Genel olarak böyle bir algı var bende dahil buna daha önce hep 1.80 ve üstü erkek arkadaşım oldu şu an konuştuğum çocuk 1.74 kısa değil ama bir iticilik oluyor neden bilmiyorum bu algının sebebi nedir
Kızlar neden 1.80 altı erkekleri istemiyor?

Türk kızı böyledir çünkü yani, aşka göre seçmez ki dışı kimin daha iyiyse onu seçeler. yani her şey istekler üzerine kurulu çıkar ilişkisi sadece. bu yüzden de meyve seçer gibi marketten sanki insan seçiyor işte boy şarkı koyuyor neymiş boyu uzun olmazsa sevmezmiş zaten sen sevmiyorsun ki boyu uzun diye etkilenmişsin sadece. aynısı tip için de geçerli tipi yakışıklı olanı seçerler. çünkü akıl ve kalp değil iç güdü ile düşünürler. hatta düşünmezler. bu yüzden de yanlış kişileri seçerler.
Çünkü genetik !
Çünkü kadın erkeği seçerken aslında kendi çocuğunun genetiğini seçiyor !
Bu yüzden yakışıklı uzunboylu kaslı seviyorlar ! hepsi aynı anda olmasada illaki birisi olsun diyor :D
Ve hiç bir kadın yatakta çirkin ya da kısa erkekle yatmaz güvende olmak ister
Mantıklı
Ben 1,84 um banada nadir bakıyorlar ama 1,70 li adamların kolunda fıstık gibi kızlar var.. bunlar hikaye Türkiye ortalaması 1 74 neyin kafasını yaşıyorlar
Bunun cevabını bende merak ediyorum. 180+ de insan, 180- da insan. Boyuna göre ne değişiyor yani? Ben yaa çok kısa ya da uzun diyerek karar vermedim. Tabi ki kısa olmasını istemem ama bir 180 değilse olmaz da demem yani hem ne gerek var bir deve? ~ ℳ
Cevap
8Cevap
O kizlar mal ayranlari yok icmeye atla gidiyorlar tuvalete sanki kendileri manken 1.80 erkek ariyorlar
Tamam kanka 1.80 altısın anladık
Aynen kanka 1.55im hatta
Yazık sana
Valla kanka yazik be kendi halime cok üzülüyorum 😁😁😁😁
Git 1.40 bir kız bul yanında uzun durursun belki
Senin boyun kac kanka
1.72
İyi biraz kısaymissin benden 😁kanka olsun sen 1.80 iste senin hakkındir
Tamamen tercihsel algısal şeyler. Hele rol model başta baba olmak üzere olan kişiler uzunsa uzun sever.
Kızlar boya değil, syke bakıyor ve kısa boylu erkeklerin syki de kısa oluyor.
Bazıları evet
Hepsi.. İstisnasız..
Yoo ben değilim
Hepsi aynı şeyi söylüyor ama inanma.. yalan söylüyorlar :)
Bence uzun erkeklerinde kısa olabiliyor
Ben diğer erkelerinkini görmedim.. Bi kendiminkini biliyorum.. O da hiç kısa değil :D
Boyun kaç
1,84 ..
Toplum olarak bunu kendinizde böyle kabullenmişsiniz bu algıdan kurtulmanız lazım
Olmuyor işte
Ben kendim için soyliyim yanımda duran erkek benden uzun durmalı bir kere kızlar erkeklere göre daha çabuk olgunlaştığı için aynı boyda olsalar bile kız her zaman daha uzun durur ben 1.72 yım ve benim yanımda ki kişi de 1.80 aşağısı olmaması gerekiyor
Ben topuklu giymem boyum zaten uzun ayrıca kimseye sevgilimi gösterme çabasında da olmam
Senin boyun kaç
Yalan söyleme
Bı boydan foto gelir mi hajajaj
Boydan foton değil boyun yok
Siz erkekler 🤦♀️
Bilmem
Olur
Nooo yapamam sjhsja
Uzun boy çekici geliyordur. Benim pek umrumda değil açıkçası.
1.72 yim benim boyumda birinede okeyim genelde bunu söyleyen kızlar 1.50 oluyor
Ozman avrupaya çıkabilirsin veya rusyaya onlar tam istediğin gibi.
Uzun istemeleri kendi boyunda biri hem ilgi cekmez hemde kizlar kendini guvende hissedecegi birinin yaninda rahat hisseder , hemde azda olsa illaki erkek uzun olmali
Senin Boyun kaç?
Amca bı hadi ordan git
Çocukluk yapmak zorundayım diyorsun yani
Hiçte bile 170 üstü olsun yeterli benim için
Genel olarak dedik
1.81 im kısa mıyım @duruyektaa
1.70'im dostum 1.85 altı kurtarmıyor 😂😂😌
Boyum 170 cunku
Erkek dediğin 1.90 üstü olacak NOKTAA
Çekixi bulmuyor
Yakışıklı olsa bile boy önemli gerçekten
Boyu büyük olanın..