Onun duygusu ve beklentisi çok daha farklı
Sevgilim benimle aynı evde yaşamak istiyor, ben ayrı ev istiyorum, ne yapmalıyım?
Onun duygusu ve beklentisi çok daha farklı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek ile sevgili oldum, benimle evlenmeyi düşünüyor. Evlilikten beklentim ayrı evde yaşayalım; fakat o adam benimle aynı evde kalmak istiyor, yatakta yatmak istiyor. Onun duygusu ve beklentisi çok daha farklı.. Benden çok hoşlanıyor, beni çok seviyor.. Benim beklentim ayrı evde yaşamak ama onu yine de seviyorum, üzmek istemiyorum.. Birbirimize duygumuz farklı.. “Seni çok seviyorum aşkım.” dedim. Benim düşüncem onunla ayrı evde yaşamak ve konuşmak.. Çok hoşlandığını biliyorum, ne yapabilirim bu konuda?
Evlilik niyetin varsa bu don düşkünü sapık o.. çtan uzak dur onun amacı başka evlilikte falan gözü yok seni kullanmasına izin verme gözünü aç sakın güvenme.
Öyle bir erkek değil tanıyorum onu. ama ben şu ana kadar ne zaman bu ülke de insan gibi yaşadım ki.. lise ve üniversite okuyamadım ama okumayı düşünüyorum birde çalışmayı paramı kazanmayı düşünüyorum
Canım benim, bu konuda ikinizin de farklı beklentileri olması gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. ❤️ Önemli olan, birbirinizi incitmeden, açık yüreklilikle konuşabilmeniz. Ona neden ayrı ev istediğini, bunun senin için ne anlama geldiğini dürüstçe anlatmalısın. Belki de ikinizin de mutlu olacağı bir orta yol bulabilirsiniz. Unutma, iletişim her şeyin anahtarı! Sence onunla bu konuyu konuşurken en çok neyden çekiniyorsun? 😊
Cevap
5Cevap
ayrılabilirsin
Bu ülkede insan gibi yaşamak istiyorum
ama o erkeğe de kesinlikle güveniyorum seviyorum onu.
Evlenince aynı evde kalınır birbirinizin cinsel ihtiyacını karşılarsınız. O olmadan evlilik yürümez sen neden korkuyon
Çocukluk travmam var 😢
Eskiden bir erkek beni terk etmişti o yüzden çok üzüldüm ama bu erkeğe güveniyorum yinede
Ortaokul okudum lise okuyamadım psikolojim bozuldu yıllarca psikiyatri ilacı içtim şimdi ise gayet iyiyim.. lise ve üniversite okuyamadım ben insan gibi yaşamak istiyorum maaşım yok evim arabam yok.. çalışıp paramı kazanmak istiyorum. üstelik o erkekle evlenmeyi düşünüyorum.
Beni ancak o erkek kurtarır bu hayattan.
Seninle aynı düşüncedeyim
Eskiden iki kez psikiyatri kliniğinde tedavi gördüm bipolar bozukluk hastalığım vardı
En sonunda iyileştim şu an gayet iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum.
İstediğini alınca bırakacak biliyon demi. Bile bile eyvallah diyecek misin duygusal boşluğun yüzünden?
Dünyaya geldiğime bin pişman oldum
Hiç kimse bana destek olmadı kitap bile almadı
Ona cinsellik olarak karşılığını vermeyeceksin demi? Tamam ben alayım kitabını onla girme hiçbir şeye.
Kitap istemiyorum çok teşekkür ediyorum. .
Zaten önce konuşacağız onunla
Bir erkek olarak tavsiyem parmağına yüzüğü taktırmadan girmeyin o işlere.
Gireceğim demedim beklentisi var o yüzden benimle evlenecek dedim
İnşallah bakalım.
Zaten ciddi düşünüyor
İnşallah gönlünüzce olur. Ama cinsellik işleri sıkıntı. Dikkat et uyarıyorum. Önce garantile ilişkiyi.
İki kez akıl hastanesinde (psikiyatri) kliniğinde tedavi gördüm.. bipolar bozukluk hastalığım vardı en sonunda iyileştim
Beni iki kez hastanede yatırdılar eskiden
Hayat neler yaşatıyor bir insana
O erkeğin evlilikten beklentisi evlenince aynı yatakta yatmak onu söylemek istedim
Yani aslında çoğu insanın evlilikte tek heyecanı yaşayamadığı cinselliği yaşamak istemesi. İnsanlar evliliğe bu gözle bakar oldu artık. Hevesini aldıktan sonra da buz gibi soğuyorlar. Karşındakini iyi tanı. Cinsellik lafını çok açan bir erkek mutlaka evliliğe de o gözle bakan erkektir.
Öyle bir erkek değil onu tanıyorum ben beni çok seviyor çok hoşlanıyor niyeti ciddi
Bipolar bozukluk hastalığım vardı iyileştim kendimi çok iyi hissediyorum
O zaman tamamdır şansını dene. Unutma bu işler kumar gibidir ya kazanırsın ya kaybedersin. O değil bir başkası da olsa her zaman %50 şansın var.
cokta sevmiyosun demekki. tercih meselesi bu kadar buyutulcek bir konu degil.
Hiç bir zaman bu ülkede insan gibi yaşamadım eskiden yardım istedim beni ilgilendirmez dedi engelledi Facebook da.
sevmediğim için değil özgür olmadım hiç bir zaman. hiç kimse bana destek olmadı ne kitap aldı nede okul okuttu.
Eger hayatina destek olacagina inanmiyorsan boyle dusunmen dogal.
Hayır ya o yüzden değil ona güveniyorum kesinlikle.
O zaman?
Ayırı ev? Evlilik?
Onun beklentisi çok daha farklı
Nasıl yani
Aynı evde yaşamak benimle yatmak istiyor ben ise ayrı evde yaşamak onunla konuşmak istiyorum
Evlilik aynı evde yaşamak gerektirir
Evi arabası maaşı olmayan kız ne yapsın?
Onun mu yok
Hayır benim yok
Birlikte alırsınız
Çok teşekkür ediyorum 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?