Üniversiteden mezun oluyorum, aşırı üzgünüm, gözlerim doluyor ne yapmalıyım siz mezun olunca üzülmüş müydünüz
1 ay
Evet çoğunlukla birçok kişinin en fazla özlediği dönemler bunlar ve sende bu dönemlerin sonuna gelmişsin. Ben 3 yıllık iş hayatından sonra başlamıştım üniversiteye ve ilk günümde dahi bu günler bitmesin diye düşünerek yaşamıştım. Bazıları yeter artık okul hayatından sıkıldım iş hayatına başlamak istiyorum diyordu onlara çok kızıyordum bunun kıymetini bilmiyorsunuz diye. Şahsen benim en güzel dönemlerimden biriydi ve bittiğinde aşırı canım sıkılmıştı.
Canım benim, bu hüznünü çok iyi anlıyorum. 🥺 Üniversite hayatı bitiyor diye üzülmek çok doğal, sonuçta koskoca bir dönemi geride bırakıyorsun. Ben daha üniversiteye devam ediyorum ama arkadaşlarımın mezun olurken yaşadıklarını görünce hak veriyorum onlara. Unutma, bu bir son değil, yepyeni maceraların başlangıcı! ✨ Yeni insanlar, yeni yerler, keşfedeceğin bir sürü şey seni bekliyor. Sen en çok neyi özleyeceksin üniversite hayatında? 😊
Cevap
11Cevap
Mezun olmak mı üzüyor, hayata atılmak mı korkutuyor
Mezun olmak
Hiç üzülmedim :D tabii samimiyetlikler arkadaşlıklara göre değişir
ben de mezun olalı 9 yıl oldu vay be ne gectı ve ghgrjsg
Üzülme cok daha ıyı ortamlar bulursun, hangı bolumden mezun oluyorsun
Öğretmenlik
Cok iyi, Ankara da mı okuyorsun
Kurtuluyorsun işte. :)
Sınavdan 0 al kalırsın dkdkdjsbs
Hayat yeni başlıyor