Baktınız, hoşlandınız ve bir süre konuşuyorsunuz ama flört başlatmak istiyorsunuz.
Flört nasıl başlatılır? Hadi bakalım, yağsın tavsiyeler ve öneriler. :D
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Baktınız, hoşlandınız ve bir süre konuşuyorsunuz ama flört başlatmak istiyorsunuz.
Flört nasıl başlatılır? Hadi bakalım, yağsın tavsiyeler ve öneriler. :D
Flörtlük aşırı saçma geliyor bana.
Kelime anlamı bile zaman geçirilerek kadın erkek manasında.
İlk tanışma desek daha uygun olur. O süreci de başlatmak iki kişinin elinde olur her iki taraf ister istemez belli eder duygularını zaten. Yok erkek başlattı kız soğudu şımardı yok kız söyledi erkek ego yaptı ayrıldı bilmem ne bunları düşünüp gurur yapmakta yanlış.
Biri bahseder öbürü de adam gibi devam ettirir karşılık verir. Yani zaten ayrılan giden ego yapan da yanlış kişiymiş ki olmamış. Hayırlısını istemek her zaman daha iyi.
Flört kendi kendine başlayan bir şey ama genelde kadın ilk zarfı güzel atar 😂 ben önce ortaya bir cümle atarım, baktım yürüyor ordan zaten adam da cesareti alınca tamam bu iş.
Kadınlar zarf atabiliyor mu yav 😅 her şeyi erkeklerden bekliyorlar genelde
Daha da neler, bak üzdü şimdi bu düşünce 😂 sen isteyen kadını gör bak nasıl zarflar atıyor.
Yok ben denk geldim de çok nadir denk geliyor, o anlamda :D
Bazen baktı adamdan hayır yok bir şeyi beceremeyecek, alıyor ele garibim ne yapsın 😅
Niye beceremesin belki hoşlanmıyor adam 😂
Kadın da saf değilse anlar onu herhalde 😅
🙄😊😊
👀👀
O işlerden anlamam ya, bence insan hoşlanıyorsa direkt net bi şekilde söylemeli karşı taraf okayse flört başlar zaten
İki taraf da hoşlanıyorsa ilk kim adım atmalı peki😅
Ne demekk
Önceden hafiften iltifatlar. Ardından zaman geçirmeye yönelik teklifler vs. Karşı taraf da canım değilse anlar. Pas veriyorsa ne âlâ vermiyorsa umut yok 😂
Cevap
10Cevap
Özel bir çaba harcamaman gerekiyor harcıyorsan olma ihtimali düşüktür çünkü flört kendiliğinden başlar çekimle alakalı
Bence direk konuşarak olabilir.. ben baya sıkıldım her şeyden o yüzden de hiç cilve yapıp hoşlandığımı anlaması için uğraşmam.. direk derim seviyorum diye :D
Şöyle bir bakışla 😄
https://www.youtube.com/embed/2dg8yDvdnEYBu tutar hdh
Ben tövbe ettim artık 😂 kimden hoşlansam benden hoşlanmıyor kim benden hoşlansa ben hoşlanmıyom yeter yani insanlıktan çıkacam haaa djtkskf
Bu ne yaman çelişki, bu ne yaman azap... :D
Öyle bişiler işte 😂
Bu konuda netlik ve cüretkarlık severim. Öyle mıymıy beklemeyecek erkek adım atacak ayrıca açık sözlü olacak. Ha yook ben yapamam ben utanırım falan diyen bir tipse kıskandığını falan belli etsin bari canım aaaa ajajskdkdkfkfkfkfk
Numarasını aldıysam bitmiştir bu iş. Dışarıya kahve içmeye davet ederim. Davet ettiysemde %90 karşılığı vardır.
Bunun için hiç uğraşmadım bu zamana kadar. İçinde taktikler ve zorlamalar olmadan, kendi akışında ilerlemesi en iyisi
Sakince, usulca, fısıldayarak, korkutarak biraz, adrenalin salgılatarak.
Basitmiş bu. "Ben seninle flört başlatmak istiyorum" demek yeterli olur herhalde 😃
Sürtünme yoluyla değil herhalde ahsh merhaba diyerek 🤣
Karşı taraftan adımı bekleyenlerden oldum hep. Bu yüzden bu konuda iyi olduğumu söyleyemem
Onu sevdiğimi ona ilgi duyduğumu bir şekilde gösterirdim
günlük sohbet diyalogları ile başlatıp muhabbetin içerisine flört girdiğini hissediyorsan zaten o iş olmuş demektir.
Ben hiç anlamam o işlerden, hiç beceremem ya 😂
Kaç aşama var ya bu çağdan nefret ettim
Begenirsek baslatiriz sorun yok
onu tanımaya çalışarak
her şey anlık gerçekleşir
Ortak nokta yoksa hiç girişme bence
Selamın aleyküm diyerek
uzaktan öpücük at
@Professionaleon ne anlatıyon la gebeş
Allahın selamını verdim lan
konuşarak
O zor bu ülkede))