Ayrıldık mesela ama hala telefon faturasını ben ödüyorum. Beraberken otomatik ödeme talimatı vermiştim. Ayrıldıktan sonra onu kaldırma dedi ben de tamam dedim
Artık onunla konusmuyoruz çünkü erkek arkadaşı var. Arkadaşları da bir seyler odettirmek için mesaj atiyor. Kimisi faturamı öde diyor kimisi kredi kartımı
Hayır. Sen bişeyleri ezbere yapıyosun. Farkında değilsin. Amacı olmayan hiçbir iş yoktur. Belki paranın varlığı ile etkilemeye çalışıyorsun farkında olmadan. Mutlaka bunun bir amacı vardır. Onun üstünde düşün.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Saçma.
Herkes kendi masraflarını karşılayabilir, ilişkiniz var diye birisinin cüzdanı haline gelmeniz tabii ki normal değil.
İlişki bitti ben hala telefon faturasını ödüyorum 🤦🏻
Kendinizi kullandırmayı seviyorsunuz demek ki.
Sanırım doğru söylüyorsun
Hatta arkadaşları da mesaj atıyor şimdi bir seyler odettirmek için. Fatura veya kredi karti gibi
normal değil kanka kız kendi masrafını hep sana ödettirmeyi de kabul ediyorsa o da normal değil
Ayrıldık mesela ama hala telefon faturasını ben ödüyorum. Beraberken otomatik ödeme talimatı vermiştim. Ayrıldıktan sonra onu kaldırma dedi ben de tamam dedim
Ne kadar yüzsüz ama iyi taktik şgislfisöfidlf
Bu sadece biri 🤦🏻 digerlerini de soylesem
ödeme ya para mı s*çıyon ve enayi bulmuşlar kullanmadan dururlar mı 🤓
Açık açık dedi zaten senin gibi enayiyi bulamam diye
sen ne dedin
Haklısın öyleyim dedim
Ya ne kadar tuhafsınız ya sevgilisiniz siz kullanma aracı değil midesizce
Sevgili değiliz artık ayrıldık ve devam ediyor. Hatta onun arkadaşları da mesaj atmaya başladı aynı amaçla
Benim sana tavsiyem enayi olmak yerine git kendine yapay karı al onlara harcadığın parayla en azından düzgün ilişkin olur kgidlfğslfşdlf
Artık onunla konusmuyoruz çünkü erkek arkadaşı var. Arkadaşları da bir seyler odettirmek için mesaj atiyor. Kimisi faturamı öde diyor kimisi kredi kartımı
Bence iyi yöntem yanlış anlama ama ödeyeceğini biliyorlar ve canım olduğunu da neden sana ödettirmesinler
Onlarınkini de ödedim
Ya senin yüzde kaç engelin var ahahahah neden ödüyon ya manyak mısın
Ya dalga geçme lütfen. Bir kadın boyle bir sey diyince yok diyemiyorum. İlla karşılık beklemem gerekmiyor
Onlardan karşılık bekledin kesin diceksin ama hayır beklemiyorum zaten aynı sehirde bile değiliz o arkadaşlarıyla
kusura bakma ama beş kuruş para için insanlar popon yırtıyor sen elalem için para kazanıyon ya git hayvanlara bağışta falan bulun
6 kedi besliyorum zaten. 1 tanesi evimde 5 tanesi iş yerinde
Napim yok diyemiyorum sen şunu öde desen sana da yok diyemeyeceğim
Yoo diceksin yoksa bir gün sende popo gibi kalırsın orta da ayrıca hayır diyememek ne demek ya ğdismfşskd
Zaten eski kiz arkadaşım sabah uyandığımda hadi git benim için para kazan diyordu 😄
💁🏿sen iflah olmazsın yedirmeye devam
Hoşuma gidiyor napim
Para yedirme fantezisi ahahdisldidl bana da bir iPhone 13 pro max gönder (ironi)
O kadar da degil ama daha ufak seyler yapabilirim 😄
Şaka yaptım sen istesen de ben almam ğgiskfğskfid
Peki :(
O kiz da senin gibiydi. İlk zamanlar istemem, utanırım, hesabı bir sen bir ben ödeyelim falan diyordu. Sonra bir açıldı 😂
Senin tercihin. Karşındaki de buna sesini çıkarmıyorsa bir problem yok ama bence öyle olmamalı
Hiç sesini çıkaran olmadı. Hatta daha fazlasını istediler ben de hep yaptım
Belki de kullanıldın. Şahsen benim sevgilim böyle bir hareket yapsaydı hoşlanmazdım ve uyarırdım.
Mesela bir hediye alıyordum sonra gidip onu daha pahalisiyla degistiriyordu farkını da ödüyordum
Aşko kusura bakma gerçek bir enayisin
Evet öyleyim kabul ediyorum
Yok diyemiyorum. Mesela sen bir şeyler aldırmak istesen yok diyemem
İstiyim şey al psikolog randevusu iyi gelir belki bir problemin vardır
Bunu yapma sebebin bu ilişkinin patronu benim imajı çizmek için mi?
Hayır aslında tam tersi. Hep kontrol onlarda oluyordu
Amacın ne peki? Bunu yaparak neyi göstermiş oluyorsun?
Bir şeyi göstermek degil amaç ya. İki taraf da böyle isteyince böyle oluyor
Hayır. Sen bişeyleri ezbere yapıyosun. Farkında değilsin. Amacı olmayan hiçbir iş yoktur. Belki paranın varlığı ile etkilemeye çalışıyorsun farkında olmadan. Mutlaka bunun bir amacı vardır. Onun üstünde düşün.
Aslında böyle olmamalı normal değil yani 😂
Ama böyle hoşuma gidiyor 🤷😄
Çok saçma. Kullanılmayi seviyorsun galiba
Yapma böyle yapma seni kullanırlar
Zaten kullanıyorlar 😄