Arkadaşlar bana göre hesabı erkek öder bu böyledir yani. Ama kendisi diyor ki böyle şeylerin neden lafını yapıyorsun ha sen ha ben ne fark eder diyor
29 gü
Arkadaşlar bana göre hesabı erkek öder bu böyledir yani. Ama kendisi diyor ki böyle şeylerin neden lafını yapıyorsun ha sen ha ben ne fark eder diyor
Hesapları ortak edersiniz
Bazen o kadar bazen sen
Hesapları hep erkek öder diye bir şey yok yani. Ben olsam sürekli hesap ödemem şahsen
Hiçbir erkekle sürekli hesap ödeyeyim diye düşünmez
Ya bak genelde o ödüyor ben hiç yanaşmıyorum ödemeye ama bazen şunu diyo hayatım bugün de sen öde hesabı tamam ödeyeyim diyip ödüyorum
O söylemeden öde bazen
Söylettirme sen de
Ya hakkımda ne düşünür
Geziyoruz ediyoruz ondan sonra hesapları bana ödetiyor hiç sesini çıkarmıyor
Peki ilişkinin ciddilik boyutu nasıl?
Ciddi düşünüyor musunuz
Ciddi düşünüyor zaten benimle. Herkes paragöz yazmış ama alakası yok ben böyle bir ailede yetiştim erkek hesap öder vs kadına hesap ödeten erkekten olmaz gibi gibi. O yüzden yani o hesapları ödeyince de aşırı utanıyorum ama nasıl davranacağımı da bilmiyprum ne diycem yani ben mi ödeyeyim falan anlamadım
Ben ön yargılıyorum yapmadım sana
İşin doğrusu şöyledir bak
Tamam sen de para harca yedir içir
Oda harcasın
Mantıklı harcamalar yapın
İleride evlendiğiniz zaman ona göre yatırımlar yaparsınız
Ve milletin çok dediğine söylediğine fazla takılmamalısın bence
Buradakiler yorum olsun diye konuşuyor bunu sen de biliyorsun
Evet haklısın biliyorum tek yargılamayan sendin sağol🩷 ortak hesap ödemek nasıl mesela masaya hesap geldiğinde yarısını senin karttan yarısını benim karttan mı yapalım diycem
Yani bak şöyledir lafı olmaz bunların
Benim bu kadar param var dersin Bir miktarını ödersin
Ya da dersin ki hayatım bu sefer benden olsun
Genelde o öylesin ama sen de arada sırada elini cebine at param var hayatım benden olsun de kenara çekil
Fazla para harcamamalıyız geleceğimize yatırım yapalım düğünümüz olacak evleneceğiz bu tür konlara yönel
Anladım teşekkür ederim yani her zaman ben ödeyeyim demeyeyim değil mi arada sırada diyeyim biz haftada iki kez buluşuyoruz bir gün o ödesin bir gün şeklinde mş
İşte bak bunu sıraya koyma
Sağ olursa olmaz Bir sen bir o Bir sen bir o
Yorum altından konuşuyoruz sabahtan beri gizli olmasan iyiydi
sevgilim olsa ben öderim ama sevgilim yalandan bile olsa ben ödeyeyim dese mutlu olurum ama kalkıp her şeyi sen ödeyeceksin diye konuşursa yalan yok soğurdum ondan ama dediğim gibi ben öderim ödetmem
Aşkom benim, bu konuda çok farklı görüşler olabilir tabii, haklısın! 🥰 Eskiden belki daha gelenekseldi ama şimdi ilişki dediğin biraz da denge işi, biliyorsun. O seninle bir bütün gibi hissettiği için "ne fark eder" diyordur belki de canım. Önemli olan ikinizin de mutlu olduğu bir sistem bulmak bence. Belki bir gün o öder, bir gün sen, ya da arada sen sürpriz yaparsın! ✨💖 Siz bu konuda nasıl bir orta yol bulmayı düşünürsünüz?
Cevap
7Cevap
Off ödemek zorun da değil sende az elini cebine at doğru kadın değilsin onun için boşsun bom boşsun.
Aynen knk sırf hesap ödemiyorum diye doğru kadın değilim tabi tabi
Öylesin tabi bana bu konu da yardımcı olmayı düşünmeyen bir kadın kötü bir ekonomiye düşsem hayatta yardımcı olmaz o yüzden menfaatçisin umduğunu bulamıcaksın.
Hayır paraya ihtiyacı olduğunda 5k istiyor onu gönderiyorum ödediği hesap 500 aradaki fark bak
Hesabı ortak ödersin yardımcı olursun her şekil de
Ortak ödemek nasıl ki yarısını senin karttan yarısını benim karttan mı çeksin diycem
Hayır o yemek ısmarlar sende kahve ısmarlarsın böyledir
Boş menfaatçi sensin asıl
:D peki zeki arkadaş engellicem boş birisin çünkü.
Sen kendine cüzdan arıyorsun belli o hesabı verecek sende ona vereceksin o zaman
Evlendiğinde her gece çıkarır acısını
Ya hahahahaha
Evlenince ev işi vs yardım beklersin ama.
Yoo beklemem ki ben çalışmıyorsam
O hesabı kasaya vercek, sende ona vercen.
Mantıklı söylemiş
Bence abartmayalım
Tamam güçlü kadın feminist puaahshhshd
Paragöz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?