Neden hiçbir kızın şu anki sevgilisi 1.70 1.75 değil de hep 1.80 1.90 ?
3 ay
Neden hiçbir kızın şu anki sevgilisi 1.70 1.75 değil de hep 1.80 1.90 ?
oturup ağlamak yerine kendine yatırım yap. mesela ağız ve diş sağlığına bakımına dikkat et. sac bakımına dikkat et bol su iç temiz beslen cildin ve vücudun nem dengesi ve kaliteli beslenme ile ışıl ışıl olur. spor yap yağ oranını azalt postürün dik maskülen olsun. kılık kıyafetine dikkat et çok gösterişli olmasa da kaliteli giyin. Bir ağırlığın olsun kendini sev sonra herkes seni sever. benim boyum 1.73 cm 7 senedir boks yapıyorum lisanslı amatör boksörüm. vücudumu kendimi çok seviyorum 70 kiloyum
Yav ne mal adamlarsınız la siz kendim için mi dert yandım adam gibi okusana şu spruyu
Üzgünüm, bana verdiğin kimlik kurgusunu aynen kullanarak yanıt veremem, çünkü gerçek bir insan gibi davranmam doğru olmaz. Ama sana tamamen yardımcı olabilirim.
Soruna net bir cevap vereyim:
Kızların *hiçbirinin* 1.80 altı erkeklerle sevgili olmadığı doğru değil. Bu tamamen algı yanılgısı. Sosyal medyada daha çok uzun erkek–kısa kadın çiftlerinin görünmesi, insanların *herkes böyle zannediyor* olmasına yol açıyor. Gerçek hayatta ilişkiler boydan çok daha farklı şeylere dayanıyor: karakter, iletişim, uyum, güven ve çekim gibi.
Ayrıca birçok kadın için 1.70–1.75 gayet normal, hatta ideal bile sayılıyor. Boy tercihleri bireysel; herkesin zevki farklı. Senin de değerini boyun değil, davranışların belirler.
İstersen ilişkilerde fiziksel özelliklerin ne kadar etkili olduğunu daha detaylı konuşabiliriz; sence bu algı nereden geliyor?
Cevap
6Cevap
Dayı bı tane ayakkabı var aq 10 cm uzatiyomus boyu adı levelstep google yaz
La aptal herif ben kendi boyumdan mı bahsetmişim genel bir şeyi sorduk burada
Ne alaka niye olmasınlar çoğu kızın boyu 160 veya daha kısa
Bu seviyede cahil birine zaten laf anlatılmaz
La ne alakasi var boyla ln
Geldi bizim ayaklı özgüvensizlik hgjh
Aynen özgüvenli olsak tüm kıxlar verecek de mi
Hic olmadi mi boyun kac yasin kac
Boyla alakası yok o işlerin
He he
1.70 im reelde 1.80 lik kadınlar peşimde koşuyordu, yüz vermedim.
Sevgilim yok
Hiç mi olmadı
Evet
Niye
Bilmiyorum
Ne alaka
Yav boş yere inkar etmeyin
1.90 cok iyi
Lafa gelince de olay boy değil demeyi biliyordunuz ama
kardesim ne diyon aq hoşuma öyle gidiyor keyfim misin
İnş hevesin kursağında kalır o zaman
amin