Yıllar sonra ilk aşkımın beni istemeden evlendiğini öğrenince siz olsanız ne hissederdiniz?

Selam arkadaşlar 8 yıl önce beni seven biri oldu sonra da ben de çok sevdim sevgili değildik ama iki yıl boyunca bu şekilde devam ettik o bana deliler gibi aşıktı ama bir kere bile görüşmedim çünkü 17 yaşındaydım yani tersti bana ailem de karşı böyle şeylere neyse iki kere geldi ailesi istemeye ilkin vermediler ikincisinde çok kötü bir şey başımıza geldi ailesi de bu durumla karşılaşınca bizdelerdi artık o gün iş ciddiye bağlanacaktı ailesi istemeyeceksin dediler ona derken artık ses seda ikimizden de çıkmadı ta ki iki yıl önce çok yakın arkadaşımın düğünüydü gittim o da erkeğin sağdıcıydı ikimiz de evliyiz benim bir kızım var onun da eşi hamile bir tuhaf oldum yani değişik bir histi o gün bitti gitti zaten artık evliyiz bakmadık bile birbirimize o da orada bitti ve geçen gün ne oldu dersiniz yeğenimin öğretmeni çıktı benim de yeğenim biliyor benim meseleyi falan eskiden bu durumlar olmuş tanışınca benim teyzem demiş araları da iyi ve anlatmış ona ben iki kere teyzeni almaya gittim istemeden sonra çok istedim konuşmayı ağladım olmadı ailem istemedi teyzen evlenince ben de evlendim istemeyerek çok ağlıyordum eşim de bir şey fark edecek diye olmadı keşke olsaydı senin enişten olurdum yani baya pişmanlığı var yeğenim anlattıkça değişik hissettim hatta kötü oldum istemeyerek evlenmiş ağlamış ailesini ikna edememiş falan benim de haberim yok o istemedi sanmıştım çok değişikti

Yıllar sonra ilk aşkımın beni istemeden evlendiğini öğrenince siz olsanız ne hissederdiniz?