Bu aşk meselesi ağızlarda sakız olduğu için okuyunca basit bir konu gibi geliyor. İlk aşkınız derken aşkından yanıp tutuştuğunuz fedakarlıklar yaptığınız biri :D Eşinize minnet duyuyorsunuz ama o kişiye aşıksınız. Kalbinize hükmedemezsiniz peki ya beyninize? Sadakat 3 kişilik aşkın neresinde durur?
Cevabın nedir?
+1 yılNeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyy yaptın sen derim :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Sanırım bir gün karşılaşmamız gerekecek
Parmağındaki halkayı farkettirmeden saklayacaksın sen
Ben gözlerimi kaçıracagım senden
Varsa yanımızda biri soracak "kimdi o?"
İstemeden öldürecegiz birbirimizi cevaplarımızla;
"Hiç, birine benzettim galiba"
Öyle işte bitter çikolata254 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılondan daha zeki bir erkekle evli isem. iyikide olmamış derim. benim için yüzde elli mantık yüzde elli aşk geçerli. aşık olduğum kişi beni üzüyor ise çok kırılan depresif bir insan olurum bu yüzden uzaklaşırım o birlikte olmak istese dahi. o yüzden içimde az cız etse de geçer gider yahu. neler unutulmuyo
40 Yorumla
halen daha görüşürüm lise son aşkımdı. kadıköyde bir bankanın müdürü oldu evlendi felan çok değerli insan 1 hafta kadar çıkmıştık :)
32 Yorumla- +1 yıl
tüh kaçırdın banka müdürünü
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
190
Cevap
183Cevap
+1 yılBen karsilastim ama evli olan taraf oydu. Ve dediki yillari geri verseler seninle birak evlenmeyi yaninda olmeyi bile kabul ederdim dedi... simdi tum sevdiklerim evlendi ben hala bekar sultan :) sanki nasip dagitiyorum. Elime dokunan hemen evlenip cocuk yapiyor ;) kismet baba gibi bisey oldum ciktim wallah
42 Yorumla- +1 yıl
Evet aslinda gurum oksandi diyebilirim. Birde hemsire bir sevgilim vardi. Kabul edersen ayrilir sana donerim dedi.. elbette cevabim negatif. Oda herkes gibi acılariyla yasamayi ogrenmeli degilmi tipki bir zamanlar benim ogrendigim gibi ;)
Ben
senden önce ölmek isterim.
Gidenin arkasından gelen
gideni bulacak mı zannediyorsun?
Ben zannetmiyorum bunu.
İyisi mi, beni yaktırırsın,
odanda ocağın üstüne korsun
içinde bir kavanozun.
Kavanoz camdan olsun,
şeffaf, beyaz camdan olsun
ki içinde beni görebilesin...
Fedakârlığımı anlıyorsun:
vazgeçtim toprak olmaktan,
vazgeçtim çiçek olmaktan
senin yanında kalabilmek için.
Ve toz oluyorum
yaşıyorum yanında senin.
Sonra, sen de ölünce
kavanozuma gelirsin.
Ve orda beraber yaşarız
külümün içinde külün,
ta ki bir savruk gelin
yahut vefasız bir torun
bizi ordan atana kadar...
Ama biz
o zamana kadar
o kadar
karışacağız
ki birbirimize,
atıldığımız çöplükte bile zerrelerimiz
yan yana düşecek.
Toprağa beraber dalacağız.
Ve bir gün yabani bir çiçek
bu toprak parçasından nemlenip filizlenirse
sapında muhakkak
iki çiçek açacak:
biri sen
biri de ben.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılaradan yıllar geçmiş aşk mı kalırmış? evlenmiştir, çoluk çocuğa da karışmıştır muhakkak. herkesin yolu açık olsun. fi tarihinde olmuş geçmiş hem de platonik... hiçbir şey olmazdı benim açımdan.
bana aşık olan biri ile karşılaşmıştık yıllar sonra, hala şansını denemekten vazgeçmemişti... birşeyler içmeye davet etmişti beni. kabul etmemiştim.10 Yorumla
+1 yılHaram olan biriyle ahiretini kötülüyorsun sen bu ilişkinin bu sevdanin kötü birşey olduğuna üzülüceğine, o kişi bana neden karşılık vermiyor diye üzülüyorsun. Allah seni hergün 5 vakit namaza güzelim ezan sesiyle seni davet ediyor. Pekiya kılıyor musun? Allah'ın sana verdiği sevgiye karşılık veriyor musun?
10 YorumlaGecen sene karsilastim, kahroldum, hala evlenmedi ama ben evliyim. Daha once ayril kocandan gel, su an cik evden sadece nufus cuzdanini ve telefonu al para gonderiyorum. o adamin parasi ile de gelme yanima. Cik gel gerisini ben hallederim, sana herseyiyle yeni hir hayat kurarim dedi. Bu yaptigim cok adi birsey ama dayanamiyorum dedi. Icim gitti, hayattaki en buyuk askimdi. Ama esime bunu yapamadim, aylarim uykusuz, ac ve alkolle gecti.
30 Yorumla
+1 yılßenim başıma geldi, iş yerime çocuğuyla ziyarete gelmişti.. 10 sene geçmişti birbirimizi görmeyeli.. ilk etapta film şeriti gibi geçti gözümün önünden onla yaşanmışlıklarım sonra ise çocuğunu bebek arabasından alıp yarım saat sevmıstım.. tuhaf gelmişti..
42 Yorumla- +1 yıl
Nasıl dayandın abi ya.. birde bebesini sevmissin😕
- +1 yıl
@hallokitty ben biraz ruhsuzumdur ondan olsa gerek..
- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılHerşey geçmiştir bitmiştir ama o kalbin en güzel köşesinde kalmıştır zamanında kalbimle hükmedip bir sonuç alamadıysam onu görünce tebessüm edip eşimle yoluma devam ederim.
Gerçekten beni istiyor hayatının vazgeçilmezi olarak görüyor olsaydı belkide yanımdaki adam o olurdu diye düşünürdüm herhalde onu gördüğümde20 Yorumla
+1 yıl6 yıllık eski kız arkadaşımla 1 yılı geçti ayrıldık. Korkuyorum yarın birgün onu evli görmeye. İçimde ona karşı birşey kalmadı ama ne bileyim başkasıyla da olmasın ya.
42 Yorumla- +1 yıl
O zaman beni anlıyorsundur : )
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşkta, sadakatte bir ütopyadır. Gerçek olan tutkudur.
Bilemiyorum ne yapacağımı, gidişata bakmak lazım.70 Yorumla
+1 yılilk aşk demek evet karşılaştık hala çok güzel görünüyordu ve ben yine onu görünce heyecanlandım
ama eskisi gibi değildi artık çünkü parmağında bir yüzük elini tutan küçük bir kız vardı anne diye seslendi ona. biliyordum evlendiğini ve nerdeyse 6 yıl olmuştu. ne hissettim hiç bilmiyorum. ama karşılaştık işte hayatımın belkide en zor anıydı. yok olmak istemiştim.20 YorumlaBenim yanımda olan aslolan eşim varken gerisi hikaye. Adam olaydı da eşim olaydı derim içimden suratına tükürürüm yine içimden sessizce geçer giderim muhattap bile olmam ;). Ben bekar o evliyse yine bir şey yapmam başkasının helaline el uzatmak şerefsizliktir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. benim ilk askım 1. sınıfta 7 sınıfa kadar cıkmıstık sonra ayrıldık yedinci sınıfta 10-11 . sınıf gecince aynı sınıftaydık sansa aynı lisedeydik yani hergün baska bebeyle cıkıyodu hiç takmadım o yüzden ask bana sacma geliyor artık hiç tepki bile vermedm
10 Yorumlaİlk aşkım evet kaçınılmaz gün elbet birgün gelicek onun yanında başka biri olucak yapabileceğim tek şey ona bakıp gözlerim dolduğunda gözlerimi kaçırmak olur.. Daha fazlasını istesem de yapamam yalandan bir tebessüm olur belki yüzümde..
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde sevgiliminde eski sevgililerimiz evlendi. biz evlilik yolundayız. yıllar sonra evli olaraj karşılaşsam yüreğim sızlar ama çok zor bir durum bir yandan evliyim ve eşiminde eski sevgilisiyle karşlaşmasını kabul edemem. sevgilimi seviyorum ama eskiler unutulmuyor
10 Yorumla
+1 yılevli olmasa da neyi değiştirecek ki şu an gelse gene olmazdı bir kere vazgeçince insan istemiyor o zamanlar yaptıklarım çok gelmiyordu bana ama şimdi bakıyorum da ne malmışım ne kör kütük yanmışım boş yere ağlamışım diyorum
20 YorumlaOlay ilk başından yanlış bana göre tabii.
''Eşinize minnet duyuyorsunuz ama o kişiye aşıksınız.'' demişsin.
Aşık olmadığınız biriyle neden evlenirsiniz. Bu yalnızca saplantıdır.
1 saniyeliğine bile beynimde bile olsa yalnızca ihanet etmezdim ben eşime.00 Yorumla
+1 yılİlk ask degilde eski bir askla karsilastim.. cok seviyordu beni!! Olurdu bensiz!!! hic bir erkek olmazdi hayatinda!!!
Dort tane cocugu olmus yataktan cikmamis resmen...40 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum.
-Gecen bol olsun.-22 Yorumla- +1 yıl
Ben de teşekkür ederim:)
+1 yılYapacağım hiçbişi olmazdı.. Yoluma devam ederdim.. He o benimle konuşmak görüşmek isterse eğer, zamanında senin için yanan bir plastik misali eriyip tükenirken aklın nerdeydi yelloz derdim. Kıymet bilmeyen umrumda olmaz, şükür bu duruma gelebildim.
10 Yorumlakavga eder ailesini sıra dayağına çekerim, o aileyi haketmyior
12 YorumlaCok seviyosam aşırı derece de içerim sonra hayatıma devam ederim
11 YorumlaMinnet duygusu ile evlenmem... eger daha önce birseyler yasadigim birine hals asiksam ve oda evli olarak tekrar karsima ciksa, selam vermeye dahil cekinirim...
20 Yorumla
+1 yılkarşılaşmak istemem... zaten bir kere yaşadım o duyguyu bir daha olmadı... yıllar bizi değiştirdi hayat bizide terbiye etti... zor zamanlar bugünler... belki ilerde karşılaşırız... hoş karşılaşsakta artık iş işten geçti.. ne o eski o... ne ben eski ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şöyle anlatiyim. Ben 21 yaşındayım. Hichur kizla konusmuslugum yok. Oyle kiz kesen biri degilim. Hele sevgilisi olanaa bakmak fslan hic yakismaz. Sevdigim biri vardi platonik. Bazi sebeplerden dolayi yillarca acilamadim. 3 yildir boyle. Şu an sevgilisi var. Sevgilsiinin yaninds bile o bana ben ona kitleniyor gozlerimiz. Istemsiz bu. Kendime ne kadsr kizsamda onu gorunce hicbirsey yapamiyorum sadece uzgun uzgun ona bakiyorum. Sen bir de evlilik diyorsun. Cok zor yani anladin mi
10 Yorumla
+1 yılBu yüzden ilk aşkını yaşamış bir erkekle evlenmek istemiyorum. Mantık insanı durdursa da kalp durmuyor yıllar sonra da olsa canlanıyor. Bunu kaldıramazdım..
20 YorumlaKarşılaştıysak onca yılın hatrına bir Allahın selamını verip eşimin koluna girip gideriz. Eğer evlenmişsem baska biriyle zaten unutmusumdur onu aşık değilimdir.
10 Yorumlayıllar geçmiş aradan bu kadar düşünmeye ne gerek var, mutlu olsun ne yapıyım yani? geçmiş ile yaşanmaz ki... illa ki değişiklikler olacak insan hayatında, herşey aynı kalmaz.
10 YorumlaBenim için ilk değil son önemli, ben evliyim ve ilk erkek arkadaşımda evli.
Kendisi yurt dışında dünya güzeli bir eşi var.
Karşılaşmış olsam duruma göre ya selam verirdim ya da geçer giderdim.12 Yorumla- +1 yıl
takipte ediyosun :D
İlkini görsem arkama bakmadan devam ederim yoluma ama ikinci olarak tanıdıgım bir insan var onunla oturur konusurum ya gülümserim yani iyi olsun hep :)
10 Yorumla
+1 yılBende aşk ilk ve tekti. Gitti başkasıyla şu an zaten aklıma geldikçe içim acıyor. İçimde bir umut var ama o umut da tamamen gider sanırım öyle bir şey yaşasam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. İlk askim degildir onemli olan.. sarkida dedigi gibi , son askim ilk yarim olandir..
00 Yorumlailkti ama neden son olmadığını birkez daha düşünürüm haklı olan tarafsam göğsümü gere gere geçerim yanından, eğer ki haksızsam kalp sızısı..
10 Yorumla
+1 yılaşık olmuşsam gerçekten ve kavuşamamışsam ondan sonrasında bırak evlenmeyi kimseye o gözle bile bakamam. evlenmişsemde zaten aşık olmamışımdır.
10 YorumlaOna bunu derdim
https://www.youtube.com/watch?v=m4YiAF452WU30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey yapmam farklı hayatların insanlarıyız yapacak bir şey yok eğer gerçekten benim olmasını isteseydim zaten benim olurdu başkasına kalmazdı
10 Yorumla bakar kalırım sonra yanından geçer giderim tabi onunda beni görmesini sağlarım sanırım bunları Yaparım hiç yaşamadığım için sadece bir tahmin
20 YorumlaO secimini yapmis yillara önce derim ve dahada mutlu daha da güzel görünmeye bakarim. En azindan disardan
10 Yorumla
+1 yılBenim lisede 4yıl sevip de açılmadığım kız vardı evlendi şu an çocuğu var. Karşılaşsam da bişey yapmam çirkinim zaten beni görmezden gelir.
10 Yorumla
+1 yılZaten verdiğim değeri hak etseydi eşim o olurdu ve böyle bir durum yaşanmazdı. Görsem umurumda bile olmaz. Ayağıma takılanlarla uğraşmaktan yoruldum😊
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarşılaştıkta bir süre konuştuk o boşanmıştı bense evliydim ve eşimi sadece onunla aldattım. pişmanmıyım. hayır
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yıl@galaaksi ikimizinde yasayamadiklari vardi onlar yasandi. o kadar uzun zaman gecmistiki oldu iste. sen neden hassassin bu kadar?
Cevap sahibi+1 yıl@galaaksi dusuncende haklisin. evlimiisin?
+1 yılYa ağlarım, üzülürüm galiba eşiyle yakınlık kurmaya çalışırım. Böyle eşiyle arkadaş olurum. Ama eşim var yani. Eşim olduğundan pek bir şey yapmam. Çünkü eşime de saygım var sonuçta. O yüzden eşim ile devam ederim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılLan normalde çok az Türk filmi izlerim, bunu televizyonda gördüydüm bir akşam. Takılıp kaldıydım. Sonra netten izledim. Çok beğendim valla. Mehmet Erdem'in hayat bu şarkısıyla tanıştırdığı için de fazladan bir sempatim var tabe.
10 Yorumla ahahajh adam piyasadan bir haber eee napsın alışmış yılşardır bedava sık meye karı pazar parasına fit olur sandı 😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılilk aşkım ve son aşkım 11 yaşındaykendi. yani çok güzel duygular yaşadım çocuk halimle. yıllar sonra gördüm bir şey hissetmedim :D
10 YorumlaMuhakkak ki öyle olucak ve birgün ben onu elimden birgün kaybedicem çünkü imkansız bir aşkın içindeyim 😔😭
10 YorumlaÇok da umrumuzda olurdu:) bu aşk meselesi fazla abartılıyor.. Karşılaşıyorum konuşuyorum, Zerre kadar bir his uyandırmıyor..
10 Yorumla
+1 yılşu an zaten öyle bir durum söz konusu. Geçer giderim ya zaman geçti o değişti ben değiştim.
20 Yorumla
+1 yılÇocukken vardı..
Şimdi evli..
Ne yapacağım?
Meraba meraba..
#Vesselam20 Yorumla
+1 yılArtik o kadar duygusuzlastim ki pek tepki verecgimi sanmıyorum
20 Yorumla
+1 yılÇocuğumun yüzünü gözümün önüne getiririm. Beynime o hükmediyor :)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kusura bakma ama çoktan unutmuş olurum büyük ihtimalle :D
20 YorumlaEvli barkli adamdan bana ne, fark etmem çünkü bakmam.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKiza bagli yani. Eger evli degilsem hersey olabilir 😂
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvli olsa yazmissin yalniz
Cevap sahibi+1 yılValla oylede denebilir ben evli olsam elimi surmem ama o evliyse kacamak yapilabilir 😂
+1 yılEvlilik hafife alinacak bir müessese degil. Ciddiyet gerektirir saygi gerektirir ve birak evlenmeyi nisanlandiktan sonra bütün eski asklara kör olmak gerekir benim dusuncem bu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yıllar sonraya gerek yok benden ayrılmadan başkasıyla nişanlanmış. Sanırım yıllar sonra karşılaşsam bu kadar canım yanmazdı saçlarım beyazladı onun yüzünden
10 Yorumla
+1 yılİlk aşkımla hala konuşuyoruz tabiki arkadaşça 😄 yurtdışında hayatını devam ettirmek istiyo :) ama bigün evlendiginde karşılaşırsam tabiki bişey yapmam napcam tebrik ederim 😄
10 YorumlaGözlerinin içine bakmam yeterli. O anlayacaktır. He illa bir şey demem gerekiyorsa "Benle kurduğun hayalleri başkalarıyla gerçekleştirmen de güzel" derim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılMilletin derdine bak ilk askimin pesine mi dusecem yaa evliyse hem yapcakcbisey yokc
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba der geçerim. İlk aşkıma değil de eşine saygımdan dolayı.
20 Yorumla Ya bir gün düşman gibi degilde pişman gibi bakarsak işte ondan korkuyorum.
20 Yorumla- Devamını Gör (313)
Devamını Gör(358)
10 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk aşkınızla yıllar sonra karşılaşsanız ve evli olsa ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler