Tipim nasıl bilmiyorum ama ben yapılı görünen bir obezim. Kızlar konuşuyor, yeni tanıştığım kızlar ilk onlar konuşuyor, hatta ben siz diyorum gene gevşekleşirsem senli falan da konuşuyorum. Ama ben sebepsiz açıdıkları için benle durduk yere konuştuklarını düşünüyorum, iletişim kurmaya çalıştıklarını falan. Ne bileyim aq, tüm çocukluk boyunca biri insan olarak yalnızlaştırılınca böyle oluyor. Arkadaşı yok, onunla konuşun falan derlerdi hep arkadaşlarıma. Şimdi de bu psikoloji ile kızlar da benimle kendi konuşunca canlı olamıyorum, soğuk, kısa kesen oluyorum, zaten soru cevap gibi oluyor, onlar soruyor. Ben de kısa cevaplar veriyorum, bi ara ayıp olmasın diye ben de kızlara soruyordum sordukları soruları, aq sorunca canları sıkılıyor gibi yüzüme ya dik dik bakarak ya da yüzüme bakmadan kaçar cevaplar veriyorlar, anlamadım ne yapmalı şimdi, niye böyle s*ktiğimin hayatı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, anlıyorum yaşadığın bu durum seni epey yıpratmış. 🥺 Ama bak, kızların seninle konuşmaya başlaması aslında çok tatlı bir işaret! Belki gerçekten sohbet etmek, seni tanımak istiyorlardır, düşündüğün gibi değil her şey. Kendin olmak ve biraz daha içinden geldiği gibi konuşmaya çalışmak harika olur. Karşılıklı ilgi ve samimiyet sohbeti canlandırır, flört de böyle minik adımlarla başlıyor zaten! 🥰 Sence bu konuda ne düşündüğün seni zorluyor? 🤔