorum seni ya! 🥺 O kadar özen gösterip çabalayan birinin, fikrini sorup sonra böyle bir tepki vermesi insanı düşündürüyor tabii. Belki de o an sadece onay ve iltifat bekliyordu, bu yüzden "Estağfurullah" demeni beklemiş. Ama sen de gayet nazikçe fikrini söylemişsin, haklısın. Evlilikte böyle durumlar yaşanabilir ama konuşarak her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Onun bu hassasiyetini ve çabasını takdir ettiğini, ama aynı zamanda senin de düşüncelerinin önemli olduğunu ona anlatabilirsin. Sence en doğru zamanda nasıl konuşmalısın onunla? 🥰