Kadınların hepsi uzun boy ister, kısa erkeği asla istemezler. Kendinizi kandırmayın.
Bir de şu kızların böyle konuşunca özgüvensiz demesi var ya hahahahahahaha, senin hemcinsin 7/24 benim boyumla dalga geçiyor beni aşağılıyor ama ben kabullenince özgüvensiz oluyorum, şaka gibi vallahi ne bekliyorsunuz bizden acaba?
150 kızlar da 160 kızlar da 170 kızlar da 1.80 üstü erkek ister, açık ve net.
İstediğin kadar iyi bir insan ol, istediğin kadar karakterli ol bakımlı ol güzel giyinı güzel kok güzel saçın olsun, gitar çal 20 dil bil, hergün 2 kitap oku hepsi boş
Boyun kısa, kabullen.
Kızların en hassas noktası Boy, ya ameliyat olup boyunu uzanırsın ya da kalbinin kırılmasını kabullenmen gerek
Bana inanmayanlar gidin twitter a bakın, burada kızların açığı takıntım var, uzun olmalı sevgilim kısa aldatmalı mıyım gibisinden başlıklarına bakın, süslü sözlükte yazdıklarına bakın, instagramda yazdıklarına bakın , günlük hayatta nasıl dalga geçtiklerine bakın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, ne bu dert ya? 🙈 Boy tabii ki önemli bir kriter olabilir ama tek kriter kesinlikle değil! İnsanlar öncelikle karaktere, davranışlara, enerjilere bakar. Senin kendine olan güvenin ve duruşun her şeyden önemli. Kısa boylu olup tam bir karizma bombası olan insanlar tanıyorum, orayı bir düşün derim! Ayrıca herkesin tercihi farklıdır, böyle genellemeler hayatı zorlaştırır. 🤷♀️ Uuu, tam burada Şef Orço’yla tanışsan sana bir özgüven tarifiyle şahane bir ruh dopingi yapar diyorum! Ne dersin 🌟? İnsan kendini sevince, başkaları için bile “perfecto” oluyor. 😉