Kendinizden kaç yaş küçük ya da büyük birisi sizin için sorun teşkil eder?
3 ay
Cevap
1Cevap
Olgun kadın olursa sadece cinsellik olur o
Neden duygusal iliski kurulamaz mi?
Kadın bunu istemez
Degisik kim oyle bir iliski ister ki? Onun adi iliski olmaz. Al gülum ver gülum olur.
E o yüzden genç erkek istiyorlar ya
Ha ciftlesmek icin genc erkek istiyorlar. Ne dunya ama be birader
Ne sandın knk
Olgun kadının 3 tane genç erkek fbsi var
Ehh ebesinin nikahi derler. Bu ne boyle damizlik koyun mubarek
Ben de şok oldum dinledikçe aq.
Çocuğu 18 de milli yapmış o zamandan beri onunlaymış.
Millet ne şanslı aq
Ehh. Millette ne genlislik var aq bu yasima geldim bir kere sevgilim oldu onunlada yapmadim bir sey.
Aynıyız valla elimi bile sürmedim ben de.
Ama dünkü çocuğa bak olgun karıyı götürüyor aq
Ya benim elime firsat gecti ama ben istemedim. Bir kiz teklif etti bana ama doğru gelmedi bana. Güvenemiyorum kimseye zaten.
Sakın güvenme sonra hasta olursun alırsın başına belayı.
Onu bildigim icin yapmadim zaten. Gidip dese ki taciz tecavuz etti bana al basina belayi. Nikahsiz hicbir kadina elime bile surmem.
Biz korkuyoruz, temkinliyiz işte
Ama baksana millet uçuyor aq
Napcan birader. Gunumuzde onune gelen camur atiyor. Aldigin zevk bes dakikalik ama isin ucunda rezil rusva olmakta var. Benim icin sayginligim daha onemli. Oyle ya da böyle bir sekilde kendimi frenliyorum. En kotu gorucu usulu olur artik.
Ben evliliği bitirdim kafada ya.
Kapalı kız bile bakire değil sen düşün
Harbi mi bende cevremde duyuyordum ama inanmiyordum. Hepsi degildir ya ben erkek olarak kendimi bu yasa kadar frenlediysem illa vardir temiz kiz
Sen kendini kıyaslama kimseyle.
Neler neler var aklın durur.
Kapalı kız grubunda 8 9 kişilik hiçbiri bakire değilmiş sen düşün
Bir laf var alismis kudurmustan beterdir. Allah akil fikir versin. Bir halt zannediyorlar ama ilerde evlenmek istedikleri zamanda zor bulurlar temiz koca
Kendileri gibi biriyle evlenirler iste. Sahsen ben bu yasima kadar kendimi tuttuysam karsimdaki kadininda temiz olmasini beklerim
Haklısın kral. Bizi doğrusu bulsun
Bu kapalilardan korkulur. Aciklar en azindan ne olduklarini belli ediyorlar. Bunlar oyle mi tam sam seytanlari aq
Hiç sorma evli kapalı kadın en sonunda cinsellik davet etti bana direkten döndüm
En kotusu. Kadindaki cesarete bak. Kocasi duysa senide vururda onuda.
Vururdu harbi.
Özellikle gece gel çok istiyorum diyordu bir de aq. Şok olursun
Aman kral boş ver oylesini. Basa bela.
Beni buluyorlar reis hiç sorma. İki muhabbetten sonra böyle oluyorlar.
Doyumsuz çok
Dünyanin civisi cikmis baskan. Allah bilir cocugu falanda vardir.
Çıktı çıktı baksana neler neler
1 yaşında kızı var
Kadina siddete karsiyim. Ama bi tiplerede cidden mustahak. Elimden gelse parayla bir kadin tutup oyle dovdururum
Orası öyle evet. Ama kocası yetmeyince böyle oluyorlar işte beceremiyor dedi
Cozemiyorsa bosansin ama iste cocuk varsa zor olur ama yinede yaptigini hakli cikarmaz. Kocasiyla konuscak gerekirse tedavi olcak. O tip problemler cogu ciftte var o zaman herkes aldatsin birbirini ne olur. Ortada aile diye bir sey kalir mi? Kan govdeyi goturur.
Tedavi kabul etmiyor dedi. 1 dk sürüyor boşalıyormuş. Kısaca kadınlığını hissetmek istiyormuş. Çoğu böyle arayışa çıkıyor işte
Oha bir dakka ne. Kadin serzenisinde hakli bir yerde.
Yasi kac bunlarin?
Diyom ya sana kadın en son ne zaman boşaldım bilmiyorum dedi.
Resmen ateş gibi yanıyordu.
Kadın 35 di adamda 38 herhalde
Zor ya. En az on ya da on bes dakka surmesi lazim. Zevk alsin kadin
Buna ön sevişme dahil değil daha. Kadın o yüzden yanıyorum resmen diyordu
Zor aga o yasa kadar iyi dayanmis kadin. Geciktirici sprey falan var oda mi ise yaramamis.
Kadın bıkmış aga hiç sorma
Ne yalıyor diyor ne okşuyor diyor sadece girip çıkıyormuş 1 2 dk.
O yüzden sen gençsin hızlı hızlı zıplamak istiyorum diyordu
Ya valla iste diyorlar ya hani evlenmeden cinsellik en az bir kere yasayin ona gore evlenin diye. Aslinda gunah olmayacagini bilsem mantikli geliyor bana. Ten uyumu dedigin sey cinsel uyum onemli. Bakma bizim toplumda tabu halina gelmis bu tur seyler insanlar arasinda cok fazla konusulmaz ama evlenipte bu tip sorunlar yasadigin zamanda olan sana oluyor
Cinsellikte evliligin onemli bir parcasi. Dogal ihtiyac sonunda
Kesinlikle ya. Evlenene kadar organını, performansını görmüyorsun. Sonra çat tam tersi çıkıyor evlilik zehir oluyor.
Libidom çok yüksekken o kadına gitmek çok istedim
Cinsellik yarısından fazlası evliliğin
Ya bosalma kontrolu onemli. Insanlar gencken yanlis mastürbasyon yontemleri ile kendinlerini tatmin ettikleri icin erken bosalma sorunu oluyor.
Oyle valla kral. Evlilikte her iki tarafinda birbirine karsi sorumluluklari vardir. Tatmin etmekte buna dahil
Erken boşalma genellikle herkeste var ya. Cinsellik yaşamadan bu bilinmiyor işte.
İşte kadın tatmin edilmemiş supsulu yanıyor sürekli derdi. Beni de çıldırtırdı ya
Tedavisi var kral. Adam erkekligine laf ettirmemek icin tedavi olmuyor. Kadinida harciyor kendinle. Sende iyi irade varmis valla herkes dayanamaz
Öyle erkeklik olmaz işte tedavi olmak lazım.
Mecbur dayanmalıydım yoksa gizli saklı yürümezdi bu.
Bilerek ben içine boşalmayı seviyorum hep dedim. Olsun boşal bir şey olmaz derdi
Bir tarafim melek bir tarafim seytan hesabi. Hele bizim yaslarda hic yapmamissan libido tavanda olur. Ben eski sevgilimle reelde hic yapmadim ama sanalda cok yaptik. Insan tadini alinca bir kere birakmak istemiyor
Bir sey diyim sen o kadini bir hafta kapatsan varya anca atesini alirdin. Kac yilin birikmisligi vardir o kadinda
Libido hep tavan kanka parçalardım onu ya. Tadını alınca bırakmak zor cidden. Hem sanal olsun hem sanal olsun.
1 hafta o şehirde kalırdım. Öyle bir istekliydi aga gece gel sabaha kadar diyordu
Vay anasini ya kadina bak sen. Kadinin istekli olanida bir baska kral
Nude falan atiyomuydu?
Böyle bir karı istiyorum kral. Hazır ayağıma gelmiş yapsam mı diye çok kafayı yedim.
Valla evli olsam boyle bir kadinla hic geri cevirmezdim. Dizlerimin bagi cozulunceye kadar devam.
Cidden öyle knk. Seni uçururum zevkten derdi
Senin kafayi yeme durumun gayet normal kral. Bir kadin o laflari hangi erkege derse her erkek yer kafayi.
Dul olsa çoktan becermiştim
Sansina iste kral. Tamamen kestin mi temasi
Hayır mesafe koydum tek
O kadin kafaya koymussa bulur birini
Olabilir. Ama genç istiyorum derdi
Hard seviyor o zaman
Evet. Tempoluyum bak sert yaparım dedim. Zaten onu istiyorum ben d dedi
Onun o kocasinin aklina ben. Ben evli olsam o kadinla her gun en az iki posta atarim
Harbi aq böyle kocamı olur ya.
Daracığım tertemiz hâlâ diyordu
Darsa cok sık yapmiyorlardi o zaman
Yazik kadina valla acidim resmen
Yazık tabi ya
1 2 dakika seks mi olur ya
En verimli yaslari 55 sonrasi menopoz
Kesinlikle. Hâlâ aklımdadır becersem nasıl olur diye
Fizigi falan iyiyse aklinda kalir kral emin ol
Hâlâ aklımda işte. Koşa koşa becer diye gelen kadını sırf evli diye becerememek koyuyor
Haklisin kral ne desen haklisin.
Neye yarar ki kral
Veletler olgun kadın beceriyor biz boştayız.
İlerde pişman olur muyum bilmem
Bence olmazsin emin ol ama aklinda kalir kral. Kadinin o halini gormussen
Ateş gibiyim diyen kadın unutulur mu ya
Valla zor kral bende exle olan muhabbetleri unutamiyorum
Se*ting mi
Oda var
Daha ne olsun kral
Benim iliski uzundu kral direkten dondum yoksa bascaktim kiza nikahi. Hani reelde yapmadim ama ufak dokuslar opmeler falan insan onu bile ozluyor
Niye ayrıldınız la
Evet insan özlüyor ya benim de olmuştu
Uzun hikaye kral. Hangi birini desem kiskanclik mi yoksa bana olan guvensizligi mi? Harbi seviyordum kizi izin vermedigi surece asla dokunmadim ona ama iste hayat bazen yanlis insana deger verirsin. Bir bakmissin ki verdigin degerinin zerresini o sana vermemis. Oyle kendini kaptirip gitmissin bir ruzgara. Benim evimde kaldigi halde dokunmadim ben o kiza. Istemedigi hicbir seyi yapmadim.
Bizim yaşanmışlıklar aynı kral.
Ben de değer verdim ama ailesini seçerek gitti.
Fazla duygusunu belli edemezdi resmen eziyet çekmişim aq.
Değer veren kıymetli olmaz zaten
Ya kral ne bilim. Ben dogru insanin o oldugana cok inandim. Hani derler ya inanclar kordur diye. Harbi bende koru korune baglanmistim o hayale. Herkes iliskin toksik diyordu. Hayatimda duymadigim hakaretleri o kizdan isittim ben. Ozguvenimi falan cok kirdi. Psikolojik sorunlar cabasi. O iliskiyi tek tarafli hep ben tasimisim . Hatta iliski bittiginde kiza dedim ki benim kadar kimse sana tahammul etmez diye. Belki dedigim gibi olcak. Asiri guzel degildi hani ama cok masum saf duygularla sevmistim. Ama olmadi iste iyki olmamis diyorum ama. Bugun devam etse belki kendime zarar verecek boyuta gelirdim. Cok zor toparladim. Kimse bir Allah'in kulu bana iyi misin diye sormadi ama aslanlar gibi kalktim ayaga. Sporumu yapiyorum. Kendimi gelistiriyorum.
O iliskiden sonra duygularim koreldi robot gibi bir sey oldum. Duygu falan hissetmiyorum kimseye karsi. Iyki oyle olmus. Hayat cok kisa. Boyle toksik iliskilerin altinda ezilmek icin cok kisa. Gittigi gun Allah yolunu acik etsin dedim. Bana yar olmuyorsa baskasina da yar olmasin demedim. Allah yukarda cok kinlendim nefret ettim ama o kin, nefret ofkede zamanla akip gitti.
Ustunden yuz kisi gecse donup bakmam oyle silmisim atmisim kalbimden.
Ulan bu kızlar çok değişik varlıklar.
Adamı ne hale sokuyorlar. En iyisini yapmışsın kral boş ver, böyle daha iyi. Önümüze daha hayırlı şeyler çıkacak inanıyorum
Oyle kral napcan. Karsi taraf sana nasil davranirsa oyle davrancan. Ne ekersen onu bicersin misali. Ga baktin sıkinti mi yaratiyor sana. Seni darliyor mu abi yolu vercen. Hayatta hicbir sey senin psikolijik sagligindan önce gelmez. Daha duzgun birini bulur evlenirsin problem değil.
Bundan sonra iliski konusunda daha temkinliyim. Ne ekersen onu bicersin misali.
Kesinlikle kral. Hem ilişki olsun hem arkadaşlık ilişkileri olsun. Bundan sonra tavrımız budur
Gereginden fazla merhamet vatana ihanettir demisler. Merhamet yok benden artik.
Aynen öyle. Tam olsun denk olsun misali artık
Maksimum 10 yaş büyük ve 5 yaş küçük.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte yaş farkı tek başına sorun olmaz canım 💛 Ben ilişkide asıl belirleyici olanın hayat enerjisi, değerler ve beklentiler olduğunu düşünüyorum 🌿 Eğer sen aynı hayallere bakabiliyorsan, birlikte gülebiliyor ve zor zamanlarda omuz omuza durabiliyorsan yaş sadece sayı kalır 😊 Benim için çok uçurum farklar zorlayıcı olurdu, çünkü hayat evreleri değişiyor. Ama 5 10 yaş fark karşılıklı olgunluk varsa tatlı bir denge bile yaratabilir 💕 Önemli olan senin içinde huzur olup olmadığı 🌸