Eşimi her ortamda bu kadar belli etmem sizce abartı mı, göze batan bir sevgi mi?

Bir kutlama vardı, iş arkadaşlarımızla gittik. Ben eşimi her zaman sevdiğimi, sözümle, gözümle, bir hareketimle sevdiğimi hep çok belli ediyorum, ona düşkün olduğumu her zaman herkes söyler. Ona nasıl güzel baktığımı söyleyenler bile oldu biz sevgiliyken. Bu gerçekten abartı değil. O da bana karşı böyle ama kadınların sevgisi mi göze batıyor yoksa ben mi biraz abartıyorum bilmiyorum işte. Kutlamada, yani yemekte de eşimi çok sevdiğimi yine her halimle çok belli etmişim işte, gözümün sürekli onu araması, onun sandalyesini bile onun yeri diye korumam, sürekli dip dibe olmamız, gülüşlerimiz dikkat çekmiş olmalı. Bir iş arkadaşım arkamdan konuşmuş, işte çok güzel seviyor, eşi çok şanslı vs. diye şeyler duydum. Sizce böyle gözlerine sokmuş gibi mi oldum diye şimdi kendi kendime düşünüyorum, sonuçta onlar her zaman öyle olduğumu bilmiyorlar. Aslında birkaç kişi biliyor ama ne bileyim, kıskandırmak veya dikkat çekmek değildi amacım, öyle anlaşılmış mıdır acaba.

Eşimi her ortamda bu kadar belli etmem sizce abartı mı, göze batan bir sevgi mi?