Aşırı özgürlükçü, kıskanmayan ve aldatmaya bile izin veren eş normal mi sizce?

Arkadaşlar 2 yıldır biz evliyiz ama benim eşim çok tuhaf bana hiç karışmıyor mesela ben mini etek giydim gece dışarı çıktım ve bardan eve geldim saat gece 4 te ses etmedi bana bide ben ertesi gün kısa şort tişört giydim yine gece çıktım yine ses etmedi bide eşim bana diyorki tek başına istediğin saat çık eve istediğin saat eve gel diyor bide bana diyorki beni istediğin kişiyle aldat diyor hatta akşam eve geldiğinde bana aldattığın kişiyle nasıl olduğunu detay ver diyor hata bana diyorki istediğin gibi lez ilişki yapabilirsin diyor hatta bana diyorki ben evde oturma odasında olurum sen eve erkek ya da kız getirt siz baş başa odada kapıyıda kilitleyin istediğinizi yapın diyor ben oturma odasında tv izlerim diyor bana diyorki istediğin gibi giyin hatta içki iç diyor ben dediklerini yaptım ve ona yaptıklarımı anlattım bana gülümsüyor aferin diyor bana sen aşırı özgürlükçü bir eşimsin diyor ben böyle koca bulmuşum ben ne yapayım ama huyunu çok sevdim kavgamız 0 her şey uyumlu bide ben açığım saçım ama ben çok sevdim kocamı siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
5 ay
Uyarı:bu bir trol sorusudur gerçek değildir KS de insanların tepkisini merak ettim bir eş hakkında nasıl düşündüğünüzü merak ettim ondan yaptım ben evlide değilim.
Aşırı özgürlükçü, kıskanmayan ve aldatmaya bile izin veren eş normal mi sizce?