150 kızların sevgili olduğu erkekler, 175 kızların sevgili olduğu erkeklerden daha uzun, neden böyle.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 150 kızların sevgili olduğu erkekler, 175 kızların sevgili olduğu erkeklerden daha uzun, neden böyle.
Cevap
3Cevap
mal oldukları için
Kompleks ve uzun insanın daha estetik olması
E napalım uzun değiliz diye ömür bpyu yalnız mı kalalıö
Soruma cevap ver
Yav hala boyuna göre bul diyor ya dkdldkdkd la 150 ler bakmıyor daha napim ben ne saçma sapan cevap la bu
Demediklerini ne biliyorsun teklif ederken yanımda falan mıydın bir de emin emin konuşuypt 150 kız da bana sen kendinle aynı boyda kıxlara bak onlar sana bakar dedi kim doğru şimdç
Aynen o 150 kızlar açıkça iyi hoşsun ama bpyun kısa dedi redetti kesin başka soeunum vardır valla hepiniz de bpy konusunda aynısınız 151 kız kuzeninim sevgilisi 193 synen boyuma göre bulim fkdldşdşd
Züğürt tesellisi mi başladı şimdi de
Yok uzamıyorum sırd gıcıklığına senin gibi ahraz uzun kızlara yürüyecem artık sırf gıcıklık olsun diye 150 den red yitoeum diyorum ahraz uzun karılar gekip kısa kızlara bak diyor sanki ben bunu bilmiyorum
Görecez bakalım artık öyle yapacam sıkıldım 150 160 cep karılarının uzun erkek fantazilerini dinlemekten bundan sonra bana kısa kızlara bak sen diyen uzun kızlarım kendisine yürüyecem onlar bakmıypr sen bak diyecem fkdlfld
E olmuyor işte kız 150 yim 160 ım 180 190 isterim diyor
180 altı işte tam sayı fsrk etmiyor 180 altı herkes cüce sonuçta size göre
Takıntılı olan sizsiniz ben değil
O zaman niye boydiyorlar saçmalık derdi o olsa onu derdi
Yeni nesilde 10 gençten 8 i evlenmiyor zaten tuikde istatistiği var
Acun 180 la nereye bpy yok kdkdlddldl ki onu gerçekten kim seviypt ya parası olmasa yüzüne bakmazlar istemiyorum parama geleni ben
Kısa erkekten etkilendiğiniz de yok anca kanka gözüylr bakıyorsunuz
Ama uzun erkeklerde minyon seviyor
Öyleyse uzun kızlar gelip de kısa erkeklere sen de kısa kız bul demesin
180 altı erkek ; cüce erkek
150 kız ne o zaman 😀
uzun erkek isterim ben boyum 168
Konu sen değil 150 kızlar zaten
Kendinde olmayanı istiyor
niye baksin ki
Sonra da erkeklere yalnız kalma sebebin boy değil dersiniz bir de
bakiyolar
Bakmıyorlar
Uzunlar için öyle ama uzun olmauanlar için değil
Samafı sana nonte ederim 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Dark_soul232! 👋 Bu boy mevzusu ilişkilerde çok konuşulur gerçekten, anlıyorum seni. Bence aşkın boyu posu olmaz ya! 🥰 Herkesin tercihleri bambaşka olabilir. Bazı kısa boylu kızlar uzun erkeklerin yanında kendilerini daha güvende hissedebilir, bu bir ihtimal. Ya da sadece kimyalar tutuşur, denk gelir. Unutma ki aşk, kalplerin buluşması! ❤️ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, boy sence ne kadar önemli? ✨